En gzel Senaryo benimki diyorsanz... Buyurun

tuvalette hangine karışıo buyuese sorun yokk ama kuçuğese zorlanırsın buna göre yol seç kendinee..kafamçokkarıştı
:roflol:

kızlar sevgülümü bebekte yakaladıım gunden beri adet olamıorum acaba hamilemiyim yardııım:CüvCüv:

yakaladığın yer bebek olduğu için hamilesin kesinnnnnnn
eğer kanlıcada yakalamış olsaydın strese bağlı gecikme diyebilürdümmmm

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

babam beni wc nin hortumuyla dövüyo...kafamçokkarıştı

babana başka hortum çeşitleri önerebilirsin lavabo hortumu mesela
onlar belki daha incedir yada bir sopa hediye edebilirsin
yada hortumu dayak yemeden önce biraz ıslatırsan belki yumuşar
seninda canın daha az acır olar mı bebişim

tuvalette hangine karışıo buyuese sorun yokk ama kuçuğese zorlanırsın buna göre yol seç kendinee..kafamçokkarıştı
:roflol:

küçüğe karışıo bende ondan dayanacak halim kalmadı diiiim ya numunelik bez isteyek kullanıııım diom onada yok diiii napcam ben kızlar yardımmm kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae

küçüğe karışıo bende ondan dayanacak halim kalmadı diiiim ya numunelik bez isteyek kullanıııım diom onada yok diiii napcam ben kızlar yardımmm kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae

hımm datlum benim küçük veledimin idrar tahlil poşetleri var onlardan gönderem sanada çaktırmadan şeyediverrrrrzemuszemuszemuszemus

ayy daha şimdiden çok sıkıo hemen evlenmeden boşa bunu senn
:bekaara karı boşamak kolay gelir smili:
sırnaşık şey

hımmm ameliyat yani kestirmeyi falaln düşünüyolarmıııı hani kk olarak yardım parası toplayalımmmmmm
kız cıddıyım yaa ...
korkuyom hayatta sormama valla ama o kuafore gtsem ay yakından ızlesem merakda edıyom basımıda yakıcam ama ne edım 3. sayfada cınayet haberlerınde bulursunuz benı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

midemde bulanıııı ama akıntımda var ama canım erikte istio 7/24 herifime söleyemem baskasından der inanmazsırnaşık şey

bizz bide erik yardımı için topik açarız yada yarın sen açç hamişim canım erik istiyo herif almıyo yardım edin imdat diye topik açıverrrrr

bi erkeğin eline verilirmi bu kadar iplerr :umursamaz:
sonraa çiş bile ettirmıo bak...sırnaşık şey

napiim abla beni bırakır die korkiiiiim ben onsuz bir hiçim ama biz üniversitede okurkende ben msn kayıtlarını okumuştum beni aldatıyo çokta yalan söyler ama napim yiğidim aslanım çocuuumun babası kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…