tabi canım haklısın bi bakıma...sonuçta insan para veriyor..gözlerini yoruyo ve göz sağlığını riske bile atıyor..bu şeylere hiç belli olmayacak bir renk için katlanmak bence de mantıksız...
yani tabi ki "ben lensim" diye de car car bağırmamalı ama lensli ve lenssiz gözün arasında da farkedilir fark olmalı dimi :)
bi de okumuştum biyerde..freshlookun haresiz serisinde bombe yokmu hareli seri bombeliymiş gözler şaşı görünüyomuş..seneler önce ben de kullanmıştım ama unuttum açıkcası..ama doğrudur hareli freshlooklar daha opak...opaklık arttıkça bombe ve şaşı göz olayı artıyor..
evet lens bağımlılık yapıyor kaç kere bırakıcam dedim olmadı
diamond colors görmüştüm birisinde ve dokusunu hiç beğenmedim 600 liraydı sanırım fiyatı ve o fiyatın lensi değil..dokusunun freshlook colors dan çok bi farkı yok inan...alan kişi de memnun kalmamıştı zaten..
şu an kullandığım mavi lenslerin sayesinde yeni tanıştığım ve görüşmeye başladığım kişiler ve beni mavi gözlü olarak tanıyorlar..ama her zaman anında solotica temin etmek mümkün olmuyor ben de soloticasız günlerde milleti şok etmemek için yedek olabilecek 2. bir mavi lens arıyorum :)
sana fikir olması için lenslerimin 1-2 resmini koyuyorum...
Uploaded with
ImageShack.us Uploaded with
ImageShack.us