- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
bahar geldııkonu sahibi nerdeeee konu sahibi
gezıyodur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bahar geldııkonu sahibi nerdeeee konu sahibi
yok yav bdv de yazışıyordukbahar geldıı
gezıyodur
bizi istemiyo mu acebayok yav bdv de yazışıyorduk
bende aynı kuzum
saçlarım kısa ve düz kesim
aslında güzel ama mutlaka uzun saç katılan olucaktır ve uzun saçın cazıbesı bambaşka
çok merak edıyorum katılan saçları :)
Hala gelmiyyhayırrrrr inanmammmmmm
Ezgii katil sen buna citcitlar hic farkedilmiyodu katilmalisinHala gelmiyy
aynen. tek model olacak. önden arkadan çekebilirsiniz. yalnız mutlaka önden ççektiğinizde elinizde kk yazısı ve tarih olmalıZannetmiyorum bebegm
Tek model birkac poz olabilir ama pozlar birlestirildigi surece
bunu bende yapamıyorum. ama sitede editörr arkadaşlar yapıyor. siz yollayın ben onların başını ağrıtırım yine:)Bende Katılmak istiyorum ama tek bi fotoğraf içinde bi kaç poz nasıl bir araya getirilir bilmiyorum
Birde şu yüzü kapatma durumu nasıl oluyor ki ben göndersemde siz kapatsanız
Telefondan giriyorum ben o Yüzden bu ayrıntıları bilmiyorum
katılın bence..Valla kendimde en çok saçlarıma guvenirim. Yarışmaya katılsaydım dişli bi rakip olurdum haa
ben tanımam:). dermişim. ya katıl benceYüzümden değil saçlarımdan tanıyacaklar zaten
oldu 2 tane ama ellerinde kadınlar kulübü yazısı ve tarih olmadığından tekrar foto istedimeğer bugunlerde özenip de saç yaparsam katılabılırım belkim..
oky foto gonderen oldu mu hıcc
kısa saçında cazibesi başkadır. şöyle güzel kesilmiş sağlıklı havalı modern bir kısa saç bazen uzun saçı sollarbende aynı kuzum
saçlarım kısa ve düz kesim
aslında güzel ama mutlaka uzun saç katılan olucaktır ve uzun saçın cazıbesı bambaşka
çok merak edıyorum katılan saçları :)
ayy ne yazmışsınız anacımmm. geldim. bütün mesajlara cevap yazıyorumkonu sahibi nerdeeee konu sahibi