S
sevedail
Ziyaretçi
canım burda olanlar aşağıda kayıtlı olmuyor mu
efet oluo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım burda olanlar aşağıda kayıtlı olmuyor mu
kızlar merhaba nasılsınız
slm kızlar
tebrik eden kaçırdığım herkese çok teşekkür ederim Allahım herkese bu duyguyu yasatsın inşallah
Aysılacım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin bitanemm..
naz27 sen hala test yapmadınmı kızz
Geldim kızlar Kızlar yumurtam 18mm olmuş dr.çok beğendi sağ yumurtam büyümüş yarın çatlatma iğnesi olacağım ama bir de olumsuz durumla karşı karşıyayım rahim ağzında yaram varmış Yaralarda gebeliğe engelmiş o yüzden de olmayabilir dedi Eğer yarın tutunmazsa meleğin 1 ay bebek ertelenecek yaranın yakılması gerekiyormuş malesef dualarınıza ihtiyaçım var :Saruboceq:
kızlar benim dün solum ağrıdı ya hep kasık ağrısı da yanıltabilir Dikkat ..
anjelic bakabildinmi listeye ateşine yorum yazdım 14 yada 15.günler bence bangoowwww kaydirigubbakcemile3
Moral çok etkiliyor emin olduğum tek bişey var tüm olumsuzlara rağmen adımlarımı sağlam atabiliyorum Allahın İzniyle
jaaaanım şimdi bakiceem, bi tanesinkaydirigubbakcemile3 o günler çalışmakla iyi yapmışım öyleyse di mi? Bakalım bu ay ne gösterir, gerçi ben kendimi şubat ayına kanalize ettim ya hadi hayırlısı...Bu arada sen de gün aşırı olayını ihmal etme, sadece doktorun söylediği günler olmasın, ben bu alanda prof olacak kadar tedavi gördüm sayılır![]()
Yok yinede yarına kadar paydos Şubatta hepimiz kanalize ettik ve başracağız bu gidişle.......:lepi:
inşallah tatlım inşallah, senin fazla olmadı isteyeli herhalde, aslında tatil olayı da iyi geliyor biliyor musun? Tam yumurtlama günlerine denk getirip çıkacaksın tatile, teefonları kapatıp hiç bi şi düşünmeden gezip tozucaksın bak geliyo mu gelmiyo mu?:lepi:
7 ayı devirdik bitanem hayırlısı sen nezamandır istiyorsun varmı kıpraşmalar çünkü ateşin güzel gidiyorsengözlerimebaksanab
Hayırlı olsun canımmmmmmmm degerin kaçmışşşşşşşşş
canım son adet tarıhım 7ocaktı ben 2gün önce kaptım kan testın degerıde 766.49cıktı 10gün sonra keseyı görcem