• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

slm kızlar
tebrik eden kaçırdığım herkese çok teşekkür ederim Allahım herkese bu duyguyu yasatsın inşallah
Aysılacım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin bitanemm..

naz27 sen hala test yapmadınmı kızz

slm kızlar
tebrik eden kaçırdığım herkese çok teşekkür ederim Allahım herkese bu duyguyu yasatsın inşallah
Aysılacım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin bitanemm..

naz27 sen hala test yapmadınmı kızz

YOK KISSS daha bi günüm var beniiim:roflol:

Geldim kızlar Kızlar yumurtam 18mm olmuş dr.çok beğendi sağ yumurtam büyümüş yarın çatlatma iğnesi olacağım ama bir de olumsuz durumla karşı karşıyayım rahim ağzında yaram varmış Yaralarda gebeliğe engelmiş o yüzden de olmayabilir dedi Eğer yarın tutunmazsa meleğin 1 ay bebek ertelenecek yaranın yakılması gerekiyormuş malesef dualarınıza ihtiyaçım var :Saruboceq:
kızlar benim dün solum ağrıdı ya hep kasık ağrısı da yanıltabilir Dikkat ..

Geldim kızlar Kızlar yumurtam 18mm olmuş dr.çok beğendi sağ yumurtam büyümüş yarın çatlatma iğnesi olacağım ama bir de olumsuz durumla karşı karşıyayım rahim ağzında yaram varmış Yaralarda gebeliğe engelmiş o yüzden de olmayabilir dedi Eğer yarın tutunmazsa meleğin 1 ay bebek ertelenecek yaranın yakılması gerekiyormuş malesef dualarınıza ihtiyaçım var :Saruboceq:
kızlar benim dün solum ağrıdı ya hep kasık ağrısı da yanıltabilir Dikkat ..

ceylanım yumoşuna maşallaaaah:nazar: sen moralini bozmadan dene, öyle yarası olup da ne hamiş kalanlar duydum ben, o yüzden çalışmalar tam gaz şekerkaydirigubbakcemile3 Benim de son 6 gün başladı, hade bakalım, yalnız nerdeyse p.tesinden beri regl sancım var, bugün epey bi garip sanki regl olmuş gibi bir akıntı tuvalete gidiyom sadece akıntıymış, hakkımda hayırlısı:delphin:

anjelic bakabildinmi listeye ateşine yorum yazdım 14 yada 15.günler bence bangoowwww kaydirigubbakcemile3
Moral çok etkiliyor emin olduğum tek bişey var tüm olumsuzlara rağmen adımlarımı sağlam atabiliyorum Allahın İzniyle

anjelic bakabildinmi listeye ateşine yorum yazdım 14 yada 15.günler bence bangoowwww kaydirigubbakcemile3
Moral çok etkiliyor emin olduğum tek bişey var tüm olumsuzlara rağmen adımlarımı sağlam atabiliyorum Allahın İzniyle

jaaaanım şimdi bakiceem, bi tanesinkaydirigubbakcemile3 o günler çalışmakla iyi yapmışım öyleyse di mi? Bakalım bu ay ne gösterir, gerçi ben kendimi şubat ayına kanalize ettim ya hadi hayırlısı...Bu arada sen de gün aşırı olayını ihmal etme, sadece doktorun söylediği günler olmasın, ben bu alanda prof olacak kadar tedavi gördüm sayılır:delphin:

jaaaanım şimdi bakiceem, bi tanesinkaydirigubbakcemile3 o günler çalışmakla iyi yapmışım öyleyse di mi? Bakalım bu ay ne gösterir, gerçi ben kendimi şubat ayına kanalize ettim ya hadi hayırlısı...Bu arada sen de gün aşırı olayını ihmal etme, sadece doktorun söylediği günler olmasın, ben bu alanda prof olacak kadar tedavi gördüm sayılır:delphin:

Yok yinede yarına kadar paydos Şubatta hepimiz kanalize ettik ve başracağız bu gidişle.......:lepi:

Yok yinede yarına kadar paydos Şubatta hepimiz kanalize ettik ve başracağız bu gidişle.......:lepi:

inşallah tatlım inşallah, senin fazla olmadı isteyeli herhalde, aslında tatil olayı da iyi geliyor biliyor musun? Tam yumurtlama günlerine denk getirip çıkacaksın tatile, teefonları kapatıp hiç bi şi düşünmeden gezip tozucaksın bak geliyo mu gelmiyo mu?:lepi:

inşallah tatlım inşallah, senin fazla olmadı isteyeli herhalde, aslında tatil olayı da iyi geliyor biliyor musun? Tam yumurtlama günlerine denk getirip çıkacaksın tatile, teefonları kapatıp hiç bi şi düşünmeden gezip tozucaksın bak geliyo mu gelmiyo mu?:lepi:

7 ayı devirdik bitanem hayırlısı sen nezamandır istiyorsun varmı kıpraşmalar çünkü ateşin güzel gidiyorsengözlerimebaksanab

:lepi: herkeze selam kocamanından.... ben daha yeniyim burda bu kulüb çok hoşuma gitti sohbetler de harika aranızda olmak istedim bu arada bende anne olmak istiyorum bu isteğimi ilk kez kocam dışında birileri ile paylaşıyorum ya olmazsa diye korkularım var daha yeni evliyim 7 aylık 4 aydır çalışmalar var ama olmadı bebiş gelmek istemiyooo allahtan hayırlısını diliyorum hepimiz için inşallah en kısa zamanda koklarız süt kokulu bebişlerimizi.... hayalini kurmak bile çok güzel...:ecrin_bebek:

anjelik gitmeeeeeeeeeeee.seni gördüm geldim beeeeeeeeeen.yeni gelen arkadaşlar mrb diyorum hepinize.ben kırmızı kartı gördükten sonra şoooooook oldum sesim kesildi

Back
X