How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gelinlik Modelleri En güzel evlenme teklifi yarışması ( oylama)

Beni en çok etkileyen evlenme teklifi ...

• 2 numaralı evlenme teklifidir

OY: 0 0,0%
  • 8 numaralı evlenme teklifidir

• 13 numaralı evlenme teklifidir

• 15 numaralı evlenme teklifidir

• 16 numaralı evlenme teklifidir

• 18 numaralı evlenme teklifidir

• Ankete Katılan
    223
  • Anket Kapalı .
21.
Her ne kadar romantik olmasada,benim için özel olan teklifimi paylaşayım.

Nişanlımla gezmeye gitmiştik, öyle gezinirken sakız aldım ben.
Bu elinde sakızın kağıdıyla uzun uzun oynadı..
O kağıttan evire çevire yüzük yapmış..
Teklifini edip,o yüzüğü parmağıma taktı..
O gün onunda hiç aklında yokmuş öyle birşey ama içinden gelmiş:16:

Benim için hayatımda yaşadığım en en güzel ginlerdendi,çok şükür:16:

Son düzenleme:
22
şehirler arası bir otobüste yolculuk yaptığınızı düşünün..şu rutin kimlik kontrolleri için polisler sizi durdurdu herkesin kimliğine baktılar ancak sizden aşağıya inmeniz ve merkeze kadar gelmeniz istendi tabi şaşkınlık ve korkuyla karışık ne olduğunu anlamadan polis otosuna bindiniz ailenizi aramaya çalışıyorsunuz ama kimse cevap vermiyor sevgilinizi arıyorsunuz oda cevap vermiyor siz merkeze gittiğinizi sanırken polis arabası bir sahilde bahçede yada sizin için özel olan bir mekanda duruyor ayışığının altında çok güzel bir büyük bir masa gül yaprakları mum ışığı ve en sevdiğiniz yemek ve tatlılar ikinizin isminin yazılı olduğu kocaman bir pasta. ve orada sevgiliniz sizi bekliyor meğer polisler sevgilinizin arkadaşıymış otobüsteki şoföre kadar herkes bunu biliyormuş :) en sevdiğiniz şarkı eşliğinde diz çöken sevgiliniz hayalinizdeki tek taş elinde siz tabi evet derseniz :) bir anda havai fişekler patlıyor aileniz saklandıkları yerden çıkıyor ellerinde fotoğraf makinesi sizin şaşkınlığınızı ve mutluluğunuzu çekiyorlar :) teklifin ardından aileniz sevdikleriniz tüm arkadaşlarınız canlı müzik eşliğinde yemekyiyip özel yapım pastayı kesiyorsunuz :) benim evlilik teklifi ile ilgili fikrim bu adrenalin ve romantizm içeriyor :) teşekkürler :)

Son düzenleme:
24.
biz üniversiteli aşıklardanız
eşimle okulun ilk günü tanıştık
benim liseden arkadaşımla aynı eve çıkacaklardı
o bana ilk görüşte aşık olduğunu iddia etti bense daha okulun başında böle şeyler düşünmek istemiyordum
vee biz çıkmaya başladık
bir gün okul çıkışı yurda dönmeye hazırlanıyordum (yurt okulun arka tarafında biraz yürüme mesafesi var)
o günde arkaşların dersi erken bittiği için beni ekmişlerdi.tek başıma yürüyordum
dışarıda ayaz, ellerim cebimde yürüyorum.
Yurda giden yol çok yokuş ayağım kaydı o an tesadüf olacak ya
yerdeki kocaman yazıyı gördüm aşkım benim hayatım olur musun? Yzıyordu ellerimi çıkardım cebimden dikkatlice baktım arkadan sevgilim geldi baktı bu ne demek dedim güldüm sarıldım ögrencilik hali ya cepte para yok gümüş yüzük almış bana.aldım baktım gözleri doldu...
Evet dedim
ne dedi
evet hayatın olurum
gerçekten mi dedi
elimi tuttu sarıldık
işin en kötü tarafıda polislerin gelme anı oldu
hoop büyü bozuldu
kural ihlaliymiş.yasakmış falan filan ( birde bagırmasınlar mı lan sen teröristmisin ne diye yere yazı yazıyorsun hemde okula yazıyorsun yürü karakolda anlat derdini diye )
sevgilimi apar topar karakola götürdüler,adam süpriz yaptığına yapacagına bin pişman oldu.allah korusun okul hayatı da bitebilirdi.
Arabaya binerken bile sırıtıyodu ama nasıl sevindiyse:)
durumu oradakilere anlatmış 2 saat kalıp salıvermişler
hayatımız en özel günü karakolda sonlanmıştı.
Ardından okul biter bitmez evlendik.
şimdi 5 yıllık evliyiz ve minik bir de kızımız var hala anlatır güleriz ne kadar güzeldi ve trajikomik bir hikaye umarım begenirsiniz arkadaşlar.​

Son düzenleme:
üşenmedim hepsini okudum ,iyi bir karar vermek için ,1 ile 20 kıyasıya yarışır ,ben oyumu 1 den yana kullandım ,biraz hassas bir yapım var sanırım ,duygulandım epey ..

Hepsi birbirinden güzel. 1 ile 20 arasında kararsız kaldım. Ama 1 duygusal açıdan daha çok etkiledi sanırım beni. Oyum 1'den yana. Allah tamamına erdirsin.

1 numaralı teklife oy verdim ilk okuyuncada çok etkilenmiş ve duygulanmıştım.

Benimde oyum 1 numaraya :46:
ALLAH BUTUN CIFTLERI BIR OMUR MUTLU MESUT ETSIN INSALLAH(AMIN):nazar:

1 numaraya oyumu verdim

çünkü * okudum ve çok duygusaldı

* diğer 23 tanesini okuyamazdım çok uzunlar gözüm ve kafam dayanamazdı 1. okudum ve ona oy verdim

belki diğerleri de çok duygusaldır ama nacizane fikrim diğerlerine azıcık haksızlık olmuş gibi :((

1. ve 19.teklifler arasında kaldım.gerçekten çok zorlandım ama oyumu 1.teklife verdim.
gerçekten okurken çok duygulandım çok.:43:

Back