En gzel Senaryo benimki diyorsanz... Buyurun

hee oldu
bende zaten yontma taş devrinde yaşıyodum
derede bi tanede tokmakla vura vura yıkarım
kocem fred çakmaktaşla mağaramızda inimizde yaşayıp gidiyoz
herhalde böle bişi sanıyon :mymeka:
hanım hanımm ben o kadar geri kalmış karı deelim :dilcikar:
evimde leğenimde yıkarım çamaşırlarımı az buçuk çağ atladık çok şükür
o leğene ihtiyacım vardı aldım
saanek be kadın :mymeka:
bebeği bırakmışım sorun olmuyoda leğeni aldığım mı sorunn oluyo :roflol:

sorun zatiiiiiiiii leğeni geri almandaaaa
cacuk bırakan okadar çakki
ammm lakin leğeni geri alan vicdansız anne sensizn bitekkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

yuk adımı mı beni 18 yaşına kadar şit die çagırmışlar adımı koymamışlar bana kendi adını seç dediler bende bayanım ama satılmış yaptırdım adımı....

amaaa anneee sev beni...

evet onu da geri almış şimdi hiç bulamayacagım...

bu kızda heç akıl yok
aynı babası :mymeka::mymeka:
hiç bana çekmemiş
param yok evladım bi iş bul bi mesleğin olsun paran olsun
gel beni bağrıma bascam gelll kaydirigubbakcemile3

buda dügün davetiyemiz...
satılmış ve tarkanın dügününde bulunmak isteyen tüm bebegini yetiştirme yurduna bırakan aileler davetlidir....opuyorumnanaktan

sevvalcik topiğin hayırlı olsun a.s.
ayy ne çok dertli arkadaşımız varmış :roflol:
okudukça gözlerim doldu:roflol:

sorun zatiiiiiiiii leğeni geri almandaaaa
cacuk bırakan okadar çakki
ammm lakin leğeni geri alan vicdansız anne sensizn bitekkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

çamaşır leğeniydi napsaydım
leğeni bırakmadım ki ben çocuğu bıraktım
anlayışınız kıt yaw valla kıtt :roflol::roflol:

kızlar mafoldum ben acil yardım lütfen delikafadulden

akşam balkona çamaşır asarken çoraplardan biri sen düş alt balkona.. ( alt komşu da yanlız bekar erkek ..bir de çapkın mı çapkın..eve gelen giden hatunların sayısı belli deil .. kpaıda karşılaşınca bazen askıntı olmaya çalışıyo..canımı zor kurtarıyorum valla :nazar: eşimde 1 haftalık iş seyahatinde .. )

ben o çorabı nasıl alırım diye aşağı eğilmiş düşünürkene sen elimde tuttum sütyen de düş delikafadulden hadi çorap neyse de adam şimdi kırmızı dantel sütyeni görünce arzular şelale olucek..kapına gidip nası istiyim..riski göze almasam bıraksam..o sütyenle çoraba dünya para vermiştim..üstelik kocam sormazmı nerde senin kırmızı dantelli sütyenin die..ne cevap veririm ben ona..ah ah püsküllü bela başımda naabıcam ben -tatlicadiarzu-

satılmış canım senin bu annen var yaa vicdansız yavrum sana bi leğen bile verememiş baban zaten kimbiilir nerde bi anana sormak lazımmmm
olsun yinede benim anamdır ana sıcaklıgı şefkati arıyorum ben..:gitme:
minikkuşlarım duymasın bacım seni tarkan için yolabilürrrrrrrrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol:
:lepi:ikimizde hastasıyız onun cnm oda sevio biliyorum ama tarkan beni tercih etti...napçam ben 2 çocuklu karıyı dedi........
bu kızda heç akıl yok
aynı babası :mymeka::mymeka:
hiç bana çekmemiş
param yok evladım bi iş bul bi mesleğin olsun paran olsun
gel beni bağrıma bascam gelll kaydirigubbakcemile3

peki babam kim anacıgım.....

