sırnaşık şey
dikkat ette yeniside karışmasınn sırnaşık şey
hee doğru dedin
amma bu velet çok huysuz vesselam zırzırzır bütün gece boyunca susmuyo
önce ondan bi kurtulim gerisi kolayy
olmadı tüp bebekçiye giderim bi dene tüp taktırırım kendime :roflol::roflol:
valla bak bu söylediğimde ciddiyim
kadınlar hastaneye gidiyomuş tüp bebek yapmaya geldik diyolarmış
e hani koca nerde koca yok
çok ısrar ediyolarmış kocanın işi var gelemez falan deniyomuş
sonunda ordaki asistan kendini feda ediyomuş :1ninca::1ninca:
adanada mı nerdeydi gazetede haberi bile çıkmıştı
sevgilim bana seni çok seviyorum dedii
acaba neden böyle bişey söyledi
hee bide şöle gerçek bi olay wardı
sevgilim ewlenmek isteidğini söylüyor
bir erkek neden ewlenmek isterr
hahahaa aynen böyle srmuştu yaa
hehe bittim kızlar bunlara
buda benim senaryom
gecen gun bebekte gezerkene bi baktm benim herif sevgilimi koluma takarım bebekte 3 5 tur atarım edalarında yanında sarışın daha önce hiç görmediğim bi kız yürüo aradım aradım açmadı sonra evi aradım babası açtı cenazemiz var dedi o eczaneye sonrada boks macına gidecek dedi ama cenaze arada kaynadı bende mesaj attım didimki sen o yanındaki sarışınla boks maçına git dedim herşey bitti dedim benden ayrılamazsın dedi tehditler savurdu napcam kızlar yardım edin
şimdi bir tüp bebek nerden baksan milyarlara maloluyo ama asistan olayı bikerede çözebiliyosa daha ucuza hallolur bedavası varken dimi amaaaaaa:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
seninki seni sevdiğini söyleyebiliyosaaa adamı fena çarpmışın demektir
işin içine bide evlilik giriyosa artık çoraplarını yıkamaktan sıkılmış yıkıycak birini arıyo sanırsammmm
hehe bittim kızlar bunlara
buda benim senaryom
gecen gun bebekte gezerkene bi baktm benim herif sevgilimi koluma takarım bebekte 3 5 tur atarım edalarında yanında sarışın daha önce hiç görmediğim bi kız yürüo aradım aradım açmadı sonra evi aradım babası açtı cenazemiz var dedi o eczaneye sonrada boks macına gidecek dedi ama cenaze arada kaynadı bende mesaj attım didimki sen o yanındaki sarışınla boks maçına git dedim herşey bitti dedim benden ayrılamazsın dedi tehditler savurdu napcam kızlar yardım edin
yok leee
asistan tüp bebeğin sperm ihtiyacını karşılıyo
masraf yine aynı masraf
ama baba farklı oluyo
kadınların bu ufak detaydan haberleri yok ama
ne o tüp bebek
sanki bebeğin babası tüp :roflol::roflol:
yok yok bu defa çok dikkat etcem
doğar doğmaz barnağına ip bağlıcam hemide sımsıkı
hiç çıkartamıcak
o zaman karışmaz
zaten barnağına ip bağlarsam kesin kangren olur bu yavrucak
nerde dokuz parmaklı bil ki o benim velet :roflol::roflol:
ay allam çok kötüyümmm mafoldumbenmafoldumben
sana bişey diyemmi küçükken tüp bebeklerin küçük piknik tüp içinden çıktıklarını sanırdımmm:roflol::roflol::roflol::roflol:
hangi erkek seni seviyorum diyebilürrr eğer karşısındakine muhtaç değilseeee:jeyyar::jeyyar:ayhh çok pis çarpmışım demii cnm yaazemuszemus :sm_cool:
doğru söle bak darılırımlaelaelaelaelae
ama sevgilim hep bana seni seviyorum evlenecez dio acaba gercekten evlencekmi benle beni hiçbiyere göndermiiiii tuvalete giderkene bile izin aliiiiim artık dayanacak gücüm kalmadı ama seviiiiiim sizce evlenmelimiyim kaydirigubbakcemile3
sana bişey diyemmi küçükken tüp bebeklerin küçük piknik tüp içinden çıktıklarını sanırdımmm:roflol::roflol::roflol::roflol:
benimki dövemezki o bana kıyamazzz ah canım özledim adamı zatennn gecikiti gelemedi halaaaaaŞenizŞenizŞeniz
bende ya hani yumurtadan civciv tavuk mantığı biten tüplerden çocuk çıkacak sanırdım kaydirigubbakcemile3
özlemek gecikmek ve gelememek aynı cumle içinde kesin kocan senii aldatıy :1shok:
sırnaşık şey
babam beni wc nin hortumuyla dövüyo...kafamçokkarıştı