En gzel Senaryo benimki diyorsanz... Buyurun

sırnaşık şey
dikkat ette yeniside karışmasınn sırnaşık şey

yok yok bu defa çok dikkat etcem
doğar doğmaz barnağına ip bağlıcam hemide sımsıkı
hiç çıkartamıcak
o zaman karışmaz
zaten barnağına ip bağlarsam kesin kangren olur bu yavrucak
nerde dokuz parmaklı bil ki o benim velet :roflol::roflol:

ay allam çok kötüyümmm mafoldumbenmafoldumben

şimdi bir tüp bebek nerden baksan milyarlara maloluyo ama asistan olayı bikerede çözebiliyosa daha ucuza hallolur bedavası varken dimi amaaaaaa:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

seninki seni sevdiğini söyleyebiliyosaaa adamı fena çarpmışın demektir
işin içine bide evlilik giriyosa artık çoraplarını yıkamaktan sıkılmış yıkıycak birini arıyo sanırsammmm

Kızlar bir tane de ben üretecem ama düşündüm düşündüm bulamadım yaaamafoldumben

boks maçında onu fena döverler zaten senle uğraşcak hali kalmazzzz

şimdi bir tüp bebek nerden baksan milyarlara maloluyo ama asistan olayı bikerede çözebiliyosa daha ucuza hallolur bedavası varken dimi amaaaaaa:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

yok leee
asistan tüp bebeğin sperm ihtiyacını karşılıyo
masraf yine aynı masraf
ama baba farklı oluyo
kadınların bu ufak detaydan haberleri yok ama
ne o tüp bebek
sanki bebeğin babası tüp :roflol::roflol:

seninki seni sevdiğini söyleyebiliyosaaa adamı fena çarpmışın demektir
işin içine bide evlilik giriyosa artık çoraplarını yıkamaktan sıkılmış yıkıycak birini arıyo sanırsammmm

ayhh çok pis çarpmışım demii cnm yaazemuszemus :sm_cool:
doğru söle bak darılırım
laelaelaelaelae

sen bekarsın anlamazzsınn sırnaşık şeysırnaşık şey

ama sevgilim hep bana seni seviyorum evlenecez dio acaba gercekten evlencekmi benle beni hiçbiyere göndermiiiii tuvalete giderkene bile izin aliiiiim artık dayanacak gücüm kalmadı ama seviiiiiim sizce evlenmelimiyim kaydirigubbakcemile3

sana bişey diyemmi küçükken tüp bebeklerin küçük piknik tüp içinden çıktıklarını sanırdımmm:roflol::roflol::roflol::roflol:

:kötu içeriğe basan uye ssmileyi:yetişin görevliler muafızlarr bu karı caniii kafamçokkarıştı
sırnaşık şey

ayhh çok pis çarpmışım demii cnm yaazemuszemus :sm_cool:
doğru söle bak darılırım
laelaelaelaelae
hangi erkek seni seviyorum diyebilürrr eğer karşısındakine muhtaç değilseeee:jeyyar::jeyyar:

evlen evlen zaten bi evlenen bide evlenmeyen pişman bu hayattaaaa
:gitme::gitme::gitme:

sana bişey diyemmi küçükken tüp bebeklerin küçük piknik tüp içinden çıktıklarını sanırdımmm:roflol::roflol::roflol::roflol:

bende ya hani yumurtadan civciv tavuk mantığı biten tüplerden çocuk çıkacak sanırdım kaydirigubbakcemile3

maşala maşala
seninde tüp bebek merkezinde koca ihtiyaç olmayacağını düşünen hatunlardan bir farkın yokmuş :roflol::roflol:

kızlar sevgülümü bebekte yakaladıım gunden beri adet olamıorum acaba hamilemiyim yardııım:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…