Sonra açıklayacaklarTarifi yapanlari bilmicekmiyiz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonra açıklayacaklarTarifi yapanlari bilmicekmiyiz![]()
Hangisi soğanlı yumurtası iyi pişmiş ona göre verim oyumuGün geçmiyor ki masterchef yüzünden ağzımız sulanmasın
Biz de bundan yola çıkarak mini bir yarışma düzenledik.
En beğendiğiniz menemene oy vererek birinciyi seçmede bize yardımcı olmanızı bekliyoruz
1. Menemen
Eki Görüntüle 2687348
2. Menemen
Eki Görüntüle 2687349
3. Menemen
Eki Görüntüle 2687350
4. Menemen
Eki Görüntüle 2687354
Yüzlerce üye arasından tahmin etmeye çalışılacak. En eğlenceli kısmı bu.Tarifi yapanlari bilmicekmiyiz![]()
Benimki çok iyiHangisi soğanlı yumurtası iyi pişmiş ona göre verim oyumu![]()
Bende bunu soracaktım.Soğansız, az pişmiş isterimHangisi soğanlı yumurtası iyi pişmiş ona göre verim oyumu![]()
Hem yaz diyon hem tahmin et diyonYüzlerce üye arasından tahmin etmeye çalışılacak. En eğlenceli kısmı bu.![]()
Bende 1.ye verdim kim yaptiysa artikben biri seçtim Pikaçu![]()
Benim ki soğanlıBende bunu soracaktım.Soğansız, az pişmiş isterim![]()
Kesin 2. Olandır maydanoz koymuşPerim çiçek ve kalpleri göremedim sen var mısın
Ama hangisi kimin buldum![]()
Sen niye benim davranışlarımın mantık çerçevesine uymamasını sorguluyosun şimdiHem yaz diyon hem tahmin et diyon
İşte yarışma daha oturmadı, o sebeple karar veremiyorHem yaz diyon hem tahmin et diyon
3. De yumurtayi pişirmemiş burnuma yumurta koktu3. Kimse bana ozelden yazsin ona oy verdim merak ediyooooreee![]()
2 yada 4 gibi geldiKesin 2. Olandır maydanoz koymuş![]()
Sonra belki rafadan yumurtaİşte yarışma daha oturmadı, o sebeple karar veremiyor
Sonrada esnaf mutfağımı yapacaksınız![]()
O bolca koymuş daha pisicek o kimse oyle yemez nimete de kusulmaz3. De yumurtayi pişirmemiş burnuma yumurta koktu![]()
Ana sayfada paylaşsak mı konuyu ay bildirim mi gitse ne olsa.![]()
Ben bulamam yaniYüzlerce üye arasından tahmin etmeye çalışılacak. En eğlenceli kısmı bu.![]()