Anket En etkileyici saç rengi sizce nedir?

En etkileyici,en güzel saç rengi hangisidir?

• Ankete Katılan
    371
benımde saunkı sac rengım sarı rofle yaptrmıştm am bnde encok sıyah rengı sevıyorm ve bnde sacımı sıyaha boyatmak ıstıyorm ama kımse o rengın bna yakıstıgnı dusnmuyo oysakı bn sıyahı cok sevıyorm ne olursa olsn sıyaha boyatcam valla cok guzel bırenk bnce.. :)

kızıllllllllll
ya ben buğday tenliyim kendi saç rengim kahve. 2 senedir sarışındım herkes yaşımı daha büyük sanardı ayrıca sarı saç makyajsız ve fönsüz iğrenç duruyo. ama kızıl bence çok çekici ve vamp duruyo şimdi kızıla geçtim daha genç ve daha seksi:)

kendi saç rengim orta kumral.şimdi gizemli kahve,doğal duran bir renk.daha önce sarımsı tonlarda kullandım.simsiyah saçı çok severim ama ona cesaretim yok.geçen sene hep kızıl kullandım.çok hoşuma gidiyo kızıl tonları ama saçlarımı doğal bırakmayı düşünüyorum artık.

İçinde kızıl ışıltılar bulunduran,kızıla dönük siyah saç bence en güzeli.Ama tabi kişiden kişiye değişiyor,herkese herşey yakışmaz.Ancak sarı kadar yapay,soğuk ve insanı ölü gösteren bir saç rengi yok.Benim doğal saçım sarıya yakın açık kumral olduğu halde,kızıl-siyah tonlarını kullanıyorum.

simsiyah saçlar her zaman büyüleyici bulurum ve istisnasız ten rengi ne olursa olsun her kadına yakışıra.s.

bence kahverengi her zaman guzeldir hele de golge de daha koyu isik altinda gunes altinda daha pariltili duran kahverengi saclarin her zaman hayraniyim.
pinar altugun simdiki sac rengi mesela cok guzel cok ayri bi hava katmis.

kendi sac rengim siyah
ama bence sari sac toplandiginda bile cok cekici goruntu verebiliyor
fakat siyah sac topluyken cok bakimsiz durabiliyor dikkat cekici olmuyor
ama KESINLIKLE SIYAH BAKIMLI VE UZUN SAC HER ZAMAN HEM SEKSI :jeyyar:
HEM GORUNUSLU BAMBASKA BIR HAVASI OLUYOR

sıyah sactan asla vazgecemeyenlerdenım.))
ne zaman farkı bı renk denesem omru en fazla ıkı hafta olur hemen özüme dönerım,
bıde enteresan ama soyle bı takıntım vardır,sıyah sacları her renk elbıseyle yakıstırırım ama dıer sac tonlarında oyle olmuyo:)

Benim saçlarım doğal koyu bakır hareli. Bence bakır, güzel bir renk. Her zaman saçınızdaki en ufak bir bakır haresi dikkat çekiyor. Kahverengi, sütlü kahve güzel renkler. Kestane, zaten kızıla giriyor. O sebeple hoş duruyor. Ama, bence en güzeli beyazımsı renkler. Şenay Düdek'e çok yakışıyor.

bana görede kızıl çok seviyorum bu rengi yakıştığını söylüyolar aslında saçlarım kar
gibi beyaz olmasaydı aslaaaaa boyatmazdım doğal renginde bırakırdım-tatlicadiarzu-
ama nerdeeeee karrrrrrr gibi saçlarım daha 15 yaşında başladı beyazlamayaÇok üzgünüm çoook

bence en iddialı ve seksi renk kızıl sengözlerimebaksanab benim de bikaç kızıl renk girişimim oldu ama saçım açık renk olduğu için birinde kınalı kuzu gibi turuncu gibi bi renk, birinde de pembe oldu senağlama olmuyo işte ben kızıl olamıyorum...

valla insandan insana değişir kime hangi renk yakışıosa en etkileyici o dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…