- 18 Eylül 2008
- 5.049
- 167
ama sevgilim hep bana seni seviyorum evlenecez dio acaba gercekten evlencekmi benle beni hiçbiyere göndermiiiii tuvalete giderkene bile izin aliiiiim artık dayanacak gücüm kalmadı ama seviiiiiim sizce evlenmelimiyim kaydirigubbakcemile3
kızlar sevgülümü bebekte yakaladıım gunden beri adet olamıorum acaba hamilemiyim yardııım:CüvCüv:
babam beni wc nin hortumuyla dövüyo...kafamçokkarıştı
babam beni wc nin hortumuyla dövüyo...kafamçokkarıştı
tuvalette hangine karışıo buyuese sorun yokk ama kuçuğese zorlanırsın buna göre yol seç kendinee..kafamçokkarıştı
:roflol:
kızlar sevgülümü bebekte yakaladıım gunden beri adet olamıorum acaba hamilemiyim yardııım:CüvCüv:
küçüğe karışıo bende ondan dayanacak halim kalmadı diiiim ya numunelik bez isteyek kullanıııım diom onada yok diiii napcam ben kızlar yardımmm kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae
zor ihtimal ama bi test al bak bakalım..bi arkadaşımm bunaa benzer hamiş kaldıı..
küçüğe karışıo bende ondan dayanacak halim kalmadı diiiim ya numunelik bez isteyek kullanıııım diom onada yok diiii napcam ben kızlar yardımmm kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae
hımm datlum benim küçük veledimin idrar tahlil poşetleri var onlardan gönderem sanada çaktırmadan şeyediverrrrrzemuszemuszemuszemus
ben bi doktora görüniiiim diom ama sizlerden ablalarımdan fikir aliiiim dedim cahilim nede olsa ablalarım Şenizlülülülülülü
yok abla saklayamam msn şifremi herşeyimi biliiii kesin bulur kaydirigubbakcemile3:roflol:
ayy canımm hamişsen bile biz arkandayıs korkmaa tum kk olarak :lepi: :roflol:
kız cıddıyım yaa ...hımmm ameliyat yani kestirmeyi falaln düşünüyolarmıııı hani kk olarak yardım parası toplayalımmmmmm
ayy canımm hamişsen bile biz arkandayıs korkmaa tum kk olarak :lepi: :roflol:
bak söz versin ama kız olursa şevvalcik erkek olursa kazen koycaak bebişin isminii[/B]
midemde bulanıııı ama akıntımda var ama canım erikte istio 7/24 herifime söleyemem baskasından der inanmazsırnaşık şey
hiçte bilee şevvalcik olmucekk :umursamaz:
erkek olursa kazen
kızolursa kazensu olcek :lepi:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bi erkeğin eline verilirmi bu kadar iplerr :umursamaz:
sonraa çiş bile ettirmıo bak...sırnaşık şey