- 26 Eylül 2008
- 4.698
- 4
- 44
abimle erkek arkadaşını yatakta gördüm...nasıl ama....
ohaaaaaaaa diyorum oha...
valla bende sadece ohaaaaaaaaaaaaaaa diyebiliyorummmmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
midemde bulanıııı ama akıntımda var ama canım erikte istio 7/24 herifime söleyemem baskasından der inanmazsırnaşık şey
bizz bide erik yardımı için topik açarız yada yarın sen açç hamişim canım erik istiyo herif almıyo yardım edin imdat diye topik açıverrrrr
napiim abla beni bırakır die korkiiiiim ben onsuz bir hiçim ama biz üniversitede okurkende ben msn kayıtlarını okumuştum beni aldatıyo çokta yalan söyler ama napim yiğidim aslanım çocuuumun babası kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
ooo ayçacım liste uzar gider
kazennur
kazengül
kazenay
.................................
napiim abla beni bırakır die korkiiiiim ben onsuz bir hiçim ama biz üniversitede okurkende ben msn kayıtlarını okumuştum beni aldatıyo çokta yalan söyler ama napim yiğidim aslanım çocuuumun babası kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
ayy akıntınmı var yat yat sen fazlalaşmasınn allah korusun hamişsen duşer bebişin..ne vicdansız adam yaa nasıl inanmazmış bakıyımm
:roflol:
inanmaz abla ben onu bi erkekle yakaladığım günden beri bana lezbiyen muamelesi yapıo kk dan o benden deil derkaydirigubbakcemile3:dance:
vah gülümmmm vahhhh
bu herifin bide yeni sevgilisi vardır ama sen eskiden nefret ettiğin halde şimdi sevgilisi var diye peşinde koşuyosundur dimiiiiiii
inanmaz abla ben onu bi erkekle yakaladığım günden beri bana lezbiyen muamelesi yapıo kk dan o benden deil derkaydirigubbakcemile3:dance:
evet hemde bir tanede deil arkadasınada sölemiş msjlarını okudum ama karıştırmak için deil bişiye bakıodum kaydirigubbakcemile3
seni el kadar bebeyle sokağğa atarsa korkma iki sokak ötede sarduşun sığınmaevi var gel orda kalırsınnnn
seni el kadar bebeyle sokağğa atarsa korkma iki sokak ötede sarduşun sığınmaevi var gel orda kalırsınnnn
anladım ablacım zaten bizbuna kk dilinde kör ölür badem gözlü olur kel ölür sırma saçlı olur sendromu diyoruzzzzz
gelemem abla izin vermez evimizin önünde arabada beklio 24 saat gerçi aramız bozuk ailemde sordu neden görüşmüosunuz die ama bişi diyemedim:dance:
niçin tanga giyiyorsunuzz ??
paylaşın nolurr bende ona göre giycemdee (bunun aynısı vardı)
ben boğarım nan öldururum nan bu herifi ..
bide irkek olcek..
çok çelişkili konuşuyosun amaaa
hem başka kızlarla gömrüşüyo diyosunn hemde 24 saat sizin evin önündeymiş o diğer kızlarla ne zaman görüşüyo hıı söyle çabukkkkk
çok çelişkili konuşuyosun amaaa
hem başka kızlarla gömrüşüyo diyosunn hemde 24 saat sizin evin önündeymiş o diğer kızlarla ne zaman görüşüyo hıı söyle çabukkkkk
uğraşma tatlımm hemen bass kötu içeriğee vereliniortak