• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri En güzeli hangisi yardımcı olur musunuz

hepiniz saolun kızlar darısı bekarların başına en beğendiğim iki seçenek pempe ve mavi model ikisinden biri olacak kızlar:66:

ben nerde janjanlı bişey varsa onu seviyorum,o yüzden favorim Jennifer Lopez'in giydiği elbise.bir benzeri de Jovani de satışta.

cnm nerde bulabilirim aynısını izmirin ilçesindeyim sen nerdesin

ben Anadoludayım:50:yani senin bulma ihtimalin benden daha yüksek:46:jovaninin sitesinde var Türkiye satış noktaları,where to buy kısmında.site yönetimi adres, telefon vs. verilmesine ne diyor bilmediğimden veremiyorum şimdi.İzmirde 2 yer varmış satış yapan,telefon numaraları da var,aradığında bir sor bence hala jovani marka elbise satıyor musunuz diye.çünkü ben de beğendiğim bir elbisesi için istanbuldaki numaraları aramıştım bazıları biz artış satışını yapmıyoruz dediler.elbisenin kodu 9347.resimleri de altta.
$jovani-9347-3.webp$jovani-9347-2.webp$jovani-9347-1.webp

hepiniz saolun kızlar darısı bekarların başına en beğendiğim iki seçenek pempe ve mavi model ikisinden biri olacak kızlar:66:

ayyy bak şimdi farkettim,pembeyi de J.lo. giymiş.onun J.Lo. olduğunu yeni gördüm ben ya.kusura bakma.ben bir önceki mesajımdan da anlaşılacağı üzere J.Lo.nun giydiği pullu olan elbiseyi kastetmiştim,altta sağda olanı.

ayyy bak şimdi farkettim,pembeyi de j.lo. Giymiş.onun j.lo. Olduğunu yeni gördüm ben ya.kusura bakma.ben bir önceki mesajımdan da anlaşılacağı üzere j.lo.nun giydiği pullu olan elbiseyi kastetmiştim,altta sağda olanı.

olsun cnm o da güzel burdaki modellerin hepsini beğendim ben hangisi olursa olsun bunlardan biri olsun da :) ben bu modeli bulamayacağım için dikim olacak cnm inşallah istediğim gibi olur

kahverengi olanın modeli çok güzel bi arkadaşım nişanında giymişti aynısını. ama bu renk iyi deil mor çok güzel duruyo. tavsiye ederim:34:

nasıl bişi yapacak bakalım nişandan sonra foto koyarım kızlar b gidişle pudra pembesinin modeli olacak renge karar veremedim daha

ayy canım en sondakı elbıse suppperr bence cok sık mavı olan cok sıradan duruyor herkesın nısanda gıydıgı cınsten ama sondakı degısık ve guzel

kahverengi olan çok güzel ama boyun yeterince uzunsa tercih etmelisin bence diğer türlü biraz sıradan durabilir. hatta bu elbiseye fuşya rengi çok yakışır

Yorumlar için teşekkürler canlarım boyum uzun ama hafif fazlam var diyetteyim bakalım:2:

Beyaz giyme bence gelinliğinde beyaz olursa olmaz

Mavi hoşuma gitti ve onun yanındaki...)

Back
X