How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gelinlik Modelleri En güzel evlenme teklifi yarışması ( oylama)

Beni en çok etkileyen evlenme teklifi ...

• 2 numaralı evlenme teklifidir

OY: 0 0,0%
  • 8 numaralı evlenme teklifidir

• 13 numaralı evlenme teklifidir

• 15 numaralı evlenme teklifidir

• 16 numaralı evlenme teklifidir

• 18 numaralı evlenme teklifidir

• Ankete Katılan
    223
  • Anket Kapalı .
1 ve 20 arasında kaldım ama oyum 20 ye . Diğerleri çok sıradan geldi bana . Mumlar yemekler şarap içinden çıkan yüzükler vs ...

Bütün yarışmacıların yazılarını okudum, hepsinin yüreğine sağlık.
3 teklif arasında kaldım :ssz:
Tüm yarışmacılara başarılar dilerim, ağızlarının tadı hiç bozulmasın, mutlulukları ömür boyu daim olsun:nazar:

[ı]oyum 24 numaraya verdim en gerçekci ve içten oydu çünkü[/ı]

1 numaraya oyumu verdim

çünkü * okudum ve çok duygusaldı

* diğer 23 tanesini okuyamazdım çok uzunlar gözüm ve kafam dayanamazdı 1. okudum ve ona oy verdim

belki diğerleri de çok duygusaldır ama nacizane fikrim diğerlerine azıcık haksızlık olmuş gibi :((

anlamadım. ne gibi haksızlıktan bahsediyorsunuz. 1ci olmasıyla alakalıysa,her biriinci olana haksızlıkmı yapılıyor.
çözüm nedir peki.1 ciyi yok etmek mümkünmü.
keşke diğerlerinide okusaydınız,oyunuz daha hakkaniyetli olurdu.

Son düzenleme:
Benim de oyun 20 numaraya:16:
Bu arada oky ye hem teşekkürlerimi hem de tesuflerimi iletmek istiyorum:19:
Bu yarışma sayesinde ucuza gittiğimi anladım bu adam bana evlenme teklifi falan etmedi direk aldı beni:27::9:

Benim de oyun 20 numaraya:16:
Bu arada oky ye hem teşekkürlerimi hem de tesuflerimi iletmek istiyorum:19:
Bu yarışma sayesinde ucuza gittiğimi anladım bu adam bana evlenme teklifi falan etmedi direk aldı beni:27::9:
tühh. sen eşine ceza olarak bir gün özel bir teklif yapmasını iste. fahri evlenme teklifi:27:. romantizmle dolu.

tühh. sen eşine ceza olarak bir gün özel bir teklif yapmasını iste. fahri evlenme teklifi:27:. romantizmle dolu.

Benim herufun en romantik lafı "çay koy":27::9:bu adamdan ne gibi romantik bir teklif beklene bilir ki:9:
Bak aklıma geldi bana sevgililer gününde mesaj atmıştı bi kere "Seni seviyorum " yerine telin azizligine uğrayıp "seni security" yazmıştı:60::60::60:
Adam kırk yılın basi bana romantik bi şey yazmış ona da tel izin vermemiş:27:anlicagin bizim romantik anlar yaşamamiza evren bile karşı:60::60:

Benim herufun en romantik lafı "çay koy":27::9:bu adamdan ne gibi romantik bir teklif beklene bilir ki:9:
Bak aklıma geldi bana sevgililer gününde mesaj atmıştı bi kere "Seni seviyorum " yerine telin azizligine uğrayıp "seni security" yazmıştı:60::60::60:
Adam kırk yılın basi bana romantik bi şey yazmış ona da tel izin vermemiş:27:anlicagin bizim romantik anlar yaşamamiza evren bile karşı:60::60:

Çok güldüm buna :1: Olsun kalpler bir olsun yeter ki..

1 ve 20 arasında kaldım ama oyum 20 ye . Diğerleri çok sıradan geldi bana . Mumlar yemekler şarap içinden çıkan yüzükler vs ...

Kusura bakma tabi ki istedigine oy verirsin ve konu kapanir ancak diger tekliflere ay cok siradan gibi bir elestiri de bulunman hic de hos olmamis.. benm teklifim 11. Teklif ve senin bu yorumun tabi ki umrumda degil ancak belki uzulen olacak neden boyle bir sey yazma geregi duydun ki. Kazanan arkadasim gelinligi cok guzel gunlerde kullansin ama bence her teklif kendine gore o kadar guzel ve ozel ki ozellikle de kendine yasattigi duygular kimseyle kiyaslanamaz.

