How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

En erken hamilelik ne zaman belli olur??Hamileligi anlamak için adet gecikmesi sartmı

UOTE="htckmrc, post: 43402317, member: 631490"]Ben bu ay allah izin verirse tup bebege başlıyorum kizlar birazda stresim bu yüzden sanırım iki asilamadan sonra korkuyorum galiba
Hadi hayırlısı bakalım canım biraz daha rahat olmamız lazım ki bebiş gelsin inşallah[/QUOTE]
İnşallah canım ama elinde olmuyo insanın bazen[/QUOTE]
İnan anlıyorum seni ama ne yaparsak yapalım bizim dediğimiz değil rabbimin isteği zamanda oluyo olacak olan en güzeli hayırlısı :KK19:

Tabi canım doktor bile dedi bana takma kafana die ama insanin eline olmuyo bazen ben iki aydır zayıflamaya odaklandim zaten hayırlısı deyip ama bu ay içimde değişik bi duygu var ama yine de hayırlısı artık üzülmeyeceğim hersey rabbimden doktora da gitmiyorum oluruna bıraktım artık

Umarim her ikimizinde umudumuz boşa çıkmaz. Hayırlı haberlere uyanırız inşallah :KK46:

Hadi hayırlısı bakalım canım biraz daha rahat olmamız lazım ki bebiş gelsin inşallah
İnşallah canım ama elinde olmuyo insanın bazen[/QUOTE]
İnan anlıyorum seni ama ne yaparsak yapalım bizim dediğimiz değil rabbimin isteği zamanda oluyo olacak olan en güzeli hayırlısı :KK19:[/QUOTE]

Tabiki öyle canım inşallah hayirlisi

İnşallah canım ama elinde olmuyo insanın bazen
İnan anlıyorum seni ama ne yaparsak yapalım bizim dediğimiz değil rabbimin isteği zamanda oluyo olacak olan en güzeli hayırlısı :KK19:[/QUOTE]

Tabiki öyle canım inşallah hayirlisi[/QUOTE]
Amin canım ....

Sabah test yapabilirim cesaretimi toplarsamm, cumartesiyi beklesem daha kesin olacak gerçi amaaa
Bende aldım test cesaret edip yapamıyorum erken diye ben cumartesi sabah yapmayı düşünüyorum ama bilmiyorum sabah bi cesaret yapabilirim belki .....

1446764047812-677125764.jpg
1446764047812-677125764.jpg

En üstteki adetime 4 gün kala yaptığım ve birde akşam üstü yaptım baştan silik çizgi çıktı yada bana öyle geldi çizgi gibi 15 dak sonra belirdi ikincisi erken gebelik testi onuda 3 gün kala yaptım aynı gün kan tahlili verdim beta hcg 41.7 çıktı En altta küçük olanda inanmayıp adet günü yaptığım test haha kesedi görmedim gerçi doktor rahim duvarında kalınmadan var daha çok küçük kese görünmez dedi

Canım en başta olan dört gün önce yaptım akşam üstü yaptım ilk idrara değil yani ertesi gün ilk idrarla bitane daha yaptım ama o daha belirsiz bi çizgi onun resmi yok ortada olan adetime 3 gün kala yaptım erken gebelik testi onuda akşam üstü yaptım

Canım en başta olan dört gün önce yaptım akşam üstü yaptım ilk idrara değil yani ertesi gün ilk idrarla bitane daha yaptım ama o daha belirsiz bi çizgi onun resmi yok ortada olan adetime 3 gün kala yaptım erken gebelik testi onuda akşam üstü yaptım
Belirtilerin varmiydi canim. Gözün aydin.. Birbirimizi tanimasakta özellikle çocuksuz olan anne adaylarina çok seviniyorum. Darisi Benimde başıma :KK46:

Benim iki sene olmadı canım geçtiğimiz ay kendimi adetime bir hafta kala hamile gibi hissettim kasıklarımda adet olacakmış gibi bir ağrı normalde hiç ağrım olmaz çünkü birde bel ağrısı oldu göğüslerim de şişlik hassasiyet ve acı vardı ben hamile kalıcağımı hiç düşünmedim ama hislerim kuvvetli inşallah darısı senin başına

Benim iki sene olmadı canım geçtiğimiz ay kendimi adetime bir hafta kala hamile gibi hissettim kasıklarımda adet olacakmış gibi bir ağrı normalde hiç ağrım olmaz çünkü birde bel ağrısı oldu göğüslerim de şişlik hassasiyet ve acı vardı ben hamile kalıcağımı hiç düşünmedim ama hislerim kuvvetli inşallah darısı senin başına

Bak şimdi daha mutlu oldum bekledigine kavuştugun için. Amin inşalllaahh, dua et lütfen yarın sabah bende test yapacam. Bu yaştan sonra son umudum artık yaş 36 :KK42:

Inşallah canım testte iki çizgiyi görürsün erken olduğu için başta silik çıkıyo benim 15 dak sonra belirginleşti ilk hamileliğin mi olacak

Back