Çoğumuz,çocukluğumuzdan beri evlenme planları yaparız. sonra gelinliğimiz,düğünümüzün nasıl olacağını hayal ederiz..
ama bunlardan önce evlenme teklifi bekleriz sevdiğimiz erkekten.
işte tam bu noktada,sizler nasıl bir evlenme teklifi hayal ediyorsunuz. yada nişanlısınız ,evlenmek üzeresiniz,nasıl bir evlenme teklifi aldınız.
işte,sizden istediğimiz bunu bize yazmanız. aranızda en güzel evlenme teklifini yazan ,yarışmamızda ayrıca muhteşem bir ödül kazanacak.
bir gelinlik.
hemde Justin Alexander 'dan...
[FONT=arial, sans-serif]kurallarımıza gelince..
1. en önemlisi,tamamen size ait bir teklif olmalı.başka yerden olmamalı. bu olursa diskalifeye olursunuz.
2. bana özel mesajla göndereceksiniz. bizim onayımızdan geçtikten sonra yayınlanacak ..
3..yarışmaya katılım 30 ocakta sona erecek.
4. oylama 1 şubatta anket şeklinde açılacak. ve 14 şubatta sona erecek. [/FONT]
sen sakla damat ortaya çıkınca hiç uğraşma gelinlikle işte.. çıkar dolaptan giy:)hadi diyelim ben gelinlik kazandım,e ne yapacağım gelinliği giyip,ortada damat yokken
sen sakla damat ortaya çıkınca hiç uğraşma gelinlikle işte.. çıkar dolaptan giy:)
Çoğumuz,çocukluğumuzdan beri evlenme planları yaparız. sonra gelinliğimiz,düğünümüzün nasıl olacağını hayal ederiz..
ama bunlardan önce evlenme teklifi bekleriz sevdiğimiz erkekten.
işte tam bu noktada,sizler nasıl bir evlenme teklifi hayal ediyorsunuz. yada nişanlısınız ,evlenmek üzeresiniz,nasıl bir evlenme teklifi aldınız.
işte,sizden istediğimiz bunu bize yazmanız. aranızda en güzel evlenme teklifini yazan ,yarışmamızda ayrıca muhteşem bir ödül kazanacak.
bir gelinlik.
hemde Justin Alexander 'dan...
[FONT=arial, sans-serif]kurallarımıza gelince..
1. en önemlisi,tamamen size ait bir teklif olmalı.başka yerden olmamalı. bu olursa diskalifeye olursunuz.
2. bana özel mesajla göndereceksiniz. bizim onayımızdan geçtikten sonra yayınlanacak ..
3..yarışmaya katılım 30 ocakta sona erecek.
4. oylama 1 şubatta anket şeklinde açılacak. ve 14 şubatta sona erecek. [/FONT]
Güzel bir yarisma helede ödül bir gelinlik.. evli oldugum icin kafadan diskalifiye oldumda gelinligi kim aliyor kim o hayirsever gelinlik fiyatlari belli merak ettim(her zamanki gibi )
14 şubat çok akıllıca olmuş : ) Kazanan için çok güzel bir sevgililer günü hediyesi...
Bu arada gelen sorulara göre yarışma kurallarını yeniden şekillendirmekte fayda var. Örnek olarak gelin adayımız mutlaka 2014 14 Şubat'tan sonra evleniyor olsun lakin evlenmesine de max 1 sene daha olsun.
Yani 3 sene sonra evlenecek bir arkadaş kazanırsa diğer adaylara haksızlık gibi olur yani 2014 te evlenecek birinin kazanmasını çok isterim.
gibi ...
Bu arada moda, gelinlik ve diğer bölümlerde PAYLAŞIM konusunda önder olan sevgili Okypete'ye tekrar tekrar çok teşekkür ederim. yaptığı paylaşımlar sayesinde firmaların ilgi odağı olduk.
gelinlik içinde teşekkürler okypete....
Gelinlikleri görünce bi koca adayı bulasım geldi
Nikah tazelersiniz tivi
teşekkürler rengina.Oky kolay gelsin
Katılım çok fazla olur bence. Hele ki gelinlikse ödül
bakalım hayal güçleri nasıl kk güzelliklerininoky, fantastik bir hayal gücü de olabilir mi?
Sör fantastik deyince benim aklıma da geldi hemen..Vampir konseptiyle katılabilirim
Malum bir vampire aşığım şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?