Haberlerde bende gordum ankaraya gelmıs hatta saçma bır muhabır turk erkeklerı hakkında dusunuyorsunuz dıye sormus mehmet alı bırand bıle guldu o soruya doutzende sasırdıama yıne de bana sıradan gelıyor bu kadın sarısın mavı gozlu cok olası bır tıp ozellıkle goz taraflarına koyu makyaj kullanıyor kı uzu daha renklı gozuksun dıye.Doğal halıyle cok soluk ..
Bana da sarı maviler çok sıradan geliyor, o yüzden buna koyu saç rengini yakıştırdım. Çünkü zaten gözü mavi, teni açık olan insanların saçı sarı olur. Asıl açık tenli, renkli gözlü, koyu saçlı olmak mesele ve dünyada oldukça az doğuştan öyle olan kadın.Sarışınlık açısından mutlaka istisnalar vardır güzellik olarak, özellikle de Rus kadınlarında oluyor bu istisnalar, çünkü onların havası başka ama bu kadında iş yok.
Yok be hayatım asıl rus kadınları yuzunden sarısın mavı gozlu kombınasyonundan tıksındım.Soluk soluk benızler kı gercek sarısında degıller cogu beyaz tenlı dıye sarıya boyalı saçları.. Kemıklı erkek gıbı bır surat.. Sarısının hası isveçlilerdır.Bir onları begenırım ısvec kadınları dogustan sapsarı saçları ve yumusak hatları vardır.Ama dedıgın gıbı bu kadında iş yok bende begenmıyorum
Ha öyle mi. :))
Bana da onlar hoş geliyor. Ama her Rus değil tabi ki. Tipik bir görünüşleri var onların, elmacık kemikler çıkık falan...
O tarz seviyorum. Ben de aslında çoğusu sarışın ama saçlarını siyaha boyuyorlar diye biliyorum. Ankara'da siyah saçlı beyaz tenli bir sürü Rus var. Ama saçlar kömür karası. Boya olduğu ortada. Çok etkileyiciler. İsveçlileri bilmiyorum pek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?