En güvenli ped

valla kısırlık mevzusunu bilmem ama bence hiç rahat değil Benim gibi çok yoğun olan biri kullanmamalı, çok sızıntı yapıyor . En rahat ve güvenilir olani bence koteks . seviyorum ya

Bide ablamın ergenlik döneminde içinden mani , fal çıkan ped vardı. maniyi okumak için sürekli lavaboya giderdi o dönem

Senelerdir orkid kullaniyorum platinium uzun olani rahat guzel digerlerini sevmiyorum kokuyor gibi geliyor

Anaa
Nasıl maniyi okumak için lavaboya giderdi orkid ıslanınca mı fal ortaya çıkıyordu

Anaa
Nasıl maniyi okumak için lavaboya giderdi orkid ıslanınca mı fal ortaya çıkıyordu

ya orkid değil başka marka eminim :)) bu kanatların üstünde yapışkan var ya onun üstünde mani vardı 7-8 yaşındaydım ve bir kere zorla bana da göstermişti canı sıkıldıkça mani okumak için ped değiştiriyordu

Ahaha "için kan ağlıyor, sakin ol. Pedini değiştir ferahlık gelsin" falan mı acaba hahah

Bana masumca ped onerisi istiyorsunuz gibi gelmedi. Şu yazınızda tavrınız o kadar belli ve konudan alakasız ki. Israilin de isi gucu yok muslumanlarin uremesiyle ugrasacak bu ne yani banlanmak istemedigimden tarih boyunca sirtimizdan vuran israil degil de hangi ulkelermis bahsetmek istemiyorum

Bana masumca ped onerisi istiyorsunuz gibi gelmedi. Şu yazınızda tavrınız o kadar belli ve konudan alakasız ki. Israilin de isi gucu yok muslumanlarin uremesiyle ugrasacak bu ne yani banlanmak istemedigimden tarih boyunca sirtimizdan vuran israil degil de hangi ulkelermis bahsetmek istemiyorum

Ahaha "için kan ağlıyor, sakin ol. Pedini değiştir ferahlık gelsin" falan mı acaba hahah

yok kız böyle gelecekler ilgiliydi ya falımın falları gibi yakışıklı adamlarda filan bahsediyordu . Ay bak o kuzenimlede hiç konuşmam ya konuşsaydım şuan sorardım tüh hiç 10-12 yıl önce böyle bir ped kullanan yok mu ?

Ben kesinlikle kullanmiyorum..ve söylenen şeye de inanirım... kullenmeyin türk malı bir ürün alın gitsin..

Türk malı ürün? Mesela hangisi? Türk malı diye bir şey yok. Hammaddesi, bileşenleri yurt dışından gelip türkiyede birleştirilen ürün var. Eh onlara da sinyal verecek bir düzenek kurmuştur pis israilliler.

Bu arada telefonlar da beyne ur üretme sinyali gönderiyormuş hemen atın onu elinizden. Bilgisayarlar sevişme sinyali gönderiyor milletimiz yozlaşsın diye, deterjanlar da hıçkırık sinyali gönderiyor, bunun sebebini bilmiyorum sırf uyuzluk olsun diye yapmışlar. Şampuanlar saçlara dökülme emri veriyor, israil kel kalmamızı istiyor sanırım. Dikkatli olmak lazım. Ha bu arada muzları unutmayın sakın, mazallah aids olursunuz.

Domates salçaları da kavşaktan dönerken sinyal veriyormuş.

Okuduğun yazı şu hani var ya " 2023 yılında Lozan bitecek bor cikaricaz , süper güç olcaz , bizde de petrol var ama amerika izin vermiyor çıkarmamiza " gibi şeylere inanan salak grupların uydurmasi .
Buna inanan ona da inanır diye dayiyorlar böyle yazıları . e inanan da oluyor .

Karalama kampanyası.
Ben Kotex ultra gece ve orkid normal kullanıyorum yıllardır bir sıkıntı yaşamadım.

İsrail elinde olmayan ne var ki inanmayın bu masallara.. israil işi gücü yok kadınların pediyle uğraşacak yapmayın ya ozaman devletin bunu sizden önce bilmesi gerekmez mi neden hala satılıyor.. ki senelerdir kullandığım tek ped.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…