Kız İsteme En Güzel evlilik teklifi nasıl edilir

Cicilikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
1.972
10
116
49
Konya
İnsanların hayatında evlilik gibi üzerinde düşünülmesi ve hazırlık yapılması gereken bazı olaylar vardır. İnsanlar ilişkilerinin mükemmel bir finalle sonuçlanmasını arzu ederler.

Kadınlar ve erkekler bu günün yaşamları boyunca hatırlanacak özel bir an olmasını isterler. Fakat evlilik teklifi etmenin farklı bir yolu yok gibi düşünürler çünkü neredeyse hemen hemen her yol denenmiştir. En iyisi tekrar bir düşünün.

Arzu benimle evlenir misin?
Sevimli kız arkadaşınıza sizinle evlenmesi için teklifte bulunmanın birçok klasik yolu bulunmaktadır. Dizlerinizin üzerinde çöküp, içinde bir yüzüğün olduğu küçük bir kutu sunarak (muhtemelen bir aylık maaşınıza mal olur) hayatınızın bundan sonra kalan kısmını sizinle beraber geçirmek isteyip istemeyeceğini sorabilirsiniz.
Bu geleneksel yol hala işe yaramaktadır. Fakat bu günlerde, bayanlar heyecanla, romantizmle ve orijinaliteyle büyülenmeyi arzu ediyorlar.
İşte size bazı öneriler:

1. Sınırların ötesine
Eğer sevgiliniz bir sporcuysa, bir kaya tırmanışından sonra zirvede ona evlilik teklifi edebilirsiniz. Diğer seçenekler ise bir paraşüt atlayışı ya da kuzey Amerika’da bir dalış olabilir.

2. Bir video hazırlayın
Düşüncenizi ifade ettiğiniz, özel bir video hazırlayarak sevgilinizin üzerinde müthiş bir etki yaratabilirsiniz, özellikle de videoyu birlikte izliyorsanız. Kuşkusuz mutluluktan yerinde duramayacaktır…

3. Öğle vakti, gökyüzünde
Sevginin ulusal bir gösterisi de seyahat ettiğiniz uçağın pilotuna rica edip verdiğiniz notu iç telefon sistemiyle sevgilinize ulaştırmasıdır. Sadece hayal edin: “İstanbul da boğaz üzerinde uçmaktayız ve 30 dakika içerisinde amaçladığımız yere varacağız. Ve her neyse, Berkay Pelin’e onunla evlenme onurunu kendisine verip veremeyeceğini soruyor.”
Elbette, bundan sonra, vermeyi düşüneceği tek cevap “evet” demek olacaktır ayrıca güvenli bir iniş ümit edecektir.

4. Benim yolum ya da karayolu
Sadece işten eve doğru aracınızla gittiğinizi ve üzerinde “Aslı, benimle evlenir misin?” yazan bir tabela gördüğünüzü düşünün. Bu hem sizi hem de kim bilir aynı yolu kullanan diğer insanları gülümsetecektir. Alacağınız cevap hayır olduğunda ise arkanızdan gelen araçlar bir misafir ağırlamak zorunda kalabilir.

5. Büyük bir sinemada evlilik
Julia Roberts’ın son filmine gittiğinizi düşünelim ve film başlamadan önce, fragmanların bir parçası olacak şekilde, kelimelerin başrolde olduğu bir şey seyredeceksiniz: “Selin, eşim olur musun?”

6. Yağmur damlası sizi ıslatırken
Canadian Niagara Şelalesi balayına gidilecek en popüler yerlerden biridir, fakat ölümsüz bir aşk teklifi yapmayı çok az kişi düşünmüştür.

7. Vegas-Stili
Aşkınızı birbirinize kanıtlamak üzere Sin City’e gitmeyi hiç düşündünüz mü? Burası çiftlerin evlenebileceği mükemmel nadir yerlerden biridir. Caesar Sarayında şansınızın açılmayacağını kim bilir?

8. Yılbaşı günü sürprizi
Geleneksel bir kart, çiçekler ve çikolata sunmak yerine ona evlilik teklifi edin. Kız arkadaşınız bu anı hayatının sonuna kadar hatırlayacaktır. İşin kötü yanı, her yıl almanız gereken hediyenin bir öncekinden üstün olması gerektiğidir.

9. Uygunsuz öneri
Bir kadına evlenme teklifi etmenin en son yolu uygunsuz bir aşk anı yakalamaktır. Sevgilinizin mutluluktan uçtuğu ve size karşı tamamen rahat olduğu bir anda teklifte bulunabilirsiniz.