Herkese basarilar.

Kusura bakma tabi ki istedigine oy verirsin ve konu kapanir ancak diger tekliflere ay cok siradan gibi bir elestiri de bulunman hic de hos olmamis.. benm teklifim 11. Teklif ve senin bu yorumun tabi ki umrumda degil ancak belki uzulen olacak neden boyle bir sey yazma geregi duydun ki. Kazanan arkadasim gelinligi cok guzel gunlerde kullansin ama bence her teklif kendine gore o kadar guzel ve ozel ki ozellikle de kendine yasattigi duygular kimseyle kiyaslanamaz.

Herkese basarilar.

Oylama kapalı yapılıyor, hangi teklifin size ait olduğunu burada yazmanızın doğru olduğunu zannetmiyorum.

arkadaşlar lütfen kimliğinizi açıklamayın. biz bilhassa nickleri yazmadıkki, haklar yenmesin diye.

Oylama kapalı yapılıyor, hangi teklifin size ait olduğunu burada yazmanızın doğru olduğunu zannetmiyorum.

arkadaşlar lütfen kimliğinizi açıklamayın. biz bilhassa nickleri yazmadıkki, haklar yenmesin diye.

İyi de illa ki diyen olmuştur yukarda bi mesajda da gördüm en guzel teklif su falan diye ben de soyledm arkadaslarima yani dogal olarak ki zaten biliyorlardi hangi teklif benm olduğunu onceden anlattigim icn..herhangi bir kuralihlalim varsa diskalifiye edebilirsinz sacma geldi bana.

İyi de illa ki diyen olmuştur yukarda bi mesajda da gördüm en guzel teklif su falan diye ben de soyledm arkadaslarima yani dogal olarak ki zaten biliyorlardi hangi teklif benm olduğunu onceden anlattigim icn..herhangi bir kuralihlalim varsa diskalifiye edebilirsinz sacma geldi bana.
oy isteyeni kendi vicdanıyla başbaşa bırakıyorum.
bir iki arkadaşa söylemekle nicklerin açık olması farklı.
ben söylenmemesini tercih ederim oda ayrı...
umarım kazanan bileğinin hakkıyla alır.
bundan sonra dikkat edelim diye yazdım.

Son düzenleme:
1 ve 9 beni dağıttı resmen (: Çok duygusal ancak 9 daha orijinal. Filmlerde bile rastlayamam böylesine. O an hanımefendinin kalp atışlarının dışarıdan bile duyulabileceğine eminim. Oyum 9 numaraya helal-i hoş olsun (:

ben 11 e verdim neden 12 de gozukuyorumm yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

millet evlenme teklifini anlatsın bizde ayy ayy bak bak diyerek okuyalım bunları
ulan oğuzhan alacağın olsun beni bu şekil buralarda isyan ettiriyorsun yok yani sözünüde hiç etmiyorsun
hepinizzzzzzzzzzzzzzz çok çk mutlu olsun eminimm hepinizide çok yakışır rabbim mutluluğunuzu daim etsin canlar :16::16:

Oky,yarışman hayırlı olsun.

Hediye harika,bayıldım.

Nickleri gizli tutmanızda yarışmayı daha adil yapmış.

Teklifleri okudum ,1 numara ve 20 numara hayatta aklıma gelmeyecek sürprizler,ikisinede bayıldım.

Ben oyumu20 numara için kullanıyorum,çünkü orda ciddi bir emek verilmiş,adam sevgilisi için kitap yazmış ,:53:vay anasını be:53: dedim okurken.

Akşam kocama okuyacağım bakalım ne diycek:27:

millet evlenme teklifini anlatsın bizde ayy ayy bak bak diyerek okuyalım bunları
ulan oğuzhan alacağın olsun beni bu şekil buralarda isyan ettiriyorsun yok yani sözünüde hiç etmiyorsun
hepinizzzzzzzzzzzzzzz çok çk mutlu olsun eminimm hepinizide çok yakışır rabbim mutluluğunuzu daim etsin canlar :16::16:

anammm anammmm amcamınkızına baksen :-( kız eder eder merak etmeetmessede evlenmezsın :1: :1: dersın evlenme teklifi gelmedıkı ne evlenmesı falan :-1: :1:

Back