• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

günaydın herkese ben dün akşam itibari ile soğan kürü bal tarçın veçörek otu karışımı bide sirkeli su ya başladım hayırlısı olsun artık

gnaydn01hy4ao9vu3fi2.jpg

günaydın herkese ben dün akşam itibari ile soğan kürü bal tarçın veçörek otu karışımı bide sirkeli su ya başladım hayırlısı olsun artık

nasıldı tadı soğan kürünün :içelim::içelim: hadi şeker hayırlısı çatır çatır hamiş kalalım inşallah

GÜNAYDIN KIZLAR... Ceylancım çok sevindim yumuşunun büyümesine iyi çalışın :oklava: bak şubatta hepimiz hamile olacağız delikafadulden

Sorma onancım dün stresten heyecandan şuanda size yazarken bile zorluk çekiyorum boynum ve omuzum tutuldu çok kötüyüm:çok üzgünüm:

geçmiş olsun ceylan açıkmı uyumuşsun benim kocişte açık uyumuş klimada çalışmıyordu böbrekleri ağrıyor şimdi

günaydın kısslar nasılsınız ceylan geçmiş olsun yaran için yumurtan içinde hayırlı olsun ebrucum sanada geçmiş olsun eşin için deryacım inş hamiş haberini verirsin bizlere bugün cuma bütün dualarınız kabul olur inş. hayırlı cumalar

günaydın kıslar dün aceleyle yazmıştım 9 gün geçti doktora gittim kan tahlili negatif dedi.adet söktürücü verdi kullan adetin bitice gel dedi. zaten akşam adetim oldu bende içmedim.adetim bitsin gitcem doktora

günaydın kısslar nasılsınız ceylan geçmiş olsun yaran için yumurtan içinde hayırlı olsun ebrucum sanada geçmiş olsun eşin için deryacım inş hamiş haberini verirsin bizlere bugün cuma bütün dualarınız kabul olur inş. hayırlı cumalar

çok saol canım sen nasılsın adet oldunmu :oklava:olmadım de tamammı :Saruboceq:

çok teşekkür ederim canım

çok saol canım sen nasılsın adet oldunmu :oklava:olmadım de tamammı :Saruboceq:

evet canım olmadım daha pedde koymuyorum birz cildim hassas kahverengi çizgi şeklinde akıntım var hala dün akşam ılık suyla banyo yapayım rahatlar belki gelir dedim ama hala tık yok bakalım inş ceylan olmam:Saruboceq:

buarada arada karnım ağrıyo olacakmışım gibi ama gelmedi bugün 3. gün adet tarihime kadar bekliyeceğim 12.si bakalım allahtan hayırlısı

Günaydın kıslarrrr

ceylancım geçmiş olsun canım inş yumoşun bi güsel çatlarda babişleri alır içine inş dualarım seninle canım peki şimdi hamiş kalırsan hamişken yaranı yakabileceklermi nası olcak neden oluomuş bu yara ya

bişey daha sorcam eger melegim geldiyse ve bu kahverengi lekelenme meleğimdense kaçgün sürüyo bu kadar uzun sürermi bilginiz varmı kızlar ya bence bu kadar olmaz diyorum ama tabi bi bilgimde yok biraz bakındım sitede ama süresiyle ilgili bişey yazılmamış

Herkese günaydın a.s. ...Bende aranızda yeniyim. Bi sorum var. Regl olduktan 2 hafta sonra mide bulantısı ve baş dönmesi çok fazla vardı ve test yaptım negetif çıktı. Doktora gittim hamilelikten şüphelendi idrar tahlili yaptırdı negatif çıktı tansiyonun çok düşmüş dedi ve serum taktılar o gün hastanede kaldım.:1no2: Kan testi yapmamız lazım ama şu anda hastanede yapamıyoruz dedi ve geri geldik eve. Bugün regl tarihimin üzerinden 2 gün geçti ama olmadım.Acaba hamilemiyim...CADIARZU:sm_confused::Saruboceq:

Back
X