10. Aşk polisi
Bu eylem biraz çalışma ve koordinasyon gerektirse de, kız arkadaşınızı gerçek bir polis kıyafeti ve copla korkutup evet cevabı vermeye zorlamak hiç beklenmedik ve orijinal bir fikirdir.

11. İyi ki doğdun bize
Sevgilinizin doğum gününde ona evlilik teklifinde bulunmanız bir diğer muhteşem yoldur. Bunun diğer bir olumlu yanı da muhtemelen ona bir doğum günü hediyesi almadığınızı fark etmeyeceğidir.

12. Aşk maili gönderin
İnternet çağı bizi teknolojiye ayak uydurmaya itmektedir. O halde ona büyük harflerle yazılı bir soruyu, bir aşk notu ile beraber göndermeye ne dersiniz?

13. Radyo anonsu
Eğer sevgilinizin gün içinde dinlediğini bildiğiniz bir radyo varsa, radyoda anons yapmanız onu büyüleyecektir. DJ in sevgilinize sizinle evlenmek isteyip istemediğini sormasını bekleyin. Soru sorulduğu an sevgilinizi arayarak ikinci bir önemli adım atmış olabilirsiniz.

14. Oyunun dışına çıkın
Sevgilinizi Bir basketbol maçına götürerek, ona tatmin edici bir deneyim yaşatabilirsiniz. Sadece verilen bir arada stadyum, diz çöküp evlenme teklifi eden büyük ekrandaki görüntünüze odaklanırken yüzündeki ifadeye dikkat edin.

20.000 kişi aşkınıza tanıklık etmesi büyük bir şanstır.

"Bu eylem biraz çalışma ve koordinasyon gerektirse de, kız arkadaşınızı gerçek bir polis kıyafeti ve copla korkutup evet cevabı vermeye zorlamak hiç beklenmedik ve orijinal bir fikirdir."

evet kızın kaçmasna sebep olabilecek orjinal fikir hakikaten
sırnaşık şey

13. Radyo anonsu
Eğer sevgilinizin gün içinde dinlediğini bildiğiniz bir radyo varsa, radyoda anons yapmanız onu büyüleyecektir. DJ in sevgilinize sizinle evlenmek isteyip istemediğini sormasını bekleyin. Soru sorulduğu an sevgilinizi arayarak ikinci bir önemli adım atmış olabilirsiniz.

Harika ;bayıldım..Ay ne romantik olurdu ama benimki biraz hödüktür öyle olaylara pek girmez ..

bi film izledim geçenlerde, çocuk yazar olmaya çalışıyor, bi gün kıza elinde gazeteyle geliyor, ilk yazım yaymlandı diyor, şu sayfada diye, kız bakıyor ilanlar sayfasına benimle evlenirmisin diye ilan vermiş çocuk, yüzüğüde kızın evinde bi objenin içine saklamış, ilanın altında o objenin içine bak yazıyor,, kız bakıp yüzüğü alıp evet diyor,

ama filmin sonunda evlenemediler..

Bence o kadar da güzel teklifler değil, bizim kk kadınlarının eşleri daha yaratıcıymış, nasıl evlilik teklifi aldınız bölümünde süper şeyler var:)

önemli olan teklifin nasıl olduğu değil, olup olmadığıdır..sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

dimi bir de o var şakkıdı
genelde aşkım biz ne zaman evleneceğiz
canım haftaya istemeye gelelim derken
teklif kaynıyor arada senağlama

selam arkadaşımın ricasi için fikirlerinizi almak istiyorum.bana biraz enteresan geldi.
gönderdiği mesaj aynen şöyle;

kız arkadaşıma evlenme teklif etmek istiyorum fikirlerini de almalıyım düzeltme ekleme yapabilirsin
Sıradan,internette dolaşan bir şey olsun istemiyorum.Düşüncem ufak notlar hazırlamak her ulaştığı notta farklı bir şey olacak ve diğer notlara ulaşmaya çalışacak 8-10 tane ayrı yerlerde farklı içerikleri olan notlar düşünüyorum ve en son geldiği yerde de ben bekliyor olacağım aşk,evlilik sevgi ister fedakarlık ister yılmamayı gerektirir düşüncesiyle yola çıktım hem de bence eğlenceli bir şey olacak sence fikrim nasıl ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…