en erken idrarda hamilelik testi ne zaman yapılır ltfn yardımm

PINAR45

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
3.222
4.516
248
Merhaba arkadaslar biz dort aydır deniyoruz bu ay ovulasyon testi aldım gunumu buldum ve degerlendirdim ilişkiden iki gun sonra goguslerde hassasiyet yanlardan bastırınca agrı kasıklard batma bi hafta sonrada agzımda metalik tad bugun adetimin 22. Gunu yani gunume 3 gun var yarın test yapsam çikarmi silikte olsa ltfn cvp

Benim 1gun geçti ilk defa böyle oldu
Fakat idrar testi yaptım tek çizgi silik bile değil.bence acele etme derim.benim moralin çok bozuldu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kişiden kişiye değişiyor bu durum. Adetinden once yapip anlayan da var, teste cikmayinca dr gidip bebeginin 3.aylik oldugunu ogrenen de..
8 aydir deneyen biri olarak .ben de bircok defa belki 1.gruptayim diye cok umut ettim ama yaptığım ve yapacagim testlerle burdan memleketime yol olabilir hanii;) benim de beklenen adet günüm yarin. 4 gün once test yaptim gayet net bir TEK CIZGI çıktı...
Netice de şunu söyleyeyim en azindan adetin birkaçgün geçsin...

Merhaba arkadaslar biz dort aydır deniyoruz bu ay ovulasyon testi aldım gunumu buldum ve degerlendirdim ilişkiden iki gun sonra goguslerde hassasiyet yanlardan bastırınca agrı kasıklard batma bi hafta sonrada agzımda metalik tad bugun adetimin 22. Gunu yani gunume 3 gun var yarın test yapsam çikarmi silikte olsa ltfn cvp

Hamile miymişsin ? :)

Back