en guzel bahar yaz parfumu yavsiye

Yaz diyince aklima ilk gelen parfümler:

Dolce Gabbana light blue
carharel noa
jil sunder sun
Dolce Gabbana dolce
issey miyake leau dissey
Tommy hilfiger Tommy girl
Guccy envy me

simdilik aklima gelen bunlar sonradan animsadiklarim olursa eklerim... :)

Light blue yu hic kullanmadim ama kokladigimda cok keskin kolonya gibi lokuyordu diye hatirliyorum.bilemiyorum belki sonra daha hafif oluyordur.

Chanel chance eau tendre, marc jacobs daisy eau so fresh , dolce gabbana light blue( turuncgil&limon ağırlıklı koku oldugundan sana acımsı gelmiş olabilir), chloe signature

Kızlar ben yaz için parfüm almayacağım, coco mademoiselle kullanmaya devam edeceğim.Sizce yaza ağır kaçar mı bu parfüm?

Armani Gio, Gucci rush 2, Versace Bright Crystal, Lacoste Touch of Pink, Ralp Lauren Ralp, Cecile İrisi tavsiye ederim.

Kızlar ben yaz için parfüm almayacağım, coco mademoiselle kullanmaya devam edeceğim.Sizce yaza ağır kaçar mı bu parfüm?
Bence kaçmaz, tabi herkesin zevki farklı :) yazın parfüme bile katlanamayan insanlar oluyor :)

Her yerde övdüğüm gibi ''Victoria' s secret, Bombshell'' :)

Versace bright crystal kullanmada bilemiyorum ben beyaz tenliyim çok ta kalıcı değil gün içinde bi kaç kez tazelmek gerekiyor. Ama kokusu fresh. Gucci guilty benim eski parfümüm öneririm

Sana dkny br delicious, dolce gabbana light blue, chloe signature, dolce gbbana dolce tavsiye ederim.
Kizlar bir de benim sorum var. Ben de hos ve karakterli bir koku ariyorum bahar yaz icin. Normalde bu zamanlarda chloe signaturr tercih ediyorum ama chanel chance a asigim normlde. Internetten biraz arastirdim kafamdan birkac parfum cikardim. Siz siralayacagim bu parfumlerle alakali bildiklerinizi soylerseniz cok sevinirim: (yasim 28)
Chanel chance fraiche ve tendre
Hermes merveilles
Hermes jour absolu
Guerlain l'instant..

Yaz için benim tavsiyem Chanel chance eau tendre edt (eğer bütçeniz yetmiyorsa marc jacobs daisy eau so fresh cok benziyor) , Chloe signature edp, Giorgio Armani Acqua di gioia edp, lacoste pour femme edp, moschino i love love edt

Yaz için benim tavsiyem Chanel chance eau tendre edt (eğer bütçeniz yetmiyorsa marc jacobs daisy eau so fresh cok benziyor) , Chloe signature edp, Giorgio Armani Acqua di gioia edp, lacoste pour femme edp, moschino i love love edt

kuzum lacoste pour femma nasıl bir koku

bu kokuyu bilen var mı arkadaşlar
fiyatı baya uygundu

almak istediğiniz bi parfüm varsa yardımcı olurum
gıordanı gold bu ay nisanda indirimde olacak şahane kokudur :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…