En gzel Senaryo benimki diyorsanz... Buyurun

ben evliyim.103 kiloyum ..bogazima cok düskünüm bildiginiz gibi degil.hemide yemeklerimi sarmisaksiz yiyemiom.sarmisaksiz olunca istahim kesiliy.kocam bu durumdan cok sikayetci...seni bosiycam devamli böle sarmisak yersen diyoo..kizlar ne yapmam lazim ben nire gidem ...beni bosarsa sarmisak alicak parayi nirden bulurum ...kizlar bi care lütfen...iki gözüm iki cesme .dayanamiom artikin hakaretlerine asicam kendimi ....naniknanik:sm_cool:

maskele dene :))
sırnaşık şey

bacım iki seçeneğin varrr
1-sarmısaksız iştahın kesiliyosa ne güzel sarmısak yeme zayıflaaaaaaa
2-sarmısakçı başka bi koca bul hem sarmısak ye hemde kocasız kalmmaış olursunnnn

banada didin söylevir bakam ben 29 senin yaş kaççççç

senden 4 yaş güççük aycaaaadan 5 yaş büyüküüüüüm

kızlar az önce markete indiydim test almak için sevgülüm kapının önünde yapıştı saçlarıma çekti çekti saçlarım inanılmaz uzadı kaydirigubbakcemile3:lepi:

sen ablası oluon nan o daha 25 yaşında piliçç
ben 20 yaşında civciv
sen tavuk olmuşun artık 30 yaşında..
:roflol:

teessüf ederim ayçaaa ben bikere daha 29 yaşındayımmmmmmmmmm
henüz 30 olmadım olmayada niyetim yok zaten seneye 28 olcammmmmm
:gitme::gitme::gitme:

annemde yıllardır 47 yaşında bunu 8 yaşındaki kardeşim bile tespit etti annem hala kabullenemiozemuszemus

saçlarını bide civciv sarısına boyatırsan rapunzel olarak yaşamına devam edebilürsünnnnnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

teessüf ederim ayçaaa ben bikere daha 29 yaşındayımmmmmmmmmm
henüz 30 olmadım olmayada niyetim yok zaten seneye 28 olcammmmmm
:gitme::gitme::gitme:

ayy kuzum ben sana kıyamam sende bana abla de ödeşelim..
zati sen bu şekilde geriye atarsan bikaç sene sonra ben senden buyuk olurumm
nese kızlar ben aytıom artık yarın burdan devam ederim..:))

ayy kuzum ben sana kıyamam sende bana abla de ödeşelim..
zati sen bu şekilde geriye atarsan bikaç sene sonra ben senden buyuk olurumm
nese kızlar ben aytıom artık yarın burdan devam ederim..:))

hadi şekerim sana iyi uykularr ben birazdan derdim vara topik açcam bu gidişle zaten kociş gelmedi hala diyeeee

ben esmerim sacım kahverengi ama uclara doğru siyah ama ben yeşile boyatmak istiyorum bana burdan resimli boya markası önerebilürmüsünüz siz önerün ben yarın bakarım iiii geceler kızlaaaaaaaaropuyorumnanaktan

hadi şekerim sana iyi uykularr ben birazdan derdim vara topik açcam bu gidişle zaten kociş gelmedi hala diyeeee

aldatıo dedik anlamıomusun hala kociş dio ne kadar saf bu kadınlar ya bu kadar cabuk kullandırmayın kendinizikaydirigubbakcemile3:roflol:

ben esmerim sacım kahverengi ama uclara doğru siyah ama ben yeşile boyatmak istiyorum bana burdan resimli boya markası önerebilürmüsünüz siz önerün ben yarın bakarım iiii geceler kızlaaaaaaaaropuyorumnanaktan

ıspanak suyuyla yıka hergün saçların yeşil olur datlummm

aldatıo dedik anlamıomusun hala kociş dio ne kadar saf bu kadınlar ya bu kadar cabuk kullandırmayın kendinizikaydirigubbakcemile3:roflol:

aldatsın yarında topik açarım kocişin bi tarafını kestim kestiğim parçadan ne pişirsem diyeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…