- 16 Ekim 2014
- 162
- 75
- 43
Benim ki negatif canımKizlar naptiniz merak ediyorum hayirli haberlerinizi bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ki negatif canımKizlar naptiniz merak ediyorum hayirli haberlerinizi bekliyorum
Olsun canım benim ya sikma canini hayırlısı olsun biliyorum ne desem boş gelecek ama elden bişey gelmiyor[/QUOTE]UOTE="htckmrc, post: 43406140, member: 631490"]Benim ki negatif canım
Testi yaptım yapalı yatagın içinde aglıyorum inan iyi degilimHayırlısı canım ben sanırım alıştım artık bu sefer o kadar kötü olmadım ne yapalım nasip ....
Üzülme canım ya hayırlısı olsun belki vardır daha 4 gün var yoksa da çalışmalara devam ne yapalım artık elbet bize de verecek rabbim evlat ......Benimkide negatif çıktı. Allah ım çok üzgünüm. Daha 4 gün var ve adet olacam gibi sancım başladı
Canım ya ne olur çok salma kendini ne kadardır istiyosun bilmiyorum ama sabır etmemiz lazım buda bi ımtihan sonuçta olucak ben inanıyorum sende inanTesti yaptım yapalı yatagın içinde aglıyorum inan iyi degilim
Buaralar hersey üzerime geliyor, beni hayata baglayacak bir sebep aradim, o da olmadi, yapacak birsey yokÜzülme canım ya hayırlısı olsun belki vardır daha 4 gün var yoksa da çalışmalara devam ne yapalım artık elbet bize de verecek rabbim evlat ......
Canım ya ne olur çok salma kendini ne kadardır istiyosun bilmiyorum ama sabır etmemiz lazım buda bi ımtihan sonuçta olucak ben inanıyorum sende inan
Canım peki doktora gittinizmi bebek için tüp bebek felan denedinizmi36 yasindayim canim, 13 yillik bir özlem..
Sanada moralsizlik aşılamayayım, sen daha çok gençsin inşallah hayırlı haberini duyacaz burada
Yaaa seninde hayırlıı haberlerini alicaz canim ben üzülmüyorum artık hayırlısı diyorum ne diyeyim ki başka .....36 yasindayim canim, 13 yillik bir özlem..
Sanada moralsizlik aşılamayayım, sen daha çok gençsin inşallah hayırlı haberini duyacaz burada
Deme öyle lütfen ailen vardır eşin ne bilim sevdiklerin bak burda bile biz varız hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz buda bizi kardeş yapar senin milyonda tane sebebin var daha oda olacak insanlardan öyle mucizeler duyuyorum ki umudumuzu kaybetmek bize yakışmaz inşaallah Rabbim bütün isteyenlerin içinde şu güzel günün hurmetine sana sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat nasip etsin aminnnnnnnn amin amin amin amin amin amin amin amin amin ......Buaralar hersey üzerime geliyor, beni hayata baglayacak bir sebep aradim, o da olmadi, yapacak birsey yok
İnsallah ole olurTedavim doğumdan sonraya kalacak doktor öyle dedi 3 aylık olunca smear testi tekrarlarız dedi bugünde bana doğumla birlikte rahim kendini yeniliyor hücreler yenileniyor diye söylediler inşallah öyle olur
canım ben adete beş gün kala yaptım testicanım bnde pko luyum ilaç kullandım 5 aydır hala kullanıyorum (diaformin) bu ay çok istedim gebelik.önceden çok ağrım oluyordu adet olurken.şimdi adetime 6 gün var hiç bir belirtim yok sadece çok yorgunum..bende 3 gün önce doktora gittim hatta durumumuda anlattım ama bana kan tahlili yapmadı.. idrar testini adetine kaç gün kala yaptın bnm normal koşullarda 7 8 9 unda adet olmam gerek yarın yapsam bnmkide belli olur mu ki
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın bu sıkıntılarıAllah yardimcin olsun canim ya benim de kist sorunum vardi bi keresinde kistim patlamisti ic kanamadan yatmistim ben. Umarim bebisin sana sikica saril ve hic birakmaz seni :)
cnm bn bugün test yaptım negatif çıktı galiba boş hayal kuruyorum hevesleniyorumcanım ben adete beş gün kala yaptım testi
sonraki gün ken testi iki gün sonra bir kan testi daha
değer yükselmiş ama bununla da bitmiyor, değerin yükselmeye devam etmasi ve kese görünmesi gerekiyor, o günden beri nete pek giremiyorum.
canım kiminde belli olmayabiliyormuş erken ya da geç döllenme diyorlar. ama ben bir arkadaşımın daha önceden yaptığı test ve burada bir arkadaşın kendini testlerle takibinden cesaret alıp yapmıştım
hayırlısıyla olur inşaallah
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın bu sıkıntıları
Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım hayırlısı olsun ama sen adet zamanına kadar dikkat et çünkü değişiyormuş kişiden kişiyecnm bn bugün test yaptım negatif çıktı galiba boş hayal kuruyorum hevesleniyorum