Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben galiba butun burberry parfumlerine asıgım :)) hepsi ayrı guzel...simdi klasiğini kullanıyorum muhteşem bişey kokladıkça koklayasım geliyo :)) ama yine de touch ın yeri kalbimde hep ayrı olmustur hepsinin ustundedir :) weekend ise olaganustu bi parfum...london da brit de cok cok hos kokular ama sports pek kalıcı değil
klasik burberry kokusu güzel olsa da anne ve anneannelere daha çok yakıştırıyorum .Çünkü çok uzuuun zamandır klasik bir koku .İngilterede 55 yaş üstü kadınlar kullanıyor klasik versiyonu.Weekend de güzeldir ama london ve briti seviyorum en çok.
Burberrynin bütün kokuları güzell ama benim tercihim 1 buçuk yıldır değiştirmeden kullandığım burberry body benimle özdeşleşti bu koku herşeyim burberry body kokuyo şalımı nereye bıraksam koku oraya siniyo
the beat en güzeli bence.. bileğine sık kokla dur bıkmazsın ve çok kalıcı ilk başta hiç sevmeme rağmen sonra aşık oldum..
london ikinci şişesinde sıktı beni.. yolda yürürken çevirip soranlar oluyordu ama
weekend herkes çok beğeniyormuş ama benim tenimde çay gibi koktu yine de hoş
classic hep almak istedim çok beğeniyorum ama fırsatım olmadı hiç
burberry touch daha çok orta yas bayanlar icin gibi, biraz damla sakızı kokuyor gibi geldi bana değisik bi koku
Kızlar burbery'e weekend ve clasic'ten dolayı biraz mesafeliyim. Ama merak ettiğim çiçeksi+meyveli böyle tatlımcak bir koku var mı bu yazdıklarınız arasında?