En güvenli ped

ÇOCUK TEDAVİSİ GÖRÜYORUZ BU MESELEYİ BİRAZ ARAŞTIRDIK YAKLAŞIK 8 YILDIR Bİ ARAYIŞ İÇİNDEYİZ
DR LARLA ÇÖZEMEDİĞİMİZ BİR ÇOK PROBLEMLERİ BİTKİSEL YÖNTEMLERLE ÇÖZDÜK.BU BİTKİSEL TEDAVİLERLE UĞRAŞIRKEN TANIŞTIĞIMIZ KONUSUNDA UZMAN ÇOK DA SEVDİĞİM BİR ABİM TEDAVİ MÜDDETİNCE ORKİD KULLANMA DEDİ.......
MORALİM BOZULDU .GIDA SEKTÖRÜNDE ÇALIŞMAM HASEBİYLE BU ÜRÜNÜ TANIRIM ÇOK SATILIR BUNDAN BAŞKA ÜRÜNLER RAFTA TOZ TUTAR
NEDEN DEDİM. ORKİD İSRAİL MALIDIR RAHİMDE KISIRLIK YAPAR RAHİME SEN DOĞURMA EMRİ VERİR DEDİ BEYNİMDEN KAYNAR SULAR BOŞALDI
BEN BUNU YAZAYIM DEDİM ŞİMDİ GÜÇLÜ BİR FİRMA BAŞIMA SIKINTI ALIRIM DEDİM
SONRA SOHBET ETTİĞİM HERKEZE BU KONUYU ANLATTIM.BİRGÜN NAMAZ ÇIKIŞI SOHBET ETTİĞİM BİZİM CAMİİNİN MÜEZZİNİ İDİ ANLATTIM.SANA BİRİ ANLATMIŞ BİZE FAKÜLTENİN PROFÖSÖRÜ DEDİKİ TEDAVİ MÜDDETİNCE ORKİD KULLANMAYIN SİZDE ALERJİ YAPIYOR DEDİ.HAYYDA O DA DOĞRULAYINCA BENİM MORALİM DAHA ÇOK BOZULDU..........
SONRA BAŞBAKAN ÇIKTI TELEVİZYONDA HER EVE 3 ÇOCUK DEDİ
4 ÇOCUĞA PRİM DEDİ
ÇOCUK YAPANA SÜT PARASI
ÇOCUK YAPANA DOĞUM İZNİ
AHA DEDİ BABASINA DA İZİN VERDİM
ÇOCUK BAŞINA MAAŞ PRİMİ......
DEDİMKİ OLUM Bİ YERLERDE SIKINTI VAR

ALLAH Ü TEALA ERKEK LE DİŞİYİ YARATMIŞ VE HER CİNSEL İLİŞKİDE ÇOCUK YAPABİLECEK FORMATDA YARATMIŞ....
EEEEEEEE BİZİM KISIRLIK ORANI % 23 E ÇIKMIŞ...ADAMIN BİRİ KANALA ÇIKMIŞ 1500 AİLEYE TÜP BEBEK UYGULAMASI YAPTIK
ÇEVREME BAKTIM SADECE KENDİ TANIDIĞIM 36 AİLE VAR KAYITLARIMDA

ALDIM KAĞIDI KALEMİ ELİME BAŞBAKANLIĞA YAZDIM BAŞBAKANIN ŞAHSINA 1, MEVZUU ORKİDDİ ,,,BİMER E NOT DÜŞMÜŞLER YARDIMA UYGUN DEĞİLDİR DİYE
TAMAM DEDİM ORKİDİ KAYITA GİRECEK DEĞİLLER YA DEDİM

YANILMIYORSAM 1 AY KADAR SONRA SAĞLIK BAKANI RECEP AKDAĞ GÖREVİ DEĞİŞİTİRİLDİ........

