How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

En erken hamilelik ne zaman belli olur??Hamileligi anlamak için adet gecikmesi sartmı

Bayanlar bisey sormak istiyorum 03.10.2015 de en son adet oldum ovulasyon gunu hesaplayip iliskiye girdim suan ovulasyon gununden sonra 22 gun gecti ve ben hala adet olmadim ama goguslerimde vede kasiklarim da agrilar var bir kac gundur bir hafta once test yaptim negatif cikti acaba hamile olma ihtimalim varmi

Ben hamile olduğumu adetimden5 gün önceden farkettim içime öyle bi duygu geldi gittim hemn test aldım çok silik çizgi çıktı yada bana öyle geliyo dedim 15 dak sonra baktığımda gözle görülüyordu ertesi sabah bi tane daha yaptım sabah idrarıyla dedikleri için ama bu dahada silik çıktı ondan sonraki gün ultra erken gebelik test yaptım artık çizgiyi gördüm hemn hastaneye gidip kan testi yaptırdım beta hcg 42.7 çıktı doktor hamile sin dedi bunada inanmayı ertesi gün bir test daha yaptım artık iki kırmızı çizgi benimde iki senedir olmuyordu kafama hiç takmadım inşallah en yakın zamn da hamilelik haberinizi alırsınız

Burada uzun zamandir yazdiklarinizi okuyorumda sanki dilime dokemedigim icimde kalan sozleri siz tercuman etmissiniz o kadar iyi anliyorum ii sizi sirf hamile kaldigi icin en yakin arkadasimdan vazgectim hergun evde yanlizken reklamda bile bebek gorsem dayanamiyorum agliyorum yeni dogmus bebek ve annesi gormek istemiyorum herkezin hala bebek yok mu demelerinden biktim aciyarak bakan gozler hep kendimi eksik hissediyorum Rabbim insallah hepimizin yuzune gulsun insallah

Öyle tabi ama iki gunde yakın cevremden iki hamilelik duyunca işte çok zor oluyo sabahtan beri agliyorum asla isyan etmiyorum ama insan cok üzülüyor işte anlatamıyorum duygularımi ama sizde yaşadığınız için anlarsınız
İnan anlıyorum komşum yengem ve cok sevdiğim bi arkadaşım aynı zamanlarda hamile kaldı bi hamile haberi daha duymak.istemiyorum diyodum bi ara ama sonra düşündüm bu ben değilim dedim ne yani benim yok diye kimsenin olmasnmi diye düşünüp rahatlattim kendimi böyle düşünmeliyiz var bunda da bi Hayır dememiz lazım ...[/QUOTE]
Ben bu ay allah izin verirse tup bebege başlıyorum kizlar birazda stresim bu yüzden sanırım iki asilamadan sonra korkuyorum galiba

İnan anlıyorum komşum yengem ve cok sevdiğim bi arkadaşım aynı zamanlarda hamile kaldı bi hamile haberi daha duymak.istemiyorum diyodum bi ara ama sonra düşündüm bu ben değilim dedim ne yani benim yok diye kimsenin olmasnmi diye düşünüp rahatlattim kendimi böyle düşünmeliyiz var bunda da bi Hayır dememiz lazım ...
Ben bu ay allah izin verirse tup bebege başlıyorum kizlar birazda stresim bu yüzden sanırım iki asilamadan sonra korkuyorum galiba[/QUOTE]
İnsallah yuzunuz guler ve hepiniz tez zamanda bebeklerinize kavusursunuz

Aaaa aynı gün bat tarihimiz hadi hayırlısı inşallah güzel haberler veririz herkese :anneadayı::KK46::anneadayı::KK46::anneadayı::KK46:

Takipte kalalim ohalde canim.. Bu iki haftadir aktif takip ediyorum siteyi,aldigim hamilelik haberlerine çok seviniyorum.. Rabbim özellikle uzun yillar beklemis kullarinin yüzüne gülsün..

