• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En güzel burberry parfüm sizce hangisi?

evet kızlar şimdi en sevdiğiniz ve kullandığınız burberry parfüm çeşidi hangisi veya hangileri ? bayanssulusmile

Tabiki BURBERRY Weekend ;) bu parfüm hareketli ve klasik olduğu kadar, ince, açık havayı seven, neşeli kadını temsil ediyor yaklasık 5 yıldır kulanıyorum Çok memnunum, parfümüm şişesi cok zarıf ve kulanıslı bana göre vazgeçilmez bir koku denemekte yarar var <3 tavsiye ederim

body, sport ve brit red favorilerim fakat brit red maalesef artık çıkmıyor britte güzel ama brit redi daha çok seviyordum :(

ben burberry clasic kullanıyorum fiyatıda uygun kokusuda hoş .benle bütünleşti adeta . çok para vermek istemiyorum valla parfume .

evet kızlar şimdi en sevdiğiniz ve kullandığınız burberry parfüm çeşidi hangisi veya hangileri ? bayanssulusmile

slm

tabiki Burberry Touch For :) muhteşem bir kokusu var fiyatı da çok uygun bunu kullanmadan geçmeyin derim çok dikkat çekici bir kokusu var

Eskiden favorim weekend'ti. Şuan diğer kokuları anımsayamıyorum.

Back