YAZDIĞIM MEKTUP 7 SAYFAYDI VE FOTOKOPİSİ MEVCUTTU.
BAŞBAKAN SAMSUNA GELDİĞİNDE GÜRBÜZ CAMİİNE GELİNCE TERAVİH NAMAZI ÇIKIŞI FOTOKOPİSİ OLAN MEKTUBU ZARFA KOYARAK KENDİSİNE TAKDİM ETTİMMMMM.....

İSRAİL MALLARI DA BU KADAR BOYKOT EDİLMİŞKEN ŞİMDİ RAHAT RAHAT YAZIYORUM
BUNU ARAŞTIRMAK BENİM HADDİME DÜŞMÜYOR.İNAN MAYAN ARAŞTIRABİLİR...

ŞİM Dİ.BU ABİM BANA BUNU DERKEN ARİELİ DE KULLANMAMAMI SÖYLEDİ .BEN MEVZUYU ÇÖMÜŞTÜM.
DOĞAL KİYASALI ÇOK AZA İNMİŞ ÜRÜNLER ARAŞTIRMAYA BAŞLADIM .BİR TAVSİYE ÜZERİNE SEMİNERE KATILDIM....
ANLATTI ANLATTI ANLATTI VE SONRA DEDİKİ
HANIMLAR DOMESTOSU HİJYEN OLSUN DİYE BOLCA TUVALETE DÖKERLER YIKARLAR MİS GİBİ KOKAR...SONRA TUVALETE GELİP OTURUNCA ALTTAN KİMYASAL ALIR BUDA RAHİM KANSERİNİ TETİKLER....HAYDAAAA
BU NEYDİ ŞİMDİ YAAA..ORKİD İSRAİL..ARİEL İSRAİL...DOMESTOS İSRAİL...
BAŞINI YIKADIĞIN ŞAMPUANI 1 TON SU İLE DURULARSAN YİNE KİMYASALLARDAN KUTULAMAZSIN DEDİ EEEE PANTENDE İSRAİL....

ŞİMDİ BU BENİM TEZİMDİR
13 YAŞINDA BİR KIZ ÇOCUĞU ADET GÖRDÜĞÜNDE ORKİDLE TANIŞIRSA VE 20 YAŞINDA EVLENECEK OLSA EĞER BU ORKİD İŞİ DE DOĞRU İSE BUNDAN SONRADA ÇOCUK İÇİN İLAÇ KULLANMASI LAZIM
ZİRA TÜP BEBEK İLEÇLARI BİZİM KÖYDE ÜRETİLMİYO

MESELA BENİM YAKIN ÇEVREMDE PRİMA BEZ KULLANAN GENÇ HENÜZ EVLENMEDİ YAKİNEN TAKİP EDİYORUM İNŞAALLAH SORUN YAŞAMAZ...

KISACASI ADAMLAR ZATEN MÜSLÜMANLARIN ÜREMESİNİ İSTEMİYOR
BİR YANDANDA FACEDE DANONE HAKKINDA YAZILAR ÇIKIYOR ....ZİRA KOLADA MASUM DEĞİL...SİZİN ANLAYACAĞINIZ BEN BU KONUYU HEM BAŞBAKANLIĞA YAZDIM HEM BAŞBAKANIN ŞAHSINA VERDİĞİM MEKTUPTA ZİKRETTİM HEMDE BURDA YAZIYORUM...

KONUYU BİRAZ DAĞITIYORUM BAŞIMDAN DUMAN ÇIKIYO SİNİRDEN

ÇOCUĞU OLUP 1 YIL YAŞADIKTAN SONRA ÖLEN SONRA DR LARIN HİÇBİR SORUNUNUZ YOK DEDİKLERİ HALDE 5 SEFERDE TÜP BEBEKLE ÇOCUK SAHİBİ OLAMAYAN AİLE TANIYORUM....

