En erken hamilelik belirtileri

ne cok hamilelikle ugrasan var ya Allhım herkese verssın hayırlıısyla ınsallh

benımde kızm 3.5 yasında ve 6 aydan berı korunmuyoruz . ama haftada bır ılkşkı yasadık genelde acıl tutsun demedık yanı baktık tutmuyor endıselendım ve bu ay yumurtlama gunude denedık gun asırı.

9 aralık son adetım hala olmadım ama adet agrım var geldı gelcek gıbı hıısedıyorum ınsallh bende hamıleyımdır kızlar bende test yapmadım negatıf cıkacak dıye

evet arkdşm çok uğraşan var..senin bi yavruşun olmuş ama bak 2.si de olur biz 4 aylık evliyiz 4 aydır da hamile kalamadım ben

Kızlarrrr bende aynı konuyla alakalı nette araştırma yaparken foruma rastladım.4aydır korunmuyoruz.sürekli her ay internetten bu belirtileri okuyorum.ama bu ay farklı olarak bazı belirtiler hissediyorum.yumurtlama günümden sonra önce sol kasığımda pıt pıt eden bi kanat çırpması hissettim yaklaşık 2 dk kadar sürdü.ogünden sonra sürekli sol kasığıma arada sağ kasığıma bıçak saplaması gibi sancılar girdi.ama yoğunluk solda.göğüslerim taş gibi ve yeşil damarlar görünüyor.aşırı gazım var.mide bulantım baş dönmem falan yok adetime de 5 gün kaldıacaba bunlar hamilelik belirtisi mi yoksa bu ay da mı fos

acaba gebelik belirtileri ne zaman başlar ilk ?? ilk hafta başlar mı sizce:26::26:

Adetime 6-7 gun kala adet sancisi gibi sancilar cektim ve kahverengi lekelenmeler oldu adet oldum sandik hatta orkid bile aldik 5 gun gecti adet olmadim ama karnim hep agridi sonra yerlesme kanamasindan suphelendim test yaptim ve sonuc pozitif ti:)ama ayni adet belrtileri gibi oluyor insallah ALLAH isteyen herkese versin..

Herkese iyi akşamlar.Ben yeni katıldım bu siteye ve çok beğendim.Sizlere bir sorum olacak.Bebek istediğimiz için doktora kontrole gittim.ve ultrasonda yumurtamın 2 ye bolundugunu gordum.daha sonra bi deneme yaptık.ayrıca adet günümden 10 gün önce kırmızı leke oldu ve adet günüm 25 i.hamile kalma olasılıgım varmı:??? cevaplarınız için şimdiden tesekkurler

canım inaşşalh hamilesindir

olayın üzerinden 3 gün geçti bi tuhafım, midem bulanıyo, halsizlikte var. Çok istiyorum, psikolojik demeyin ilk denemem ama cok vaktim kalmamış fsh yükseliyo 11.7. Hamile kalmam lazım

adetime 3gün var. belim ağrıyor 2-3 gündür, arada sağ kasıkta batma oluyor. ve beyaz akıntım var. ayrıca adetimin 18. günü pembe bi kaç damla leke geldi. bunlar ne olyo şimdi. umut var mı kızlar(((

Ne oldu sonuc seninle aynı belirtilerim adetime uç gun kaldı ve 15 gündür goguslerim sis ve çok agriyo
İnsallah hamileyimdir

Sonuc ne çıktı cnm bu belirtiler bendede var yardım edin 3 gun kaldı adetime 15 gundur goguslerim sis ve dokunamiyorum bile çok agriyo

Benim ilk gebeliğim di ve düşükle sonuçlandı ( Bende olan belirtilerini de şöle özetleyebilirim. Aşırı derecede uykuya eyilim, halsizlik, kokuya duyarlılık derken ben pişmiş soğandan iğrenç tiskinmiştim, vücutta şişlik ve karında şişlik aşırı gaz ve yemek yememe isteği, adet olucakmışım gibi hafif yada artan sancılar, grip olursunuzda ağzınızın tadı kaçar ya onun gibi aklıma gelenler bunlar... İnşanlar hamiş kalırız ve sağlıklı doğumlar yaparız canım...

