Sağol canım peki akıntın azmıydı fazlamıydı?sanırım hamile olunca akıntı artıyormuş.
arkadaşlar merhaba ben bişey sormak istiyorum sürekli tansiyon düşüklüğüm baş dönmesi miğdem bulantım var halsizlik uyku karnımda garip batmalar var daha test yapmadım ama daha 15 ğün önce hasta oldum ve hap kullanıyorum acaba hamile olabilirmiyim biri bana ne olur yardım etsin vücüdumda garip bişeyler var...
kızlarrrr nasılsınız adetime 2 gün kaldı nefes aldıkça karnıma ağrıyor sanki yanlarıma batıyor..kaburgalarımın altı falan ağrıyor nefes alınca ara sıra...sanki geriliyor içerde bi şeyler..diğer belirtiler var ama onlar psikolojik olabilr diye ciddiye almıyorum..sağ kasığımda arada batıyor..böle bişey yaşayan varmı aranızda???:18::18::18:
sürekli sol kasığımda kıpırtılar var ama benm ki tamamenn psikolojik sanırm nasıl bi psikoloji varsa bende maşşallahh sürekli bulantı baş dnmesii eşim isyanlarda artkk :))) herşey var bi bebiş yok umarım senin ki gerçek belirtilerdir canım senin pek süren kalmamış 2 gün sonra herşey belli olurr umarım bebişşşdirr :))
mrb arkadaslar ben amerıkada yasıyorum.hemen kan tahlılı yaptırma ımkanım yok. benım adet gunum 4 gun gectı.adetımden 10 gun once başlayan belli şikayetlerım oldu.göğüslerim şişti ve 2 gün çok acıdı.şuan da şişlik devam edıyor.bel ağrısı.karın ağrısı ve sırt agrım var.kendımı cok yorgun ve uykusuz hıssedıyorum.ayrıca göğüsümdekı damarlar ve göğüs üzerindekı damarlar,kollarımdakı damarlar çok belirginleşti.ıdrarımda koyu ve kokuyor.göz bebeklerımde buyuk bununda belırtı oldugunu soyledıler ne kadar dogru bılmıyorum.test yaptım negatıf cıktı.bilgilendırırsenız sevınırım.tesekkur ederım
mrb arkadaslar ben amerıkada yasıyorum.hemen kan tahlılı yaptırma ımkanım yok. benım adet gunum 4 gun gectı.adetımden 10 gun once başlayan belli şikayetlerım oldu.göğüslerim şişti ve 2 gün çok acıdı.şuan da şişlik devam edıyor.bel ağrısı.karın ağrısı ve sırt agrım var.kendımı cok yorgun ve uykusuz hıssedıyorum.ayrıca göğüsümdekı damarlar ve göğüs üzerindekı damarlar,kollarımdakı damarlar çok belirginleşti.ıdrarımda koyu ve kokuyor.göz bebeklerımde buyuk bununda belırtı oldugunu soyledıler ne kadar dogru bılmıyorum.test yaptım negatıf cıktı.bilgilendırırsenız sevınırım.tesekkur ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?