ŞİMDİ PEYGAMBERİMİZ ÜMMETİMİN ÇOĞUNLUĞUYLA ÖĞÜNÜRÜM DİYECEK

İSRAİLDE MÜZLÜMANLARIN ÜREMEMSİ İÇİN ZALİMLİK YAPACAK

SENDE BU YAZIYI OKUYACAKSIN VE BİR KARDEŞİMİZİN FAİDELENMESİ İÇİN PAYLAŞMAYACAKSIN
BU SAATTEN SONRA BENİM İÇİM RAHAT

ÇOCUK PROBLEMİ YAŞAYAN VARSA BİGİLERİMİ PAYLAŞIRIM ÖZELDEN YAZABİ
LİRLER BANA TEŞEKKÜR EDERİM VAKİT AYIRDIĞINIZ İÇİN....
Kahkaha attım, günüme renk geldi. Sagolun var olun :KK70::KK70::KK70: Trollük müessesinin hakkı verildiginde ortaya böyle eğlenceli yazılar çıkıyor işte.

Şimdi ben oturup uzun uzun yazarım size, çarpıtılanın doğrusunu tek tek anlatırım lakin ne fayda. Ben bu yazının sahibinin yaptığı pisliklerin hiçbirini yapmayacağım için daha okurken unutacaksınız nasıl olsa.

Dini hassasiyetlerinizi komplo teorileriyle sömürmekle uğraşır mıyım mesela ben, uğraşmam; ne işim olur ayıp denen bi şey var neticede.

Büyük resmi gördüm ben egonuzla, zekanızla alay eder miyim, etmem. Doğru damarlarına bastıgım sürece ne yazsam inanırlar nasıl olsa, ne saçmalamış bu adam diye iki satır bi kaynak bulup okumazlar, araştırmazlar der miyim, demem. Haddim değil.

Adımın başına sahte ünvanlar da eklemem gösterişli dursun diye.

Bozuk türkçemle caps lock tuşuna abanarak size Allah Allah nidaları da attıramayacağım kusura bakmayın.

Kafanız çorba olsun, konuyu iyice dagılsın diye araya bir iki hükümet politikası ve siyasi iktidar güzellemesi de serpiştirmem. Elime yakışmaz.

E niye uzun uzadıya yazayım di mi o zaman? Yazsam ne kıymeti var. Yazı sahibi dostumuzu tebrik ederim, Capslock una sağlık. Z harfleri dert görmesin.

Valla orkid den başka kullanamıyorum zira pişik ve mantar yapıyorlar.

Ayrıca kısırlığı pedlere yani daha doğrusu tek bir şeye bağlamamak lazım. Erkeklerde de kısırlık oranı hayli yüksek. Teknoloji+hormonlu yiyecekler mahvediyor dünyayı.

Benim tenim çok hassas hemen kızarır. Orkidden hic memnun olmadığım için kullanmam. Kotex en iyisi pamuklu çünkü ve tenime zarar vermiyor. Tek dezavantajı ilk açarken bant kısmı sorunlu olabiliyor ama olsun kızarıklık vs olmuyor kullırken.

En bi kere deneyim dedim tamponu çok rahat geldi ama dolup taşıyordu bazen.. 2 saat geçmeden değişmeme rağmen. . Nasıl anlıyorsunuz dolduğunda?
İlk gunler o şekilde oluyo evet ama sonra azaliyo zaten.. ilk gunler süper boy kullanin sonrasinda azlığına cokluguna gore medium yada mini kullanirziniz.. batmaya baslar o rahatsiz eder o sekilde anlasilir doldugu..

Tüm kimyasal ürünlerin vücudumuza etkisi olduğu gibi pedlerin etkisi de kesin vardır. Direkt kısırlık yapmasa da tembelleştirme, yumurtalıklara zarar verme ihtimali yüksek ama direkt zehirlenme şeklinde değil de uzun vadeli zarar verebilir. Bunu tüm pedler yapabileceği gibi bahsettiğiniz marka da yapabilir. Ki ben zaten paramın oraya gitmesini istemem o markayı almıyorum. Bir iki kere arkadaşımdan almam gerektiğinde de alerji yaptı ben de, molpedlerde öyle, kotexle(ürün menşeini öğrenmemek için hiç araştırmıyorum. İsrailin çıkarsa üzülürüm ) tanışana kadar çok sorun yaşadım, her marka da aynı şeyler oluyodu. Allahtan pkoluydum da 3 ayda bir falan hasta oluyordum.

