- 23 Aralık 2015
- 192
- 234
- 18
- 31
- Konu Sahibi papatya2727
Yaa öyle mii :) Çok mutlu oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben şu ara ysl manifestoya taktım. :)) ama lancome la vie est belle de bebegimdir her zaman. :) gucci guilty ve black opium da sevdiğim parfümlerden.Yaa öyle mii :) Çok mutlu oldum
Canım klasik tresor olanı ben sevmıyorum. Kayısı kokusu cok yogun. Bu la nuit tresor dediğim daha cok la vie est belle tarzı bi koku.Tresor ile nuit'i kullanmadım açıkçası, tresor'un kokusunu bir arkadaşımdan biliyorum. Sevdim ama koleksiyonuma dahil etmek istemedim yeterince parfümüm olduğunu düşündüğüm için fazlasına gerek duymadım :) Buraya eklemeyip kullandığım ve sevdiğim;
Chanel - Change ve Armani - Si var genelde bilinen kokulardan oluşuyor parfümlerim... Seninle zevkimiz gördüğüm kadarıyla baya uyuşuyor, daha bilinmedik ve hoş bir koku tavsiyene açığım
Yorumları okumadım tavsiye etmişler mi bilmiyorum ama ettilerse de yazıyım tekrardan;
Lancome - la vie est belle
Gucci - Guilty
YSL - Black Opium
YSL - Manifesto
white linen coook merak ediormm .. nasıl bi koku kndini belli eden bir parfüm mü25 yaş için ideal parfümler( benim beğendiklerim ): lacoste pour femme
burbery the beat
este louder pure white linen
issemiyake (şişesi buzlu cam gibi olanı )
ysl cinema ( kış kokusu )
ben senin yerinde olsan candy e bakmazdım. hem çok kişide var hemde fazla şekerli geliyor bana. cinema dışındakiler yaz için ideal kokular.umarım yardımcı olmuşumdur. sevgiler.....
bende o kokuyu coook seviormm ama herkeste oldugu için cok bilinmiş bi koku oldugu için alamıyormm brazz farklı arıyorm keske cok bilindik bi koku olmasaydywalla cnm ben şu hayatta herşeyi değiştrdm b parfümümü değiştiremedm senelerdir :) burberry classic kullanıorum ve herks de hala çok beğenior.ben onu tavsiye ederim....
nasıl canm memnun kaldın mı olulu tepkiler aldın mı bu parfümden ?kızlar sonunda parfüm aldım bugün baktım bir çok koku denedim ama hep toilette olanları vardı onlar da içime sinmedi
Paco Rabanne Black XS L'Exces isminde bu parfümü aldım bunu kullanan var mı Eki Görüntüle 403850
canm memnun kaldın mı parfümden nasıl yorumlar güzl mi?kızlar sonunda parfüm aldım bugün baktım bir çok koku denedim ama hep toilette olanları vardı onlar da içime sinmedi
Paco Rabanne Black XS L'Exces isminde bu parfümü aldım bunu kullanan var mı Eki Görüntüle 403850
Hafif bir koku, Salatalık gibi bir kokusu var diyebilirim. Yaz kokusuwhite linen coook merak ediormm .. nasıl bi koku kndini belli eden bir parfüm mü
nerde bulabilrm acaba boyner sevil ?Hafif bir koku, Salatalık gibi bir kokusu var diyebilirim. Yaz kokusu
Boyner ve YKM lerde olması lazımnerde bulabilrm acaba boyner sevil ?
canim noanin orjinalini kullandin mi hicBen şu ara ysl manifestoya taktım. :)) ama lancome la vie est belle de bebegimdir her zaman. :) gucci guilty ve black opium da sevdiğim parfümlerden.
O zaman sen kesin lancome tresor la nuiti de seversin
Ben hep orjinalini kullanıyorum canımcanim noanin orjinalini kullandin mi hic
TABİ YENİ BİR PARFUM ALDIM İNSTAGRAMDA GÖRDÜM SIRF MERAK İÇİN ALDIM BUNUDA ŞİŞESİNE BAYILDIM . SİTESİNİDE VERİYİM BEGENİCEĞİNE EMİNİM :))slm kızlar yeni parfüm almak istiyorum kaç gündür araştırıyorum ama
kafama yatan bi parfüm bulamadım yardım eder misiniz ??
çok güzel koksun kalıcı olsun kıpır kıpır hareketli aşk kokan
bi parfüm istiyorum ama bi türlü karar veremedim öyle herkeste kokan koku olsun istemiyorum
çok nadir kullanılan büyüleyici bi koku istiyorum çok şey mi istiyorumki
Zara femme kesinlikle tavsiye edilir.
Ve kotonun bir parfümü var adını bilmiyorumda uzur yuvarlak mor bir şişesi var oda güzel.
Ayrıca burrbery weekend ve lolita lempicka'a da güzeldir.
Bunlar içinden zara ve lolitayı kesinlikle tavsiye ederim :)
Ben CHANEL COCO MADEMOİSELLE kokusunu çok seviyorum. Tabi internetteki fiyatı çok pahalı 400 500 arasında. Ama instagram üzerinden bulduğum bir sayfa birebir aynısını yapmış koku olarak test siparişi verdim ve kokusu aynı. Sağlık bakanlığı da onayladığı için korkmadan aldım. CHANEL COCO MADEMOİSELLE kokusu oldukça hoş bir koku. Orjinalini almak istersen internetten bulabilirsin. Birebir aynı kokuyu almak istersen de benim aldığım yer aşağıda yer alıyor.