6 ay çok kısa bir zamn benim 14 yaşında kızım var iki senedir korunmadığım halde olmadı geçtiğimiz ay rahim ağzı kanseri olduğumu öğrendim bu ayda hamile olduğumu bir yandan ağlayıp bir yandan gülüyorum Allah'ım herşeyin Hayırlısı nı versin yumurtlama günlerini takip et ve birliktelikten sonra 15 dak uzan yerinden kalkma zaten hamiş olduğunu hissedersin

6 ay çok kısa bir zamn benim 14 yaşında kızım var iki senedir korunmadığım halde olmadı geçtiğimiz ay rahim ağzı kanseri olduğumu öğrendim bu ayda hamile olduğumu bir yandan ağlayıp bir yandan gülüyorum Allah'ım herşeyin Hayırlısı nı versin yumurtlama günlerini takip et ve birliktelikten sonra 15 dak uzan yerinden kalkma zaten hamiş olduğunu hissedersin
Evet dogru diyorsunuz cok kisa bir sure bende kist ameliyati gecirdim ve bi dusuk yaptim tavsiyeniz icin cok tesekkur ederim ole yapiyorum hemen kalkmiyorum insallah bende bu ay hamile kalirim.peki siz ne yapacaksijiz yani bebegi etkileyeb bi durum olacak mi onu tehliye sokacak bi durum yani sizin tedaviniz ne zaman yapilacak

Tedavim doğumdan sonraya kalacak doktor öyle dedi 3 aylık olunca smear testi tekrarlarız dedi bugünde bana doğumla birlikte rahim kendini yeniliyor hücreler yenileniyor diye söylediler inşallah öyle olur

İnan anlıyorum komşum yengem ve cok sevdiğim bi arkadaşım aynı zamanlarda hamile kaldı bi hamile haberi daha duymak.istemiyorum diyodum bi ara ama sonra düşündüm bu ben değilim dedim ne yani benim yok diye kimsenin olmasnmi diye düşünüp rahatlattim kendimi böyle düşünmeliyiz var bunda da bi Hayır dememiz lazım ...
Ben bu ay allah izin verirse tup bebege başlıyorum kizlar birazda stresim bu yüzden sanırım iki asilamadan sonra korkuyorum galiba[/QUOTE]
Hadi hayırlısı bakalım canım biraz daha rahat olmamız lazım ki bebiş gelsin inşallah

Takipte kalalim ohalde canim.. Bu iki haftadir aktif takip ediyorum siteyi,aldigim hamilelik haberlerine çok seviniyorum.. Rabbim özellikle uzun yillar beklemis kullarinin yüzüne gülsün..
Tamam canım ben 1 senedir buralardayım bi süre eşim yasak koydu çok kafama takiyorum diye kendi kendime duyduğum bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum die:KK71::-):-)

Tamam canım ben 1 senedir buralardayım bi süre eşim yasak koydu çok kafama takiyorum diye kendi kendime duyduğum bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum die:KK71::-):-)

Ben 3-4 yillik üyeyim ama kullanmiyordum. Son iki haftadir kafayi bozdum hep girip okuyorumda okuyorum.. Belim çok agriyor bugün birde bu pembe lekeler kafami çok bozuyor. Normal degil bebek varsada yoksada :KK42:
Sende biraz rahat olmaya çalis, çok yerde okudum vazgeçtigi ayda hamile kalanlari. Insallah tez zamanda aliriz iyi haberleri

UOTE="htckmrc, post: 43402317, member: 631490"]Ben bu ay allah izin verirse tup bebege başlıyorum kizlar birazda stresim bu yüzden sanırım iki asilamadan sonra korkuyorum galiba[/QUOTE]
Hadi hayırlısı bakalım canım biraz daha rahat olmamız lazım ki bebiş gelsin inşallah[/QUOTE]
İnşallah canım ama elinde olmuyo insanın bazen

Ben 3-4 yillik üyeyim ama kullanmiyordum. Son iki haftadir kafayi bozdum hep girip okuyorumda okuyorum.. Belim çok agriyor bugün birde bu pembe lekeler kafami çok bozuyor. Normal degil bebek varsada yoksada :KK42:
Sende biraz rahat olmaya çalis, çok yerde okudum vazgeçtigi ayda hamile kalanlari. Insallah tez zamanda aliriz iyi haberleri
Tabi canım doktor bile dedi bana takma kafana die ama insanin eline olmuyo bazen ben iki aydır zayıflamaya odaklandim zaten hayırlısı deyip ama bu ay içimde değişik bi duygu var ama yine de hayırlısı artık üzülmeyeceğim hersey rabbimden doktora da gitmiyorum oluruna bıraktım artık

Allah iyilik versin canim üzülme.. Genital bölge rahatsizliklarinda bol su içmenin ve vücut direncini yükseltecek gidalar tüketmenin çok büyük faydasi oldugunu duymustum. Dikkate al istersen..

Back