Arkadaşlar regl olduğumuz günü ilk gün sayıyoruz ortalama 12 gün sonrası yumurtlama dönemimize denk geliyor yuvarlak hesapla... benim regl dönemim genelde 2-3 gün sarksa da her ayın 10unda başlar. bu ay regl başlamadığı gibi dün akıntı uzadı lavaboda. ovulasyon döneminde böyle uzadığını biliyorum. akıntı şu an pembemsi renkte. adetim başlamak üzere sanırım. sorum şu ki uzayan akıntı bu dönemde ne alaka??? çocuk sahibi olmak istediğimiz için çok önemli oldu bu durum. cevaplarsanız çok sevinirm.

Genelde benim reglim düzenliydi evledkten sonra ocak ayında 10 da oldum şubat ayında iste 9 oldum mart ayında hiç bişi yok bugün

reglim geçeli 11 gün oldu .4 gün önce eczaneden test adlım sonuç negatifti. ama dahalen hstlanmaım kafaya takmıoyrum

belirtilerim: Adet olucam sandım bel ağrısı.

kasık ağrılarım ara ara sağ kasıklarım sol kasığım sabah kalkammıştım hele sancı bastırmıştı.

birde kızlar akıntım coğaldı yumrurta akı gibi yapış yapış beyaz kokusuz sürekli devam etti şuanda sarıya döndü kokusuz

birde nedensiz yere ağlıyorum cok duygusalştım

göğüslerimde acıma yok ama cok şiş hisetdiyorum sanki bir beden büyüüd ve akıntım o kadar cok ki hastlandım sanıyorum yok bişi:S bakalım yarın diyorum kan testi yaptırayım sizce bunlar belirtimi hamile kalmış olabilirmiyim ilk defa geçikti...birde geçen gece cok başım ağrıdı. teşekürler şimdiden

arkadaşlar hamilelikte kesin belirtiler nelerdir ...göğüs sızlamasıda oluyormu?????

Kızlar merhaba.. Yaklaşık 2 senedir yasmin doğum kontrol hapını kullanıyordum 2 ay öncesine kadar. Adetim 15 gün gecikti. Dün akşam eczaneden aldığım testi yaptım tek çizgi çıkıyor. Ama göğüs uçlarım kaşınıyor,halsizlik var,yaklaşık 1 haftadır akşamları 9:30 gibi koltukta uyuyup kalıyorum,kasıklarımda ağrı değilde karıncalanmalar oluyor uyuşuyor gibi,en duygusal filmde bile ağlamayan ben geçen gün Esra Erolda bi amcayla bi teyze sarıldı diye ağladım,dün akşam aynı şekilde ortada bişey yok ağlamaya başladım. Sizce hamilemiyim? Eşim bebek hiç istemiyor dün akşam aldırırız fln dedi. olursa hiç aldırma taraftarı değilim ilk gebelikte kürtaj olursa bi daha hamile kalmak çok zor oluyormuş. Yorumlarınızı bekliyorum kızlarrrr...

merhaba arkadaşlar tam yumurtlama dönemininde 2 gün çalışma yaptık eşimle. en son adet bşlangıç tarihi 07 nisandı ve yumurtlama dönemim 16-26 nisandı. bugün adetime 5 gün var ve sbah kalktığımda kokulara karşı duyarsızlık vr her kokudan midem bulanıyor aşırı derece ve en sevdiğim yemeklerden bile bulanıyor. 2 gün önce sol kasığımda belimde ve bacağmda batma şeklinde ağrılar oldu. hep yatmak uyumak istiyorum bu aralar çok sinirliyim göğüslerimde dolgunlaştı. test yapmak için adet günümün geçmesini bekliyorum sizce hamile olabilirmiyim olma olasılığım yüzde kaç?? :))

kızlar dört gün önce adetim bitti ve bittiği günden itibaren bebek için günde bikaç kere denemeler yapıyoruz miydem bulanıyo göğüslerimde şişkinlik var karın altımda şişlik var halsizlik var idrarımın renginde değişim var bi sıcak basıyo bi üşüyorum sizce hamile olabilir miyim yksa erken mi lütfen yardımcı olun Allah herkeze ve bana sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah a emanet olun

Ben ne geciriyorum anlamadim normalde 10 gun suren adet donemim evlenince
7gune dustu ama ben bu ay 2.5 gun falan regl gordum agri baslayacak diye ilac almistim
Ama daha onceden ictigim ilaclardi boyle bi etki yapmamisti 2 gundur de
Istahsizim hersey midemi kaldiriyo hatta sigara kullanan biri olarak otobuste arkamda oturan
Amcanin uzerindeki sigara kokusundan tiksindim bide kasıklarımda cok agri var hemen
yoruluyorum sabah kalkamiyorum off daha once yasayan var mi bunlari gebelik olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…