En erken hamilelik belirtileri

Ya ben bişey sorcam şimdi size bişey yazmak istediğim zaaman direk yazabilecğim bi yer varmı..ne biliyim sizin adınıza felan tıklayarak yazabileceğim mesela.tam detaylı bilmiyorum bu formu.

Vala rüzgarcım gerçekten kaderimiz aynı.bizimde 5.ayımız.Bİzde Doktora gittik temiz bi sorun YOk dedi banada folic asit verdi bende kullanıyom günde 1 tane.Daha erken dedi 1 yılı doldurun ondan sonra gerekli tahlilleri felan yaparız.Olur daha dedi işde..

hayalll benimde 23-26 arası ama ben sabırsızlanıyorum içim içim kıpır kıpır belirtim yokk

valla benimde 24 ü arkadaşlar benim göğüslerim fena şişti acıyo ama kasıklarımda şimdilik çok bişi yok arada batıyo acıyo geçio hafta sonu 2 gece hep sırt üstü yattım belim çok ağrıdı
aynen bende merakla bekliom bakalım nolcakyerimseniben

Ya ben bişey sorcam şimdi size bişey yazmak istediğim zaaman direk yazabilecğim bi yer varmı..ne biliyim sizin adınıza felan tıklayarak yazabileceğim mesela.tam detaylı bilmiyorum bu formu.

adımın yazdığı yere tıkla orda çıkcak özel mesaj gönder diye ordan yazarsın canım.

Hadi hayırlısı canım benim
sendemi aynı tarih ceylan??

evet ama ben dr.tedavisindeyim çatlatma iğnesi oldum :1hug:

:çok üzgünüm:
benmde 23 nde adet gnm bakalım bugn sanki adet belrtileri war gibi inşllh olmm

kıss ceylan patlatalım peşpeşe:)))))))
ummadık bebekler olur yani çok umutlu diilim bu ay ondan öle diom hadi hayırlısı bakalım

ben geldim hoşbuldum..))maşallah topic yine almış başını gitmiş...)))

Ayyyy kızzlarr yaaa inşlhh..Ard arada hepimizzden hamilelik haberleri gelir...Her ay hamilemiyim acaba die bir sürü belirti yaşardım bu ay hiç bişey YOk.Yumurtlama dönemlerinde Çok çalıştınızmı??:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…