En erken hamilelik ne zaman belli olur??Hamileligi anlamak için adet gecikmesi sartmı

UOTE="Baharmelisim, post: 43403506, member: 714834"]Benim iki sene olmadı canım geçtiğimiz ay kendimi adetime bir hafta kala hamile gibi hissettim kasıklarımda adet olacakmış gibi bir ağrı normalde hiç ağrım olmaz çünkü birde bel ağrısı oldu göğüslerim de şişlik hassasiyet ve acı vardı ben hamile kalıcağımı hiç düşünmedim ama hislerim kuvvetli inşallah darısı senin başına[/QUOTE]
Hayirli olsun canım allah kucağına almayi nasip etsin inşallah inşallah bizde böyle güzel haberler veririz burdan

Yüce Allah'ım isteyen herkeze sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin insanın içi içini kemiriyor biliyorum günler geçmiyor bir an önce öğrenmek istiyor testinizi yapın baktınız bişey yok ertesi günü bi daha yapın ben adet olana kadar yaptım

Ayyyyy
Ya bende kendimi hamile gibi hissediyorum ya hatta kızım olucak gibi o derece yani bide heyacan bastı şimdi beni inşallah hamileyimdir

İnşallah ilk testinde hemen çıkarda ikinciye bile gerek kalmaz canım.. bukadar belirtiye hamile degilsek şaşarımmm
Hahahahahaha canım benim daha önce yaşadığım belirtileri görsen şimdi hiçbi belirti yok diyebilirim yani ama tuhaf bi his var en büyük belirti bu benm için bu sefer

Hahahahahaha canım benim daha önce yaşadığım belirtileri görsen şimdi hiçbi belirti yok diyebilirim yani ama tuhaf bi his var en büyük belirti bu benm için bu sefer

Bende rüyalarımdan ötürü çok heveslendimm. Yoksa anne olmak istiyordum ama bukadar takmıyordum inanki

Bende rüyalarımdan ötürü çok heveslendimm. Yoksa anne olmak istiyordum ama bukadar takmıyordum inanki
Ben bi ara çok iyi değildim takıntım doruk yapmıştı gebelik testlerine verdiğim paralar eşimin kafasını şişirmeler hatta bebiş soranlara biz yapmayı bilmiyoruz diyodum artık o derece sanırım o evreyi atlattim artık şimdi bol bol hayırlısı diyorum inşallah bütün isteyenler içinde ikimizde hamileyizdir canım

Amiiiinnnnn kocamann AMİNNNNNN
Çok güzelsiniz bu arada ikinizde, ömür boyu mutlu kaLın canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…