benım saç rengim kestane güneşte kızıl parıltılar alıyor sevıyorum kendi saç rengimi.. ilerde beyazlar çıkınca düşünürüm :)
bence en dikkat çekici renk kzılın parlak tonları
beyaz tene siyah saç gider (tabii doğal ise)..... eğer doğal kendi rengi ise sarı da gider, ama kesinlikle doğal değilse sarı saç yolda yürürken yukardan başına hardal sarısı dışkı dökülmüş gibi duruyor kusura bakmayın
kırmızı tene kızıl saç... çiller de eşlik eder... doğal teni, çilleri ile tam doğal kızıla kızıl saç gider, yani kendi rengi.... kendi rengi değilse kızıl da çok rüküş duruyor, sırıtıyor...
esmere de siyah ve kahverengi tonları gider...
kendi saç rengim orta kumraldı. herkes çok güzel rengin var bende buna veya bir ton açığına boyayacağım diyordu. bende severdim tabii gittim kuaföre kendi saçımın rengiyle oynama bir iki tonu açığıyla gölgelendir sık olmasın dedim. sapsarı yaptı neredeyse! o günden sonra balköpüğüne boyadım. çok yakıştığını söylüyorlar. ilk zamanlar hafif turuncuya çalıyor bende bayılırım turuncumsu renklere :) ama bıktım tabi boyamaktan siyah yapayım kurtulayım dedim ama yakısmaz diyorlar kaşlarım kahverengi ve kıvırcık da saçlarım var.. denemeye de korkuyorum dönüşü zor çünkü.
platin sarı,açık sarı vs dikkat çekicidir
kumral ve yumuşak kahve tonları doğaldır ve masumiyet katar
siyah özellikle ten uyumu ile mükemmeldir (benim saçlarımda siyah)
ama en etkileyici kızıldır bence çekici ve farklı
sadece saç olarak ele alıp yorum yaptım ama ten ve göz rengiyle uyumlu olması gerekir
güzel bi yüze her renk yakışır mesela