Kızlar ben pkolu olarak hassasım bu konularda ve bilgisi olan vardır diye sormak istedim

gelgelelim pko ya , geçen yıl testeredişli aslanpençesi çayı içmeye başladım. Adetlerim 50 günden 38 e falan düştü, geçtiğimiz martta da bir aktar tavsiyesiyle hayıt suyuna başladım. 1 ay düzenli ve 2 ay da aklıma estikçe içtim. 3 aydır düzenli adet görüyorum . Geçen hafta doktora gittim. Pko lu olduğumu da söyledim. muayeneden sonra sen pkolu değilsin dedi, ben de öyle olduğumu söyledim. eski ultrasonumu gösterdim. bitkisel şeyler kullanmıştım adetim düzene girdi dedim. Pko doğuştan ya vardır ya yoktur tedavisi olmuyor dedi. İnanamadı sonuca. Eski doktorun yanlış teşhiste bulunduğunu falan düşündü ama 10 yılda 4-5 doktor değiştim hepsi aynı şeyi söylemişti. Bence hiç geciktirmeden başlayın tedaviye.

Orkid= kısırlık :)

Erkekler ped mi kullanıyo niye kısır oluyolar ?

Orkid molped kotex bunların hiçbirini kullanamıyorum kıl köklerim kabarıyo kaşıntı yapıyo. Parfümlü olması sebep diye düşünüyorum.

Orkide gelene kadar gıdaları neyapıcaz ?
Antibiyotikli tavuklar hormonlu gıdalar.
Hatta organik diye 3-5 katı fiyatına satılan gıdalar . Hibrit tohumu unutuyo herkes arıları unutuyolar günreyi unutuyolar.

Siz eminim kasım ayında domates alıyosunuzdur zeytinide hiç yapmamış marketten alıyosunuzdur.

Pulbiber mesela onuda hazır alıyosunuzdur.

Orkide sarılıp yatsanız okadar zarar vermez vücudunuza.

Evet yıllardır Türkiyenin 20-30 sene sonrası için genç nüfüsuyla ilgili komplolar var ama zaten 3er 5er artan eğitimli nitelikli insanlar olmadığı için dünyayı tehdit etmiyolar.

Canim yazini okuduguma cok sevindim...
Ben de ikinci dogumumdan sonra 6 ay adet gormeyince doktora gittim...
6 tane yumurtam kistlesmisti pko teshisi koydu....
Kilo vermen gerek dedi vermeye basladim...
Ilk ay hemen adet gordum ...
2. ayimda 10 gun gecikmeli gordum...
Hayit suyuna ne zaman baslamak gerekir bilgi verir misin canim...
Her gun mu icmemiz gerekir...
Tedavisi varmis demek ki onca doktor da yanlis teshis koyacak degil ya :)
Cok sevindim sizin adiniza ...

Tüm kimyasal ürünlerin vücudumuza etkisi olduğu gibi pedlerin etkisi de kesin vardır. Direkt kısırlık yapmasa da tembelleştirme, yumurtalıklara zarar verme ihtimali yüksek ama direkt zehirlenme şeklinde değil de uzun vadeli zarar verebilir. Bunu tüm pedler yapabileceği gibi bahsettiğiniz marka da yapabilir. Ki ben zaten paramın oraya gitmesini istemem o markayı almıyorum. Bir iki kere arkadaşımdan almam gerektiğinde de alerji yaptı ben de, molpedlerde öyle, kotexle(ürün menşeini öğrenmemek için hiç araştırmıyorum. İsrailin çıkarsa üzülürüm ) tanışana kadar çok sorun yaşadım, her marka da aynı şeyler oluyodu. Allahtan pkoluydum da 3 ayda bir falan hasta oluyordum.

