• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

walla bilmyrm çıktım portkl aldım şimdi ama inşllh piskoljk değildr gecede bgnde alt karnım da sancı gibi oldu gaz sıkıştı alt karnımda

Hayırlısı olsun fıstık..güzel haberler ver inşallah...:ecrin_bebek:

ETMEZMİYİM DERYACIMM AYIPSINNNNNNN BEBİŞİMİDE TEMBİHLİOM MERAK ETME KANKİLERİNİ YOLALSIN DİE SİZE:))BİZ ÇOK İİYİZ MAŞALLAH BULANTIM FELANDA YOK DOKTOR TADINI ÇIKAR DEDİhihoyyyt DARISI SİZİN GİBİ MELEKLERİN BAŞINAAAAAAA BU AY BEREKETLİ AYYYYYYY TEKER TEKER BEN HAMİŞİMMMMMMMM YAZACAKSINIZdelikafadulden

eeeee yani ha bire çalışmı dion sen
yok valla 5 i ile 10 arası gösteriodu hakkatten 10 unda acayip sancımda oldu anladım ve 12 side dahil 3 ünde başladım çalıştım 3-4 gündür bıraktım yaaa
bırakmicakmışmıyız yani:uhm:
canım 3 gün riskli sonra birkaç gün ara verilip günaşırı devam edilmeliymiş
mrb canım sana özel yazdığım msj ı hala okumamışsın:oklava: bi bak lütfen..a.s.

hani bana özel mesaj :roflol:

eeeee yani ha bire çalışmı dion sen
yok valla 5 i ile 10 arası gösteriodu hakkatten 10 unda acayip sancımda oldu anladım ve 12 side dahil 3 ünde başladım çalıştım 3-4 gündür bıraktım yaaa
bırakmicakmışmıyız yani:uhm:

kız ceylan beynimi kucaladın yaa ben boşamı oturuyom yaa kaçtıysa kıııı allah canını almaya ne halt yedin şimdi sen banakafamçokkarıştı

hatunlar hooşşş geldiniz bu arada hepinizzzzz

Kızlar beni kınamayın ama ben hiç anlamıyorum şu inelerden ilaçlardan hiç kullanmadığım için.Progestan ne için verdi zeyno?

kadişim poliçe kesmeye çalışıyorum sigortacıyım büroda yalnız olunca işler yığılıyor bana

Back