En güzel parfüm ?

Bulgary blv çok hafif ben burdayım diye kendini insanalarin gizune sokmayan ama farkını hissettiren çok naif hafif bı koku. Tertemiz mis gibi çok masum kokan bı parfüm kesinlikle vazgecilmezim

Coco nun muadili farmasinij vucut spreyi angel of beauty cok kalici vucut spreyi oldugu halde 2 gun kaliyor kokusuda

Ben bunu kullanıyorum.. Gittiğiniz düğün ya da davetlerde imza bir koku bırakmak isterseniz tercihiniz kesinlikle bu olmalı.. Günlük kullanıma uygun değil pek ama aşırı kalıcı ve sexy bir koku..
Siz gittikten sonra arkanızda kokunuz kalır o derece :)
İlk sıktığınız zaman burun kıvırıp bu muydu diyebilirsiniz, ama biraz bekledikten sonra aşk yaşamaya başlayacaksınız :)

Cok para verebilirim diyorsanız kesinlikle GUCCI alın derim edt.leri bile 2 gün kalıcı burnum çok koku almaz ama parfümeride siktigi an kokuyu aldim

Canım alberto sego ürünlerine bak.

Zen blue mavi şişe erkek parfümü ama bayanlarda kullanıyor.Kim duysa soruyor.Şahanedir tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…