Inşallah canım testte iki çizgiyi görürsün erken olduğu için başta silik çıkıyo benim 15 dak sonra belirginleşti ilk hamileliğin mi olacak
Yazacam tabiki mutlaka nadip olursa, dua edinYarın mutlu haberini bekliyorum canımm yazarsın
Tamam canım sende yaz ayyyy ya yine çok heyacanlandim
Aynen doğru dedin annemdeyim bide sabaha kadar otururum artıkSabahı zor ederiz biz artık)
Fazla sıvı tüketmee bareeAynen doğru dedin annemdeyim bide sabaha kadar otururum artık
AyyyyyEn üstteki adetime 4 gün kala yaptığım ve birde akşam üstü yaptım baştan silik çizgi çıktı yada bana öyle geldi çizgi gibi 15 dak sonra belirdi ikincisi erken gebelik testi onuda 3 gün kala yaptım aynı gün kan tahlili verdim beta hcg 41.7 çıktı En altta küçük olanda inanmayıp adet günü yaptığım test haha kesedi görmedim gerçi doktor rahim duvarında kalınmadan var daha çok küçük kese görünmez dedi
Ya bende kendimi hamile gibi hissediyorum ya hatta kızım olucak gibi o derece yani bide heyacan bastı şimdi beni inşallah hamileyimdirBenim iki sene olmadı canım geçtiğimiz ay kendimi adetime bir hafta kala hamile gibi hissettim kasıklarımda adet olacakmış gibi bir ağrı normalde hiç ağrım olmaz çünkü birde bel ağrısı oldu göğüslerim de şişlik hassasiyet ve acı vardı ben hamile kalıcağımı hiç düşünmedim ama hislerim kuvvetli inşallah darısı senin başına
Aynen bak iyi dedin bide benim ki normal test çünkü ayyyyyyyyy keşke 4 5 tane alsaydimFazla sıvı tüketmee baree)
Aynen bak iyi dedin bide benim ki normal test çünkü ayyyyyyyyy keşke 4 5 tane alsaydim
Hahahahahahaİnşallah ilk testinde hemen çıkarda ikinciye bile gerek kalmaz canım.. bukadar belirtiye hamile degilsek şaşarımmm
Hahahahahahacanım benim daha önce yaşadığım belirtileri görsen şimdi hiçbi belirti yok diyebilirim yani ama tuhaf bi his var en büyük belirti bu benm için bu sefer
Ben bi ara çok iyi değildim takıntım doruk yapmıştı gebelik testlerine verdiğim paralar eşimin kafasını şişirmeler hatta bebiş soranlara biz yapmayı bilmiyoruz diyodumBende rüyalarımdan ötürü çok heveslendimm. Yoksa anne olmak istiyordum ama bukadar takmıyordum inanki
Ben bi ara çok iyi değildim takıntım doruk yapmıştı gebelik testlerine verdiğim paralar eşimin kafasını şişirmeler hatta bebiş soranlara biz yapmayı bilmiyoruz diyodumartık o derece sanırım o evreyi atlattim artık şimdi bol bol hayırlısı diyorum inşallah bütün isteyenler içinde ikimizde hamileyizdir canım
Amin amin amin teşekkür ederim canım hadi bakalım sabah güzel haberler paylaşalım artıkAmiiiinnnnn kocamann AMİNNNNNN
Çok güzelsiniz bu arada ikinizde, ömür boyu mutlu kaLın canımm
Amin amin amin teşekkür ederim canım hadi bakalım sabah güzel haberler paylaşalım artık
Sanada iyi geceler canım yazıcam inşaallah hayırlı haberlerUmarım canım. Allah rahatlık versin. Gelişmeleri mutlaka yaz. Öptüm
Canim ben yaptım negatif maalesefUmarım canım. Allah rahatlık versin. Gelişmeleri mutlaka yaz. Öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?