akşam balkona çamaşır asarken çoraplardan biri sen düş alt balkona.. ( alt komşu da yanlız bekar erkek ..bir de çapkın mı çapkın..eve gelen giden hatunların sayısı belli deil .. kpaıda karşılaşınca bazen askıntı olmaya çalışıyo..canımı zor kurtarıyorum valla :nazar: eşimde 1 haftalık iş seyahatinde .. )

ben o çorabı nasıl alırım diye aşağı eğilmiş düşünürkene sen elimde tuttum sütyen de düş delikafadulden hadi çorap neyse de adam şimdi kırmızı dantel sütyeni görünce arzular şelale olucek..kapına gidip nası istiyim..riski göze almasam bıraksam..o sütyenle çoraba dünya para vermiştim..üstelik kocam sormazmı nerde senin kırmızı dantelli sütyenin die..ne cevap veririm ben ona..ah ah püsküllü bela başımda naabıcam ben -tatlicadiarzu-

git al bacım çorabını sütyenini..
tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakkaydirigubbakcemile2

çamaşır leğeniydi napsaydım
leğeni bırakmadım ki ben çocuğu bıraktım
anlayışınız kıt yaw valla kıtt :roflol::roflol:

ulennn anadık cocuğu bıraktın da
leğeni geri alan tek vizdansız anne sensindir
bırak leğende hatıra kalsınn:eek:klava::eek:klava:

alt kata in komşucuğumm çorba pişircektim tas sizin balkona düştü deee
açız çoluk çocuk dersinnn
eğer vicdanlı biriyse kırmızı sütyeninni veri ama vicdansızsaa :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

peki babam kim anacıgım.....

söledim ya fred çakmaktaş yavrum
çok daş kalpli bi insandır heç aramaya kalkma tavsiye etmem
o benim üçüncü kocamdı zaten
illalah ettim onun yüzünden :dilcikar:
allahtan sekizinci kocam birazcık insaflı çıktıda rahat ediyom azcık :1ninca::1ninca:

olsun yinede benim anamdır ana sıcaklıgı şefkati arıyorum ben..:gitme:

:lepi:ikimizde hastasıyız onun cnm oda sevio biliyorum ama tarkan beni tercih etti...napçam ben 2 çocuklu karıyı dedi........

.....

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

allahtan sekizinci kocam birazcık insaflı çıktıda rahat ediyom azcık :1ninca::1ninca:

vayy annecim ya bide babana çekmişsin diosun ben sana çekmişim işte..
benimde tarkan 7 kocişim olcak.......

8. kocamıııııdelikafadulden
aman iyi denk getirmişin
insafli iyi bi koca buluncaya kadar 10 a kader yolu varrrrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

git al bacım çorabını sütyenini..
tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakkaydirigubbakcemile2

bu cümle o malum anda söylenmiyomu la benneyaptımki önceden pilanlı gidersem tecavüz sayılmazki..cümle düşer .. benneyaptımki ay ne diom ben ya benneyaptımki

alt kata in komşucuğumm çorba pişircektim tas sizin balkona düştü deee
açız çoluk çocuk dersinnn
eğer vicdanlı biriyse kırmızı sütyeninni veri ama vicdansızsaa :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

tas mas yok burda deip geri çevirirse beni -tatlicadiarzu-

tas yerine takke versek derse -tatlicadiarzu-

yoksa bi polis mi çaarsam da onla gidip alsam hı -tatlicadiarzu-

bu cümle o malum anda söylenmiyomu la benneyaptımki önceden pilanlı gidersem tecavüz sayılmazki..cümle düşer .. benneyaptımki ay ne diom ben ya benneyaptımki

bacım zaten alt komşun tekin bi adam degilmiş sen herşeye hazırlıklı ol die sölüyüm ben..:eek:

ne polisi yaaaaaaaaaaa
git iste o ssütyen senin malın istemekde en doğal hakkın bacım hakkını kimselere yedirtmeeeeeee

X