- 14 Ağustos 2017
- 521
- 219
- 27
tesekkur ederim canimmAdete 4 gun kala kahve leke geldi. Ben adeti bekledim ama gelmedi. Adeti 1 gun gecince de kan verdik deger 91 cikti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkur ederim canimmAdete 4 gun kala kahve leke geldi. Ben adeti bekledim ama gelmedi. Adeti 1 gun gecince de kan verdik deger 91 cikti
Canım akintin nasıldı benmde akıntim var bu ay yumurta akını yakaladım 2 hafta önce değerlendirdim am a akıntılarım gün içersinde ara ara devam ediyor kasığımda batma hissediyorum bi yere bacağımı atarken felan adetim 1 gün gecikti am a b3n pkoluyumBenim sadece adet sancısı ve yoğun akıntım vardı. 2 aydan fazla adet olamamıştım sökülüyor sandım. Bende pek belirti olmadı kişiden kişiye değişiyor bence.
Uzun süredir giremedim yeni gördüm test yaptınız mı sonuç ne?Canım akintin nasıldı benmde akıntim var bu ay yumurta akını yakaladım 2 hafta önce değerlendirdim am a akıntılarım gün içersinde ara ara devam ediyor kasığımda batma hissediyorum bi yere bacağımı atarken felan adetim 1 gün gecikti am a b3n pkoluyum
Dün test yaptın am a negatif adetimi de 2 gün geçtim dün adet günümdü bilmiyorum canım bakalımUzun süredir giremedim yeni gördüm test yaptınız mı sonuç ne?
Kasıklarım sanki adet olacakmışım da sökülmüyormuş bir türlü gibi ağrıyordu ve sanki her gelen akıntıda sonunda adet oldum diyordum. Yogun ve beyaz akıntım vardı. Şeffaf hatta.
Yarın tekrar yapcam testi canım eğer negtf çıkarsa tarlusal alayım diyorumIdrar testinde sonuç daha geç çıkabiliyor. Beta önce kana sonradan idarar geçiyor geç döllenme falan olduysa belki çıkmayabilir.
Yine de bi kaç gün sonra olmazsanız kan testi yaptırın bence en net sonuç kanda.
Kan da bakmadan bence tarlusal almayın. Ben erken gebelik testi yaptım normal gebeluk testi yaptım çıkmadı ertesi gün kan testinde öğrenmiştim.Yarın tekrar yapcam testi canım eğer negtf çıkarsa tarlusal alayım diyorum
Ay öyle mi diyorsun tamam ozamn dediğin gibi yapayım:) sağol canım:)Kan da bakmadan bence tarlusal almayın. Ben erken gebelik testi yaptım normal gebeluk testi yaptım çıkmadı ertesi gün kan testinde öğrenmiştim.
Inşallah hamilesinizdir rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin
Merhaba ben evleneli 10 ay olacak nerdeyse 4 aydir korunmuyoruz ve duzenli adet oluyodum 7 gun boyunca bu ay adet gordum ama cok az miktardi ve 3-4 gun surdu bitti test yaptim bittiginde negatif cikti bulantim var 2 haftadir birkac gundur cok yogun bunun yani sira goguslerimde de buyume var yorgunluk birde istahsizlil birkac gun sonra 10 gun olacak adet biteli test yapsam olumlu sonuc alir miyim sizceMerhabalar kızlar. İnanın bu siteye girmediğim gün yoktu. Okumadıgım gebelik belirtisi linki kalmadı. Dedim ki hamile kaldığımda ben de yazicam belki bir faydam dokunur. Öncelikle yumurtlama gününden başlayalım. Adetimden sonraki 14. gün daha önce olmayan bir kasık ağrısı yaşadım hemen netten araştırdım ve kaliteli bir yumurta oluştuğunu, yumurtanın çatlamış olabileceğini ve bu yüzden ağrı olduğunu okudum. Tâbi o gece beraber olduk eşimle. İki gün sonra sanki adet olacakmışım gibi ağrı hissettim ve bu nerdeyse 10 gün devam etti. Akintim önce beyaz , sonra adet öncesi olan sarı akıntıya döndü. Adet günüme 2-3 gün kala akıntı beyaza döndü ve ben adetten 2 gün önce bebişimin varlığını öğrendim. Eczaneden test aldım. Sabah erken uyanıp su içmiştim. Sonra 4 saat kadar uyudum ve kalktım test yaptım. Bunu şunun için belirttim test için ertesi günün sabahını beklemeyin. Testte ilk önce tek çizgi ve 3-5 dakika sonra ikinci çizgi belirdi silikti ama bakınca belli oluyordu. Allah ım bebek isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah. Hamilelere de sağlıklı ve sıhhatli bebekler , bebeklerimizi de sağ selamet kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
inşallah inşallahAdetime 8 9 gun kala aşırı göğüs hassasiyeti ve sağ kasik batması yaşadım. Birde acayip ceviz yedim normalde pek de sevmem. Bu belirtilerden sonra 5 gün kala kan testi yaptim ve 76 cıktı. Ve şu an 32 haftalık hamileyim. Darısı isteyen herkesin başına. Rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın
1.5 yıllık evliyim. Evliliğimizin 7. ayında eşimden hpv kaptığımı ve öncü kanser hücrelerim olduğunu öğrendim. Doktorum "İlerleme olursa rahmi almayı öneriyoruz, çocuk istiyorsanız ertelemeyin" dedi. Zaten hiç korunmamıştık ama olmuyordu. Acelemiz olmadığı için de önemsemiyorduk. 1 yıl dolduğunda infertilite polikliniğine gittim. Eşimde ileri derece varikosel çıktı. Benim de hsgde, tüpler açık ama başka bir sorun var kamerayla bakılacak, dediler. İkimiz de operasyon günlerimizi bekliyorduk. Daha önce buradan okuduğum her belirtiyi her ay psikolojik olarak yaşamıştım Bu sefer umudum olmadığı için hiç kurmadım kendimi. Ne ilişkiden sonra yattım ne de yumurtlama gününe ya da 2 günde 1 kuralına dikkat ettim. Hamile kaldım. Hiç belirtim olmadı. Adet sancım normalden biraz fazla oldu o kadar. 2 gün gecikince bile aklıma hamilelik gelmedi. Sınav stresinden geciktiğini düşündüm. Eczaneye aspirin almaya giderken arkadaşım aradı ve gebelik testi al, diye tutturdu. Pozitif çıkınca gidip bi tane daha aldım . Hala kabızlık dışında hiçbir belirtim yok. 5 aylık hamile gibi şiştim birden. Ama o kadar. Ne mide bulantısı, ne göğüs sızısı, ne de mide bulantısı. Haftaya pazartesi kalp atışlarını duymaya çağırdı doktorum. Uzun yazdım ama burdan benim gibi okuduğu her belirtiyi yaşayıp en önemli şey umursamamak yazanları geçenler var ya elinizde değil biliyorum, ben de öyleydim. Ama gerçekten şu an eminim ki en önemli şey stres yapmamak, kafaya takmamak. İsteyen herkese en kısa zamanda inşallah.