en erken hamilelik belirtiniz neydi

elif1515

♡Rabbim Neylerse, Güzel Eyler♡
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2017
521
219
27
kızlar merhaba direkt konuya girmek istiyorum
ilk hamilelik belirtileriniz nelerdi ve hamileliginizi adetinizden kac gun once veya sonra ogrendiniz
kasıklarınız da batma oluyomuydu
belirtilerinizi yazarsanız sevinirim
diger konularda cok fazla mesaj var tek tek bakıp okumam gerekiyo buda cok zamanimi aliyo
yardım ederseniz simdiden hepinizden allah razı olsun

İlk belirti koku hassasiyetiydi, sonrasında adet ağrıları gibi ağrılarım oldu
bende koku hassasiyeti degilde sabahlari gelen ani bulantilarim oluyo ani hareket edince felan batmalar oluyo pskolojikmi bilmiyorum ki
daha 7 gun var adetime

bende koku hassasiyeti degilde sabahlari gelen ani bulantilarim oluyo ani hareket edince felan batmalar oluyo pskolojikmi bilmiyorum ki
daha 7 gun var adetime

Psikolojik olması ihtimali çok yüksek. Ben temmuzda hamile kaldım ve koku hassasiyeti ve adet belirtileri yaşadım, adet beklerken hamile olduğumu öğrendim ama maalesef boş gebelikti operasyon geçirdim. Şimdi de her ay beklenti içine girdiğimden psikolojik olarak belirtileri yaşıyorum ama günümde adet oluyorum. Sanırım akışına bırakmak gerek ne kadar zor olsa da.. Kasık batmalarım bel ağrılarım göğüs hassasiyetim hepsi vardı bu arada, bulamtı yoktu 8. Haftada başladı, başladığı hafta zaten boş gebelik olduğunu öğrendim ve müdahale edildi.

Bulantı hemen başlamazki ilk aydan sonra başlar.

Bendeki ilk belirti gögüslerimde hassasiyet oldu sonra kasılma ve kasık batmaları oldu. Gögüs uçlarım koyulaştı ve büyüdü. Bel ağrım oldu ,Burnuma alakası olmayan değişik değişik kokular gelmeye başladı.

Ense kısmımda boynuma yakın yerde kırmızı lekelenme oldu 2 gün sürdü kendiliğinden geçti. Bebek rahime yerleştiğinde çıkarmış.

Bendeki belirtiler bunlardı. Herkeste farklı farklı olur mu bilemedim.

daha 7 gun var adetime

Tek tavsiyem adetinizin geçmesini bekleyin öyle test yapın, yoksa her ay kendimizi dinlemekten hamileliğe yoruyoruz

Psikolojik olması ihtimali çok yüksek. Ben temmuzda hamile kaldım ve koku hassasiyeti ve adet belirtileri yaşadım, adet beklerken hamile olduğumu öğrendim ama maalesef boş gebelikti operasyon geçirdim. Şimdi de her ay beklenti içine girdiğimden psikolojik olarak belirtileri yaşıyorum ama günümde adet oluyorum. Sanırım akışına bırakmak gerek ne kadar zor olsa da.. Kasık batmalarım bel ağrılarım göğüs hassasiyetim hepsi vardı bu arada, bulamtı yoktu 8. Haftada başladı, başladığı hafta zaten boş gebelik olduğunu öğrendim ve müdahale edildi.
canim cok uzuldum yaa
rabbim yuzumuze guler insallah benim de 3 yildir olmuyo

Bulantı hemen başlamazki ilk aydan sonra başlar.

Bendeki ilk belirti gögüslerimde hassasiyet oldu sonra kasılma ve kasık batmaları oldu. Gögüs uçlarım koyulaştı ve büyüdü. Bel ağrım oldu ,Burnuma alakası olmayan değişik değişik kokular gelmeye başladı.

Ense kısmımda boynuma yakın yerde kırmızı lekelenme oldu 2 gün sürdü kendiliğinden geçti. Bebek rahime yerleştiğinde çıkarmış.

Bendeki belirtiler bunlardı. Herkeste farklı farklı olur mu bilemedim.
peki belirtilerin ne zaman basladi ve adetin kacinci gunu ogrendin

canim cok uzuldum yaa
rabbim yuzumuze guler insallah benim de 3 yildir olmuyo

Ben karar verdikten 6 ay sonra hamile kalmıştım, öncesinde doktor muayenesi olmuştum, çikolata kistim dışında sıkıntım yoktu, o da küçüktü.. çok sevinmiştim fakat nasip değilmiş. Rabbim kimseyi bekletmesin, kimsenin kucağını boş bırakmasın, doktora görünmeyi ihmal etmeyin, belki küçük bi engel vardır hallolur

Ben karar verdikten 6 ay sonra hamile kalmıştım, öncesinde doktor muayenesi olmuştum, çikolata kistim dışında sıkıntım yoktu, o da küçüktü.. çok sevinmiştim fakat nasip değilmiş. Rabbim kimseyi bekletmesin, kimsenin kucağını boş bırakmasın, doktora görünmeyi ihmal etmeyin, belki küçük bi engel vardır hallolur
pkoluyum ben canin 2 asilamam oldu ama ikiside negatif

peki belirtilerin ne zaman basladi ve adetin kacinci gunu ogrendin

İlk belirtim adete 1 hafta kala gögüs hassasiyetiyle başladı. Adet olucam zannetim hatta.

Adetim gecikmemişti ben erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı adetimden 3 gün geçtikten sonra doktora gittim kan testinde beta hcg 150 çıktı gebelik var dedi dr.

İlk belirtim adete 1 hafta kala gögüs hassasiyetiyle başladı. Adet olucam zannetim hatta.
anladim canim tesekkur ederim cevabin icin allah razi olsun iyiki varsiniz
burda bayanlarla konusmak cok iyi geliyo bana

Adetim gecikmemişti ben erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı adetimden 3 gün geçtikten sonra doktora gittim kan testinde beta hcg 150 çıktı gebelik var dedi dr.
allah razi olsun canim cevap verdigin icin sizinle konusup biraz olsun rahatliyorum burda

kızlar merhaba direkt konuya girmek istiyorum
ilk hamilelik belirtileriniz nelerdi ve hamileliginizi adetinizden kac gun once veya sonra ogrendiniz
kasıklarınız da batma oluyomuydu
belirtilerinizi yazarsanız sevinirim
diger konularda cok fazla mesaj var tek tek bakıp okumam gerekiyo buda cok zamanimi aliyo
yardım ederseniz simdiden hepinizden allah razı olsun

Adete 4 gun kala kahve leke geldi. Ben adeti bekledim ama gelmedi. Adeti 1 gun gecince de kan verdik deger 91 cikti

Benim hemen midem bulanmaya başladı 9 ayda sürdü zaten :) birde sürekli adet olacakmışım gibi tetikteydim kasık ağrım aşırı fazlaydı

X