- 18 Eylül 2008
- 5.049
- 167
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbulduk tatlım bakıorum topiği yakışıklılar basmışş..
:roflol:
Peki ben aldatıyor mu ? Aldattıysa, Bu aldatmadan sayılır mı ?
hoşbulduk tatlım bakıorum topiği yakışıklılar basmışş..
:roflol:
çok yalan söylüyorsa alddatmıodur seni seviodur ama tehdit ediosa kurtulman lazım bebektende babasındandakaydirigubbakcemile3
çok yalan söylüyorsa alddatmıodur seni seviodur ama tehdit ediosa kurtulman lazım bebektende babasındandakaydirigubbakcemile3
Ayca lütfen bebeğimin babasından yakışıklı diye bahsetme klava: :CüvCüv:
Tehdit yok, sadece işe giderken dışarı çıkmiym diye beni bir odaya zincirliyor, kapıları kilitliyor. Bu sevgi göstergesi midir ? :1rolleyes:
Tehdit yok, sadece işe giderken dışarı çıkmiym diye beni bir odaya zincirliyor, kapıları kilitliyor. Bu sevgi göstergesi midir ? :1rolleyes:
ay bu çocuk sevio kız seni her ne kadar katilde olsa affet sen bunu yazık pişman olmuş baksana yanında ayrılma seni daha çok gösün diye odaya kilitliyor ayyy kıyamam canımmm
bu arada o iğrenç kocişinin iğrenç saçlarını senmi boyadın kaydirigubbakcemile3:roflol:
peki ya dişleri pardon diş olması gereken yerleri kafamçokkarıştı
anaaaam kız mucize bunu güççükkenmi almış ama şimdi ondan hamile nası oluo eğreti gelin 2 yimi izlioruz burdan yoksam
aaa olmas ama mucizede herifinin sırlarını neden döküo ortaya adama baksana sevgisinden zincirlemiş kızı olmas ama anlatmamsı lazım seninde dinlememen lazım kaydirigubbakcemile3
neden kızzzzzzzzzzzz
kime anlttımki mucizenin sırrını şurda sadece 100.000 üye görüyo altı üstüüü
aman azmış ya bende 75 milyon bizi izlior sanıodum kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
hımm dün gece cloudy bacı çocuğunun 9 parmaklı olduğunu söylüyodu onun kayıp bebişi senmisin yoqsaaaaaCADIARZUCADIARZUCADIARZU