• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri En güzel evlenme teklifi yarışması

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
Çoğumuz, çocukluğumuzdan beri evlenme planları yaparız.

Sonra gelinliğimizin, düğünümüzün nasıl olacağını hayal ederiz.

Ama bunlardan önce evlenme teklifi bekleriz sevdiğimiz erkekten.

İşte tam bu noktada, sizler nasıl bir evlenme teklifi hayal ediyorsunuz, ya da nişanlısınız, evlenmek üzeresiniz, nasıl bir evlenme teklifi aldınız ?

Sizden istediğimiz bunu bize yazmanız.

Aranızda en güzel evlenme teklifini bizimle paylaşan üyemiz muhteşem bir ödül kazanacak.

Bir gelinlik

Hem de Justin Alexander 'dan...

[FONT=arial, sans-serif]Kurallarımıza gelince;

1. En önemlisi, tamamen size ait bir teklif olmalı. Başka yerden alıntı olmamalı, bu olursa diskalifeye olursunuz.
2. Bana özel mesajla göndereceksiniz. Bizim onayımızdan geçtikten sonra yayınlanacak ..
3. Yarışmaya katılım 16 Aralıkta sona erecek.
4. Oylama 18 Aralıkta anket şeklinde açılacak ve 25 Aralıkta sona erecek.
[/FONT]

Son düzenleme:
bakalım hayal güçleri nasıl kk güzelliklerinin :27: oky, fantastik bir hayal gücü de olabilir mi?:9:

Çoğumuz,çocukluğumuzdan beri evlenme planları yaparız. sonra gelinliğimiz,düğünümüzün nasıl olacağını hayal ederiz..
ama bunlardan önce evlenme teklifi bekleriz sevdiğimiz erkekten.
işte tam bu noktada,sizler nasıl bir evlenme teklifi hayal ediyorsunuz. yada nişanlısınız ,evlenmek üzeresiniz,nasıl bir evlenme teklifi aldınız.
işte,sizden istediğimiz bunu bize yazmanız. aranızda en güzel evlenme teklifini yazan ,yarışmamızda ayrıca muhteşem bir ödül kazanacak.
bir gelinlik.

hemde Justin Alexander 'dan...
[FONT=arial, sans-serif]kurallarımıza gelince..
1. en önemlisi,tamamen size ait bir teklif olmalı.başka yerden olmamalı. bu olursa diskalifeye olursunuz.
2. bana özel mesajla göndereceksiniz. bizim onayımızdan geçtikten sonra yayınlanacak ..
3..yarışmaya katılım 30 ocakta sona erecek.
4. oylama 1 şubatta anket şeklinde açılacak. ve 14 şubatta sona erecek.
[/FONT]

hadi diyelim ben gelinlik kazandım,e ne yapacağım gelinliği giyip,ortada damat yokken:9:

Çoğumuz,çocukluğumuzdan beri evlenme planları yaparız. sonra gelinliğimiz,düğünümüzün nasıl olacağını hayal ederiz..
ama bunlardan önce evlenme teklifi bekleriz sevdiğimiz erkekten.
işte tam bu noktada,sizler nasıl bir evlenme teklifi hayal ediyorsunuz. yada nişanlısınız ,evlenmek üzeresiniz,nasıl bir evlenme teklifi aldınız.
işte,sizden istediğimiz bunu bize yazmanız. aranızda en güzel evlenme teklifini yazan ,yarışmamızda ayrıca muhteşem bir ödül kazanacak.
bir gelinlik.

hemde Justin Alexander 'dan...
[FONT=arial, sans-serif]kurallarımıza gelince..
1. en önemlisi,tamamen size ait bir teklif olmalı.başka yerden olmamalı. bu olursa diskalifeye olursunuz.
2. bana özel mesajla göndereceksiniz. bizim onayımızdan geçtikten sonra yayınlanacak ..
3..yarışmaya katılım 30 ocakta sona erecek.
4. oylama 1 şubatta anket şeklinde açılacak. ve 14 şubatta sona erecek.
[/FONT]

14 şubat çok akıllıca olmuş : ) Kazanan için çok güzel bir sevgililer günü hediyesi...

Bu arada gelen sorulara göre yarışma kurallarını yeniden şekillendirmekte fayda var. Örnek olarak gelin adayımız mutlaka 2014 14 Şubat'tan sonra evleniyor olsun lakin evlenmesine de max 1 sene daha olsun.
Yani 3 sene sonra evlenecek bir arkadaş kazanırsa diğer adaylara haksızlık gibi olur yani 2014 te evlenecek birinin kazanmasını çok isterim.

gibi ...

Bu arada moda, gelinlik ve diğer bölümlerde PAYLAŞIM konusunda önder olan sevgili Okypete'ye tekrar tekrar çok teşekkür ederim. yaptığı paylaşımlar sayesinde firmaların ilgi odağı olduk.

gelinlik içinde teşekkürler okypete....

Gelinlikleri görünce bi koca adayı bulasım geldi :1:

Son düzenleyen: Moderatör:
Oky kolay gelsin
Katılım çok fazla olur bence. Hele ki gelinlikse ödül:12:

yarışmaya katılamadan diskalifiye oldum desenize, bekarlık böyle bir şey işte:9:
bir de bu işler kısmet derler,belki o arada biriyle tanışıp ani bir kararla herkesten önce evleneceğiz,ne belli, değil mi:9:

YOk yok illa 1 sene içinde evlenme şartını konuştuk olmadı yani bizi çok seven bir üyemiz 2015'te evlenecek ise ve kazandıysa onun hakkını da elinden almak doğru olmaz...

Kazanan dilediği gibi kullanabilsin hakkını ... Zorla düğün tarihini erkene çekecek halimiz yok ya ...

Güzel bir yarisma helede ödül bir gelinlik.. evli oldugum icin kafadan diskalifiye oldumda gelinligi kim aliyor kim o hayirsever gelinlik fiyatlari belli merak ettim :1:(her zamanki gibi :17:)

ve bu Türkiye'de ilktir : )

diye biliyorum

14 şubat çok akıllıca olmuş : ) Kazanan için çok güzel bir sevgililer günü hediyesi...

Bu arada gelen sorulara göre yarışma kurallarını yeniden şekillendirmekte fayda var. Örnek olarak gelin adayımız mutlaka 2014 14 Şubat'tan sonra evleniyor olsun lakin evlenmesine de max 1 sene daha olsun.
Yani 3 sene sonra evlenecek bir arkadaş kazanırsa diğer adaylara haksızlık gibi olur yani 2014 te evlenecek birinin kazanmasını çok isterim.

gibi ...

Bu arada moda, gelinlik ve diğer bölümlerde PAYLAŞIM konusunda önder olan sevgili Okypete'ye tekrar tekrar çok teşekkür ederim. yaptığı paylaşımlar sayesinde firmaların ilgi odağı olduk.

gelinlik içinde teşekkürler okypete....

bende teşekkür ederim..

Gelinlikleri görünce bi koca adayı bulasım geldi :1:

bulalım hemen :)

Son düzenleme:
ben neden gelinlikgörmedim:26: bu anketi sevgililere nişanlılara yollamak lazım bişeyler öğrensinler:52:

Sör fantastik deyince benim aklıma da geldi hemen..Vampir konseptiyle katılabilirim :27:
Malum bir vampire aşığım şu an :D

Back