- 9 Temmuz 2007
- 17.040
- 11.252
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetime uzun sure varken yani 15_16 gun varken;
Goguslerimde acayip aci hassasiyet vardi
Oyle boyle degil.dokunmak sutyen takip cikarmak iskenceydi
Bir de idrarimin rengi koyu sari olmustu.
Ilk belirtiler bunlardi
Hamilr oldugumu anlamistim
Amin, teşekkür ederim. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhayırlı olsun canım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Allah. dediğin çok doğru kafaya takmadığın beklemekten vazgeçtiğin anda geliyor :)
adete 15 - 16 gün kala yumurtlama gününün öncesine denk geliyo önceki aydanmı hamile kaldınız acaba
Canim adet olmussun zatenSlm kizlar ben adet oldum ama midem bulanıyo ve içimdeki deli hisler test yap dedi yaptim fakat çoksonra boyke oldu sizce bisey varmi yada yaniliyormuyum benim gibi olup hamile olan varmi yardım ariniza ihtiyacım var
Bebeginizin cinsiyeti ne?İnsan hamile miyim değil miyim derken herşeyden ümitleniyor. Ben tedavi ile gebe kaldım o yüzden önce testle anladım. Ama ilk farklılıklar aşırı iştah, geceleri sık tuvalete çıkma, kasıklarda küçük kramplar şeklindeydi. Adetten bir hafta önce kan tahlilinde çıkmıştı. Ama belirtiler altıncı haftada falan başlıyor.
adet gecikmesikızlar merhaba direkt konuya girmek istiyorum
ilk hamilelik belirtileriniz nelerdi ve hamileliginizi adetinizden kac gun once veya sonra ogrendiniz
kasıklarınız da batma oluyomuydu
belirtilerinizi yazarsanız sevinirim
diger konularda cok fazla mesaj var tek tek bakıp okumam gerekiyo buda cok zamanimi aliyo
yardım ederseniz simdiden hepinizden allah razı olsun