kızlar ya bişey sorcam özellikle hamile arkadaşlar cevaplarsa sevinirim :) sizin de gününüz gelmeden bi kaç gün önce ve gününüzde regl olacakmış gibi ağrılarınız oluyor muydu ? ben de 3-4 gündür oluyo ve bi bakıyorum kendi kendine geçmiş. bazen özellikle sol kasığımda batmalar oluyo bugün normalde regl olmam gerek ama olmadım
merhaba o batmalar bendede çok oldu ama buna yormak istedim sonra olmassa üzülmeyim diye yoğun bir şekilde kasıklarımda ağrı vardı hatta alt kısmımda şişlik bile olmuştu bir iki gün sürdü okadar. adet ağrılarında bile bunun gibi bi sancı çekmedim. Eğer hamileysen 15 gün sonra belli olur hadi bakalım inşallah hamilesindir.
iyi dileklerin için teşekkür ederim ama iki gün gecikmeli kanamam başladıçok ağrım var diye kan testi yaptırdım dış gebelikten korkuyorum yarın alcam sonuçları
slm arkadaşlar. Biz de bu ay korunmayı bıraktık.doğum kontrol hapı kullanıyordum.yarın normal regl günüm ve 1 haftadır göğüslerimde aşırı hassasiyet var dokunduğumda acıyor uyurken üzerine bile yatamıyorum.
ve yine 10 gündür falan aşırı bir şekil de uyku hali ve halsizlik var. kendimi sürekli uykulu ve cansız, halsiz hissediyorum. araştırdığım da hamilelik belirtisi olarak bunlar karşıma çıkıyor ama korunmayı yeni bıraktıktan hemen sonra hamile kalabilirmiyim?.
doktor etkisi 2-3 ay sürebilir demişti ama. yine içimde bir şüphe var hamilemiyim acaba diye .inşallah en kısa zaman da hayırlı,sağlıklıbir bebek istiyoruz sizce bu belirtiler hamileliği işaret edebilir mi?
arkadaşlar benm adetim 3 gün gecikti.iki kez idrar testi yaptım fakat çizgi çıkmadı.fakat kendmi o kadar bitkin halsiz uykulu hissedyrm ki yediğim hiçbirşeyden tat almıyorum ağzım acı gibi.göğüslerm hep acırdı bu ay sadece uçlarında acı var.aşırı baş ağrısı yaşıyorum.ara sıra kasıklarımda iğne gibi ani batmalar oluyo aşırı bel ağrım var.yumurta akı gbi aşırı akıntım var.bu idrar testlerine güveneym mi.kendmi çok farklı hissedyrm.sizce hamile mym boşa mı ümitlenyrm.
canım aşağı yukarı benimde sennde aynı belirtilerim var. özellikle aşırı derecede halszilik ve baş ağrısı. pek umutlanmak da istemiyorum. yarın adet günüm. bakalım hakkımızda hayırlısı. bi kaç aydır deniyoruz çocuk için. hüsrana uğramak istemiyorum. düşünmek de istemiyorum. ama kendimi buralarda gezinmekten de kendimi alamıyorum.
canm ben hala adet olmadm 8 gün geçti kan testi yapıldı 3 gün önce negatif fakat doktor 3 gün sonra yne yapıcam dedi bebe time ile yaptım testi.çizgi çktı blmyrm karmakarışığım yarn yne kan testi yaptırıcam hakkımızda hayırlısı yazarım sonuçları.tam umudum kırılıo hadi bidaha hadi bidaha
Ben çok halsizdim ve ishal olmuştum. Daha ileriki bir dönemde de gözüm kararmaya başladı test aldım hamileymişim.
Normalde adet düzenim 35 günde bir. Eşimle yumurtlama günümden 4 gün önce beraber olduk. 27sinde adet görmem gerekliydi ama olmadım. Geçtiğimiz aylarda ertesi gün hapı kullanıyordum ama bu ay hiç kullanmadım. Ve bir haftadır ishal, kasık ağrısı ve halsizlik var uyumak istiyorum sanki sence gebe olabilir miyim :/
Slm arkadaslar benm gunum 4 gun gecti dun test yaptm tek cizgi cikti.goguslerm cok sis damarlar belirgin karin altim sis kasiklarmda agri var sizce gebelik varmdr ve testi ne zaman tekrarlamalym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?