en erken hamilelik belirtiniz neydi

Adetime uzun sure varken yani 15_16 gun varken;

Goguslerimde acayip aci hassasiyet vardi
Oyle boyle degil.dokunmak sutyen takip cikarmak iskenceydi

Bir de idrarimin rengi koyu sari olmustu.

Ilk belirtiler bunlardi
Hamilr oldugumu anlamistim

Adetime uzun sure varken yani 15_16 gun varken;

Goguslerimde acayip aci hassasiyet vardi
Oyle boyle degil.dokunmak sutyen takip cikarmak iskenceydi

Bir de idrarimin rengi koyu sari olmustu.

Ilk belirtiler bunlardi
Hamilr oldugumu anlamistim

adete 15 - 16 gün kala yumurtlama gününün öncesine denk geliyo önceki aydanmı hamile kaldınız acaba

Benim de gögüslerim normal adet belirtilerinden daha fazla hassas ve şişkin olmuştu. Bide bel ağrım olmuştu farklı olarak

adete 15 - 16 gün kala yumurtlama gününün öncesine denk geliyo önceki aydanmı hamile kaldınız acaba

Valla hic bilmiyorum ki canim
Zaten hamileligim cok eski kizim 8 yasinda.

Ama bu belirtileri ve belirti zamanini unutmuyorum

Belki de dedigin gibi olmustu
Ayrintilaru unuttum valla

Slm kizlar ben adet oldum ama midem bulanıyo ve içimdeki deli hisler test yap dedi yaptim fakat çoksonra boyke oldu sizce bisey varmi yada yaniliyormuyum benim gibi olup hamile olan varmi yardım ariniza ihtiyacım var

Eklentiler

• 20180522_113557.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 5.729
  • 20180522_113542.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 5.039
Bebeginizin cinsiyeti ne?

Denememizin 4. ayı bu ay, gene ümidim yok aslında ama bu ay farklı şeyler gözlemledim kendimde.

Yumurtlama gününden beri regl sancısı gibi ağrı hafif hafif devam ediyo. Gün içinde zaten idrara çok çıkıyorum ama gece hiç uyanmam sabah uyanınca yaparım, ama iki gecedir dün bir kere bugün 2-3 kere idrara uyandım, çok su da içmemiştim. Midem kazınıyo bişeyler yeme isteğim oluyo, kabızlık da yaşıyorum iki gündür. Sıcak basması var ama havalar da çok sıcak havalardan da olabilir. Bir de iki üç gündür inanılmaz akıntı var, hiç böyle olmaz normalde. Gerçi göğüslerde hiç bir farklılık hissetmiyorum bu da hamile değilimdir diye düşündürüyo.

4 gün sonra regl günüm erken gebelik testim var, iki gün sonra onu denemeyi düşünüyorum çok da ümitli olmamakla birlikte.

Bilemiyorum her insanın üst üste yaşayacağı sağlık problemleri de olabilir ama gebelik beklediğimiz için farklılıklar çok gözüme battı yazmak istedim.

Edit: kabızlığa ek olarak şişkinlik hissim de felaket derecelere çıkıyo gün içerisinde.

Son düzenleme:
Reglime 4 gün var ama dayanamadım erken gebelik testini yaptım ben, sonuç pozitif görünüyo. Yani yukarıda yazdığım her şey belirtiymiş demekki :)

Eklentiler

• IMG_20190601_220245.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 2.331
Merhaba, ben tüp bebek tedavisi görüyorum, ilk iki denemem başarısız oldu fakat miyom ameliyatı sonrasındaki denememde beta hcg değerim 172 çıktı sonuç hamileydim fakat maalesef sonrasında değerlerim düştü ve hamilelik devam etmedi. Hamilelik belirtilerine gelince transferimin yaklaşık 1. haftasından sonra bir kaç kez kasığımda ani batmalar hissettim ve öncesinde de çok az bir kanamam olmuştu hafif kahverengimsi (yerleşme kanaması). 12. günde kan testi ile hamile olduğumu öğrendikten sonra testin güvenirliğini ölçmek için hem normal hem de erken gebelik testi yaptım fakat ikisi de negatif çıkmıştı bu arada, çok güvenilir değiller yani.

Bir çok forumda kimyasal gebelik yaşayanların ertesi ay tekrar hamile olduğunu okumuştum. Ovülasyon testi ile yumurtladığım günü tespit ettim aynı gün sabah ve akşam değerlendirdik. Yumurtalama günümde daha önce hiç olmadığı kadar kasık ağrım oldu, üzerinden 1 hafta geçmesine rağmen şiddeti azalsa da hala kasıklarımda ağrı ve şişkinlik devam ediyor ve hamileliğimde kasığıma giren şiddetli batma göğsümde oldu dün, şimdi sabırsızlıkla bekliyorum acaba tüp bebek tedavisinde elde edemediğimiz başarı kendiliğinden gelecek mi diye, adetime daha 10 gün var. Kanda çıkması için 12. gün beklenmesi gerekiyormuş, ona da 1 hafta var nasıl geçecek bakalım bu hafta :)

adet gecikmesi

Adete 3 gün kala kahverengi lekelenmem oldu. Daha önce hiç öyle olmazdı. Test yaptım silik çizgi belirdi hemen ki sabah idrarı filan da değildi akşamına yaptım testi.

Merhaba,kızlar geçenlerde progesteron testi yaptırdım 10.38 çıktı,midem bulanıyo,alt karın ağrım var biraz,kabızlık var,halsizlik var. Adetime 5 gün var. Dün idrar testi yaptım negatif çıktı yarın da kan testi vericem. Sizce hamile miyim :/ 1 yıldır deniyoruz ama çocuk olmuyordu o kadar istiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…