• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en güzel gelinlik yarışması ???

kızlar o zaman ben yönetimden izn isteyeyim sora kuralları netleştirelim :92::92:

kızlar yarışma yapılmış ikincisini yapabilirmiyiz bakalım izin verecekler mi

kızlar gelinlik yarışması için izin çıktı yarışmaya katılmak isteyn özel msj yolu ile bana net çekilmiş gelinlikli birer fotosunu yollayabilir

kurallar ;

fotograflar kesinlikle net çekilmiş olmalı

fotolların son gönderim tarihi 16 nisan cumartesi saat 5 tir cumartesi akşamı oylamaya açılacaktır

saç makyaj ve gelinlikler bir bütün olarak değerlendirilecektir :16:

yarışma en az 5 kişiden en çok 10 kişiden oluşacaktr :16:

herkese başarılar diliorum kızlar fotolarınızı bekliorum

en önemli kurallardan biri de yarışmada yüzler kapanmayacak :16:

foto yüklemeyi deniycem becerebilirsem katılıyorum ancak 2 foto gönderebilir miyiz, biri uzaktan ,gelinliği görünsün diye, diğeri az daha yakın makyaj saç için. yoksa zor olmaz mı... neyse deniycem bi

foto yüklemeyi deniycem becerebilirsem katılıyorum ancak 2 foto gönderebilir miyiz, biri uzaktan ,gelinliği görünsün diye, diğeri az daha yakın makyaj saç için. yoksa zor olmaz mı... neyse deniycem bi

cnm foto yollamayı istersen ben sana tarif edebilirim yapamazsan :16::16: ama fotoyu topiğe değil bana özel msj yolla :16:

yapamadım :) eklenti diye bi bölüm göremedidm...

cnm yükleresim.com die bir site var oraya gir oradan dosya seç de dosya seçe tıklayınca bilgisayarından resmi seç yükle de forum kodu yazan yerdeki linki özel msjla bana yolla cnm hepsi bu kadar :16:

tatlım bende katılmak istediğimi söylemiştim..yalnız şöyle bir durumum var..ben gelinliğimi aldım ama gelinliğim hala mağazada..mankenin üstündeki gelinliği eğer tamam koyarım dersen altına da not düşüp yaparsan olur mu?diğer türlü çok zor ..

foto yollamaya çalıştım, bin bir zahmet yükledim, tam mesaj gönderecektim ki özel mesaj almıyormuşsunuz, hepsi boşa gitti, gecenin bu saati boşa uğraştım.. neyse vazgeçtim artık, kolay gelsin uğraşanlara... :68:

Back