ne cok hamilelikle ugrasan var ya Allhım herkese verssın hayırlıısyla ınsallh
benımde kızm 3.5 yasında ve 6 aydan berı korunmuyoruz . ama haftada bır ılkşkı yasadık genelde acıl tutsun demedık yanı baktık tutmuyor endıselendım ve bu ay yumurtlama gunude denedık gun asırı.
9 aralık son adetım hala olmadım ama adet agrım var geldı gelcek gıbı hıısedıyorum ınsallh bende hamıleyımdır kızlar bende test yapmadım negatıf cıkacak dıye
Kızlarrrr bende aynı konuyla alakalı nette araştırma yaparken foruma rastladım.4aydır korunmuyoruz.sürekli her ay internetten bu belirtileri okuyorum.ama bu ay farklı olarak bazı belirtiler hissediyorum.yumurtlama günümden sonra önce sol kasığımda pıt pıt eden bi kanat çırpması hissettim yaklaşık 2 dk kadar sürdü.ogünden sonra sürekli sol kasığıma arada sağ kasığıma bıçak saplaması gibi sancılar girdi.ama yoğunluk solda.göğüslerim taş gibi ve yeşil damarlar görünüyor.aşırı gazım var.mide bulantım baş dönmem falan yok adetime de 5 gün kaldıacaba bunlar hamilelik belirtisi mi yoksa bu ay da mı fos
Kızlarrrr bende aynı konuyla alakalı nette araştırma yaparken foruma rastladım.4aydır korunmuyoruz.sürekli her ay internetten bu belirtileri okuyorum.ama bu ay farklı olarak bazı belirtiler hissediyorum.yumurtlama günümden sonra önce sol kasığımda pıt pıt eden bi kanat çırpması hissettim yaklaşık 2 dk kadar sürdü.ogünden sonra sürekli sol kasığıma arada sağ kasığıma bıçak saplaması gibi sancılar girdi.ama yoğunluk solda.göğüslerim taş gibi ve yeşil damarlar görünüyor.aşırı gazım var.mide bulantım baş dönmem falan yok adetime de 5 gün kaldıacaba bunlar hamilelik belirtisi mi yoksa bu ay da mı fos
kızlar benm de adetime 4 gün var. göğüslerime ara ara batma-sızı şeklinde bi his oluyor ve sağ yumurtalığımn orası ağrıo özellikle de sabahları.acaba hamile olabilir miyimm?? yarın dayanamayıp test yapıcam galibaaa ama çok korkuorum negatif çıkmasından :S allahımmmm inşlahh yaaa
kızlar dört gün önce adetim bitti ve bittiği günden itibaren bebek için günde bikaç kere denemeler yapıyoruz miydem bulanıyo göğüslerimde şişkinlik var karın altımda şişlik var halsizlik var idrarımın renginde değişim var bi sıcak basıyo bi üşüyorum sizce hamile olabilir miyim yksa erken mi lütfen yardımcı olun Allah herkeze ve bana sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah a emanet olun[/QU
Henuz cok erken belirtiler icin yumurtlama donemin baslamis olabilir ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?