En gzel Senaryo benimki diyorsanz... Buyurun

günaydın yafrular ,opuyorumnanaktanallah iyiliinizi vessin,
sevvalim aklınla bin yaşa hee,teprükleevereliniortak
tamıda kk ya göre ekşın konulaa ,süpeer biras okuyabildim ama koptum yaf,
kıslar benimde sıkıntım şöölemirmirmirmir
temisliğe kalktım her bi yeri ... götürüyo,
ama kk dan fasla ayrı kalınca pisikolocim bozuluyo deye az bakem deyom zemuszemus,
bi daa kalkamıyom işler beni beklii,işlere dalsam ekşından kusur kalıyom naapmam lasım acebaa-tatlicadiarzu-

günaydın yafrular ,opuyorumnanaktanallah iyiliinizi vessin,
sevvalim aklınla bin yaşa hee,teprükleevereliniortak
tamıda kk ya göre ekşın konulaa ,süpeer biras okuyabildim ama koptum yaf,
kıslar benimde sıkıntım şöölemirmirmirmir
temisliğe kalktım her bi yeri ... götürüyo,
ama kk dan fasla ayrı kalınca pisikolocim bozuluyo deye az bakem deyom zemuszemus,
bi daa kalkamıyom işler beni beklii,işlere dalsam ekşından kusur kalıyom naapmam lasım acebaa-tatlicadiarzu-

sen şöyle çıtırmı çıtır bi rus hizmetçi al eve o işleri yapsın sende kk dan uzaklammış olursunnnn

sen şöyle çıtırmı çıtır bi rus hizmetçi al eve o işleri yapsın sende kk dan uzaklammış olursunnnn

ii fikir ama ya ben kk daykene kocişimide temislerse nolcek,
kocişimi nasıl koruyabilirim,lüffen baa yardım edin,şok çaresizim:sinifsinif:malum rus karılaa bizim erleri çiğ çiğ götürüyo :1shok:

ii fikir ama ya ben kk daykene kocişimide temislerse nolcek,
kocişimi nasıl koruyabilirim,lüffen baa yardım edin,şok çaresizim:sinifsinif:malum rus karılaa bizim erleri çiğ çiğ götürüyo :1shok:

anam bu adam işe gitmiyomuu işteyken hizmetçi gelsin zaten evi senin temizlemediğini çaktırma adam seni marifetli sansınnnnn

sevalim hayırlı olsun yavrum topigin şu uykumu bi açam bende ayarlarım bi senaryo......

anam bu adam işe gitmiyomuu işteyken hizmetçi gelsin zaten evi senin temizlemediğini çaktırma adam seni marifetli sansınnnnn

yok yafrum benim adam işe gitmii, mayıs 15 de işten çıkarıldı,
bütün gün benlen,bu senaryo baa XXXL oldu,yokmu başka bişelaelaelaelaelae

yok yafrum benim adam işe gitmii, mayıs 15 de işten çıkarıldı,
bütün gün benlen,bu senaryo baa XXXL oldu,yokmu başka bişelaelaelaelaelae

hımm ozaman sana yaşlı başlı çirkin bi hizmetçi bulalım yoksaa hem kksız hem kocasız kalırsınnnnn

sevvalcim topişin hayırlı olsun yavrumopuyorumnanaktanbenim hayatım roman nerden başlasam dermişim çok şükür bi sorunum yok ben şimdilik sizi karşıdan izleyemkaydirigubbakcemile5

sevvalcim topişin hayırlı olsun yavrumopuyorumnanaktanbenim hayatım roman nerden başlasam dermişim çok şükür bi sorunum yok ben şimdilik sizi karşıdan izleyemkaydirigubbakcemile5

sağolasın hamiş çıtırım benimmmmmmmmmmm
ama bi derdin olursa çekinme yaz güzin ablana pardon şevvalciğe burdan çözümünü buluruzzz
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

hımm ozaman sana yaşlı başlı çirkin bi hizmetçi bulalım yoksaa hem kksız hem kocasız kalırsınnnnn

kısım şimdi yaşlılarada güven olmas,
kocişimi tutar elinden :roflol:götürür felan,ben iyisimi kahvaltımı yapem,
işlerime girişem,tekrar hayırlı ossun bidanem,
görişiciiz öperimopuyorumnanaktan

kısım şimdi yaşlılarada güven olmas,
kocişimi tutar elinden :roflol:götürür felan,ben iyisimi kahvaltımı yapem,
işlerime girişem,tekrar hayırlı ossun bidanem,
görişiciiz öperimopuyorumnanaktan

evet evet sen kocişi kaptırmıyayım kimseye de işlerini hızlıca bitir gel ben burdayım bekliyorum seniiiii :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

kızlar süpersiniz yaaa
baştan sona kadar okudum bayıldım doğrusuuuuuuuuuuuuu
topiğin hayırlı olsun canım

Son düzenleme:
günaydın kızlar sevvalciiiim muck muck opuyorumnanaktan
kızlar ben sabah kalktım mini eteğimi giydim aşağıya indim herif yine kapının önünde bugun tanışma yıl dönümümüz her sene ben bişi yapıom bu sefer sen yapcan dedi o eteğide çıkar dedi napmalıyım kızlar sizce nası bi sürpriz hazırlsam eteğimide çıkarsammı
kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin tatlımmm yokmu seninde bi senaryon pardon derdin anlatda çözüm bulalımmmm

hoşbuldum canımmmmopuyorumnanaktan
şimdilik derdim yok gibi ama olursa hemençik yazarımm
cumartesi içün patron denen zıbıdıdan izin istedim inş verür
vermezse nasıll bi işkence yöntemi uygulasam:eek:klava::eek:klava:

Son düzenleme:
günaydın kızlar sevvalciiiim muck muck opuyorumnanaktan
kızlar ben sabah kalktım mini eteğimi giydim aşağıya indim herif yine kapının önünde bugun tanışma yıl dönümümüz her sene ben bişi yapıom bu sefer sen yapcan dedi o eteğide çıkar dedi napmalıyım kızlar sizce nası bi sürpriz hazırlsam eteğimide çıkarsammı
kaydirigubbakcemile3

eteğini çıkar ama altına mutlaka böyle bir şey giyki o gay dediğin herife sürpriz olsunnnn

X