En güzel bayram hediyem

SebnemYr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2015
29
37
36
nasıl heyecanla yazıyorum bilemezsiniz. Aylarca sessizce takip ettiğim bu güzel siteye ve güzel insanlara bebiş haberimi verrceğim günü öyle hayal etmiştim ki.. Bayramın son günü gelen müjdem, hayırlı haberim. İki senedir dört gözle yolunu beklediğim..

Allah dualarımı kabul etti sonunda, meryem suresi ve meryem otu mucizesini bana da gösterdi. Daha 41 gün bile olmadan, dün testim pozitif çıkınca gözlerime inanamadım. Kimseciklere bişey demeden, içim içimi yiyerek sabrettim. bugün ilk iş doktora koştum ve kan testim de pozitif çıkınca; önce küçük ailemle sonra siz büyük ailemle bu haberi paylaşmak istedim!!

Allah isteyen, hayırlı evlat için dua eden, benim de olsun diye boyun büken benim gibi umutsuzlara umut olsun; tez zamanda benimle aynı duyguları, mutluluğu, tarifi imkansız bu hissi yaşatsın inşaAllah!!

Hayırlı olsun.. Rabbim sağlıkla sıhhatle mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin, isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Tebrikler

Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.

Rabbim kabul etmicegi duayi kulunun agzindan cikarmaz canim.. Gonlune de dusurmez, ya bu dunyada ya ahirette mutlaka kabulu vardir. Rabbim.saglik sihhatle, kucagina almayi nasip etsin insaallah. Biz de gun sayiyoruz boyle.. Gecmek bilmese de :)

Rabbim kabul etmicegi duayi kulunun agzindan cikarmaz canim.. Gonlune de dusurmez, ya bu dunyada ya ahirette mutlaka kabulu vardir. Rabbim.saglik sihhatle, kucagina almayi nasip etsin insaallah. Biz de gun sayiyoruz boyle.. Gecmek bilmese de :)

Ay ben de geri sayım sayacı istiyorum.. Nerden nasıl yapıyorsunuz acaba?? Hep bir gün ben de sayar mıyım diye düşünürken... Bir an önce geçiverir de mis mis koklarız inşaAllah.

Ay ben de geri sayım sayacı istiyorum.. Nerden nasıl yapıyorsunuz acaba?? Hep bir gün ben de sayar mıyım diye düşünürken... Bir an önce geçiverir de mis mis koklarız inşaAllah.
Valla saymak icin sayaca gerek yok canim. Insanin elinde degil, hergun tek tek sayiyosun icinden.. Ama saymayinca daha cabuk geciyo

tebrikler, yaşadığınız mutluluk,heyecan,şaşkınlık buradan hissediliyor.adınıza çok sevindim. duam odur ki bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almanız ve o küçük ailenizle bir ömür mutlu olmanız ... :) :) :)
meryem otu nedir acaba merak ettim.birde hergün mü okudunuz meryem suresini?

cnm merhaba.bende bayramın son gunu test yaptım.ıdrar testınde pozıtıfı gorunce havalara zıpladım.pzt gunu hemen kan testı yaptırdım.241 cıktı beta hcg. ama benım adetıme daha 6 gun var.ben erken ogrendım.dr um 15 gun sonra gel dedı bana.senın beta hcg kac cıktıkı.bıde adetın gecmısmıydı.

Teşekkür ederim, darısı her dileyenîn başına inşaAllah Meryem otunu ben de bu siteden öğrendim. Soğan küründen sonra bir de bunu deneyeyim dedim. Evet, 41 gün boyunca okumak gerekiyor aslında. Benim 30 gün bile dolmamıştı.. Bu sürede ot da üzerinde taşınıyor, ne ilişkide ne banyoda çıkartmıyorsun hiç. Sitede yorumları var aslında ama Cevat hocanın tavsiyesiymiş; Hacdan getirilen bir ot.. GG'deki satıcıdan aldım ben. Çok kişi mesaj atmış ona da Allah razı olsun diye.. Ot ve dua mı vesile oldu yoksa tesadüf mü bilmiyorum ama dualarıma devam ediyorum.. Cevat Hocanın yorumu.

Şurada da ayrıntılı bi site var bakmak istersen.

Merhaba canımcım. Sana da o zaman şimdiden hayırlı olsun Benim bhcg 1037 ama adetim her zaman düzenli değil, aynı zamanda pko'lu olduğum için. Düzenli olsaydı geçen hafta olmam gerekiyordu.. Ama geç gelmesi benim için bir yenilik olmadığından, testi acaba hamile miyim diye düşünerek değil. Haftaya ultrasonda görürüz dedi doktr, heyecanla bekliyoruz ilk tanışmayı

Hayirli olsun kardeşim bizede dua et bende 2 yildir bekliyorum olsun diye hayirlisi herseyin

teşekkür ederim cevabıınız için :) araştırıcam :)

Sevincin heyecanın o kadar içten ve samimi ki.. İnşallah bundan sonra hep güzel haberler al miniğinle Rabbim sevdiklerinle güzel hayırlı sağlıklı bir hayat nasip etsin... Hiçbir kadını da bu duygudan mahrum etmesin Allah'ım... Hayırlı doğumlar inşallah..

Hayirlisiyla kucagina alirsin insaallah. Hayirli olsun Allah tamamina erdirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…