- 26 Eylül 2008
- 4.698
- 4
- 44
görüşmüorum dio abla beni çok sevio ama çokta yalan söyler bide hiç aldatmadı kaydirigubbakcemile3
senin olayını ancak müge anlı çözerrr gülümm sen bide onla görüş istersennnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
görüşmüorum dio abla beni çok sevio ama çokta yalan söyler bide hiç aldatmadı kaydirigubbakcemile3
yazın benim bi tarafım çok terliyo biraz hava alsın daha havadar olsun diye tanga giyiyorummmmm
irkek fln deiiip hakaret etmeyin o gay dedim size inanmıosanız yorum yapmayın bana destek olan arkadaşlara teşekkürler:roflol:delikafadulden
niçin tanga giyiyorsunuzz ??
paylaşın nolurr bende ona göre giycemdee (bunun aynısı vardı)
:roflol:
senin olayını ancak müge anlı çözerrr gülümm sen bide onla görüş istersennnnn
ciddimiisniz gercekten varmıydı ya :uhm:
yaa hacı ben bu cümleyi bi yerden tanıyom sankiCADIARZUCADIARZU
:roflol::roflol: :jeyyar::jeyyar:
reklam konusundan olmasın..
ciddimiisniz gercekten varmıydı ya :uhm:
müge anlıya gidemem abla arayamamda telefonlarımı dinlio yiğidim izin vermz hayatta öyle şeylere
ben bi keresinden şey görmüştüm mahrem yerime yara bandı yapıştırdım çok sexi oluyo siz neler yapıyosuz diye fikir soran biriniii
ben bi keresinden şey görmüştüm mahrem yerime yara bandı yapıştırdım çok sexi oluyo siz neler yapıyosuz diye fikir soran biriniii
güzel tespit çağırsam reklamcılar burayada gelirmi aceppppppCADIARZUCADIARZU
evy bu çook tutmuştu aama yaa ne gulmuştu ozamanlarr
sonra temizlencek die bi kapandı açılmadı bi daha..
erkekmiydi bilmem ama kazen okuduklarından sonra kesin şok olmuştur çünkü tüm kk azmıştıııııbunu yazan kesin irkektir :enbuyukkk:
bunu yazan kesin irkektir :enbuyukkk:
banlandı okadın ama ben heryere ihbar ettim onuu :yaşaın kötuluk:
ne coşmuştuk ogün kk halkı olarak herkes meğer yoldan çıkmaya hazırmışşşşşşşşş
erkekmiydi bilmem ama kazen okuduklarından sonra kesin şok olmuştur çünkü tüm kk azmıştııııı
zaten böyle bi konu vardı...kıs erkek arkadaşınında gay olduğundan şüphe duyuyordu...
ilk kez birini ihbar etme ve eksi rep verme zevkini bir arada o kadın sayesinde tatttımmmm
meğerse kk da ne kadar çok şokocu varmışş :roflol:
geçen akşam oğlundan şüphelendiğini söyleyen biri vardı bide netten bulmuş bi emo fotosu oğlum diye eklemişşşş