gelgelelim pko ya , geçen yıl testeredişli aslanpençesi çayı içmeye başladım. Adetlerim 50 günden 38 e falan düştü, geçtiğimiz martta da bir aktar tavsiyesiyle hayıt suyuna başladım. 1 ay düzenli ve 2 ay da aklıma estikçe içtim. 3 aydır düzenli adet görüyorum . Geçen hafta doktora gittim. Pko lu olduğumu da söyledim. muayeneden sonra sen pkolu değilsin dedi, ben de öyle olduğumu söyledim. eski ultrasonumu gösterdim. bitkisel şeyler kullanmıştım adetim düzene girdi dedim. Pko doğuştan ya vardır ya yoktur tedavisi olmuyor dedi. İnanamadı sonuca. Eski doktorun yanlış teşhiste bulunduğunu falan düşündü ama 10 yılda 4-5 doktor değiştim hepsi aynı şeyi söylemişti. Bence hiç geciktirmeden başlayın tedaviye.

Canim yazini okuduguma cok sevindim...
Ben de ikinci dogumumdan sonra 6 ay adet gormeyince doktora gittim...
6 tane yumurtam kistlesmisti pko teshisi koydu....
Kilo vermen gerek dedi vermeye basladim...
Ilk ay hemen adet gordum ...
2. ayimda 10 gun gecikmeli gordum...
Hayit suyuna ne zaman baslamak gerekir bilgi verir misin canim...
Her gun mu icmemiz gerekir...
Tedavisi varmis demek ki onca doktor da yanlis teshis koyacak degil ya :)
Cok sevindim sizin adiniza ...

İstediğiniz zaman başlayabilirsiniz. Zamanı yok. Hayıt suyu 1 lt şişelerde satılıyor ben mecitefendi diye bir markadan aldım, aktar da onu satıyodu. sabah akşam aç karna yemeklerden mümkünse 1 saat kadar önce çeyrek çay bardağı içilecek. onunla beraber bir de kapsül vermişti ama onu internette ya da diğer aktarlarda bulamadım civanperçemi aslanpençesi falan vardı içinde onu da kullandım sabah akşam birer tane.Çok da düzenli kullanamadım ben, unuttum, midem bulandı içemedim vs ama kutuyu bi şekilde bitirdim 3 ayda. Ama onu bulamazsanız aslanpençesi ve civanperçemi çayını içebilirsiniz. Bu arada diyette yapmıştım 5-6 kilo verdim. ama bana pko teşhisi konulduğunda 36 bedendim. Kiloyla çok bağlantılı değil, ama kilo aldıkça vücudunuza etkileri de artıyor.

Kızlar selam geçen gün bi yazıda orkid markası pedin kısır yaptığını okudum ve daha fazlası ve kanım dondu bunun karşısında . SiZler hangi markayı kullanıyosunuz ve en güvenli hangisi ? Kime güveneceğiz ya :110:
Ben kesinlikle kullanmiyorum..ve söylenen şeye de inanirım... kullenmeyin türk malı bir ürün alın gitsin..

Konu dış mihraklara İsraile gelecekse gelmesin yahu dış mihrak mı kaldı. Pkk pyd ışid derken kim ne b.k yediyse çatır çatır üstleniyor kimse artık ne yaptığını saklamıyor ki.

Millet İsrail'e yaklaşıp kıçını kurtarmanın derdinde zaten adamlar bizim ürememizi engellese nolacak engellemese nolacak. Zaten müslüman ülkelerin derdi almış başını gitmiş uğraşmaya değmez.

Kızlar selam geçen gün bi yazıda orkid markası pedin kısır yaptığını okudum ve daha fazlası ve kanım dondu bunun karşısında . SiZler hangi markayı kullanıyosunuz ve en güvenli hangisi ? Kime güveneceğiz ya :110:
Winalite anion ped kullanıyorum çok da memnunum organik internetten biraz arastirirsaniz faydalarını görebilirsiniz.

Back