En gzel Victoria's secret melei bence Doutzen Kroes ;)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gamzei
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu kadar güzel olmak isterdimmm...

gerçi saruşın olmak istemezdim ama bu kadar güzel olcaksam ona da razı olurdum

burada bildiğin şişman.Fotodan mı oyle cıkmıs bılmıyorum ama cok kılolu geldi bana:44:

doutzen çok kilo alıp veriyor onu bende farkettim sanırım defile öncelerinde kiloveriyor normalde biraz balıketli...

doutzen çok kilo alıp veriyor onu bende farkettim sanırım defile öncelerinde kiloveriyor normalde biraz balıketli...

evet cok fazla sısman orda bı mankene gore.. sanırım defıleye dogru verıyor sonra salıyor kendını fotodanmı oyle dıcem ama yok kılolu bacaklar falan

dogum sonrasi olabilir belki ilginctir ben zayif begenirim ama doutzen olunca demek her sekilde begeniorm hahaha ama oranli dagilmis kilosu herhalde o yuzden gene de begendim

şişman (mı?) !!!!!!!!!!

şişman değil ama barız balık etli o fotoda yanı asla bır manken olabılecek bır vucut değil bunuda kabul etmek lazım.zaten en zayıf halınde bıle bır irilik var kızda omuzları kollarının yapısı hep öyle.

ya şu "kabul etmek lazım" gibi lafları kullanmasak daha şık olur..!!

çünkü ben etmiyorm mesela..

ya şu "kabul etmek lazım" gibi lafları kullanmasak daha şık olur..!!

çünkü ben etmiyorm mesela..

Size göre normal olabılır ama oncekı topıklere bakarsanız bırcok arkadas aynı seyı demiş siz kabul etmeyebılırsınız ben onu ılla sızde boyle dusuneceksınız dıye demedım zaten.

Size göre normal olabılır ama oncekı topıklere bakarsanız bırcok arkadas aynı seyı demiş siz kabul etmeyebılırsınız ben onu ılla sızde boyle dusuneceksınız dıye demedım zaten.

o zaman sadece kendi adımıza konuşalım

"kabul etmek" lazım gibi sözler başkasına müdahaleye giriyor bana göre ve hoş olmuyor

şimdi ben bu kadını beğeniyorum diye "çok güzel ya bunu kabul etmek lazım" dersem olmaz.çünkü herkes başka başka düşünüyor....

Son düzenleme:

bende bu kadını begenırım ama bu fotoda boyle bunuda kabul etmek lazım dedım.( yanı kendıme soyledım boyle demek ıstedım ) Burada bırcok arkadasla sırf zevklere kesın yargı yapıyor dıye tartıstım.Sizin zevkınıze mi yorum yapacagım.Bana gore oyle sıze gore değil.. ben oyle gordum tabı zevk ve öznellik farkı ...Bana laf düşmez ki :44:

Çok enteresan bikini yada iç çamaşırlı resimlerde fiziği güzel değil ama giydiği kıyafetleri inanılmaz güzel taşıyor.

ne kadar zayıf bu fotolarında o fotoda bıldıgın şişmandı yani.. Bazı fotolarında cok iri bazılarında cok zayıf anlayamadım ben bu kadının vucudunu

guzel kız daha nolsun ama belı bıraz kalın gıbı geldı bana bıde adrıana ya benzettım

fiziği harika ötesi.. kalçası mükemmel.. saç rengi çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…