En güvenli ped

Israil urememizi istemiyor o zaman
Kotex kullanıyorum memnunumda ( yapışkanı hariç) ama orkide kullandığım dönemde çok alerji yapmıştı.

Rahime kısırlık yapar rahime sen doğurma emri verir...hayatımda duyduğum en bilimsel çalışma

Yazıya hibrit tohumları da ekleseydi keşke, azcık akıl izan yaa azcık
"Doğurma" emri bu kadar kolay veriliyorsa , korunma yöntemleri ile uğraşmayalım biz de. Ve gerçekten de inanılmaz bilimsel bir çalışma

Ben orkid kullaniyorum çocuğum da var

Çocuk başına maaş primi ne onu da biri anlatsın bana

Doğum izni öncesi sonrası toplam 16 hafta ücretsiz izin 24 ay analık izni sonrasi süt izni ilk 6 ay 3 saat sonraki 6 ay 1.5 saat şimdi bir de yarım gün çalışma çıktı

Maaş primi ne, personelde çalışıyorum bilgim yok

Yazmayayım dedim ama dayanamadım.
Arkadaşım, kısırlık için konuşulacaksa, mevzu orkide gelmeden daha beslenme şeklinden tut uyku düzeninden, genetik faktörden tut stres yoğunluğuna kadar pek çok değişken ile ele alınması gereken bir mevzu bu.
İlk adet zamanımdan beridir bu yaşıma kadar orkid kullandım, ilk çocuğumu da hiçbir tedavi almadan bu sene içinde kucağıma aldım. Ya ben insan değilim, ya da orkid diye kullandığım şey orkid değildi. Böyle bir genellemeyi nasıl yapabiliyorsunuz aklım almıyor.

Kola zaten ilk keşfinde doğum kontrolü düşüncesiyle üretime geçilen bir içecek, kolanın tarihçesini merak etmiş olsaydınız, bu ayrıntıyı biliyor olurdunuz. Hoş, bir doğum kontrol yöntemi olarak kola için de denmediğine göre pek de işe yaramamış demek ki. Ayrıca, kullandığınız alelade bir çamaşır suyu da insanı pekala zehirleyebilir hasta edebilir, illa İsrail ürünü olması şart değil. Kaldı ki Türkiye gibi senelerce (ve hala daha) gıda terörünün yüksek oranda yaşandığı bilmem kaçıncı dünya ülkelerinde, kırmızı biber diye kiremit tozu, siyah zeytin diye ayakkabı boyalı zeytin yiyerek hala ürüyor olabilmemiz bile bir mucize. İsrail'i bırakın da, önce biri bizi bizden korumalı bence.

Ped üzerinden bile komplo teorisi vay arkadaş aynı aidsli muz gibi

Orkid haşır huşur ses yapıyor bende pek sevmiyorum orkidi. Kotex güzel bimin pedi güzel. A101 çok kötü. Allerji olmadığımdan pek marka ayırmam

İlk sayfaları okudum da görüldüğü gibi orkid kullanan cok anne var. Demek ki doğru bir sey değil. Karalama kampanyası amaçlı markalar birbirine karşı bu tur yanlış haberler cikariyor. Ben de ayrım yapmasam da genelde bu markayı kullanırım paketleri vs avantajlı oluyor fiyat bakımından çoklu alınca.Herkesin cilt yapısına göre değişir bu en iyi meselesi açıkçası. Bana iyi gelen size iyi gelemeyebilir.

Rahime "sen doğurma" emri mi veriyormuş orkid! Gülsem mi ağlasam mı bilemedim yahu :)

Çocuğum yok, yapmayı da hiç denemedim :)) olur muydu olmaz mıydı bilmem ama senelerce orkid kullandım. Bir kaç senedir de Bim'in pedini kullanıyorum, memnunum.

Bende orkid kullanıyorum yıllardır 2 çocuğum var şükür. . Zamanında bı tarz söylentilerden dolayı farklı marka pedler denedim ama memnun kalmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…