Canım bende üstüne gördüm 2 aylık olmuştu benim bebiş hamileliğimi öğrendiğimde benim 4 gün normal kanamam olmuştu ondan anlayamadım hamile olabileceğimi tahmin bile etmemiştim canım :CüvCüv:
yee benii ye benii bebeğine vitamin olurummmkaydirigubbakcemile3Kokos ndk cadi ndka.. zilli ndka... bukadar umutsuz konusma gelir yerim seni haaklava:
inşallah olacak gülüm benim...yok daha önce yazdıkalrınızdan yola çıktım inş. olur bu arada simenay bana dediysen adetim yeni bitti bunlar adetle birlikte olan şeylerdi
valla bilmiyomki kuşumm, çatlatma iğnesinden sonra 14. günde olmam lazımm ama yumoşlarım naz yapıyoo büyüyemediler halaa..ndkcım şimdi senin ne zaman adet olman lasım
simenayy derhal dr.gitttt
öncelikle herkese selamlar arkadaşlar,.bilmiyorum beni hatırlayacakmısınız,.bi ay öncesinde kürtaj oldum,.çok kötü günler geçirdim,.daha yeni yeni toparlanmaya çalışıyorum,.ama ruh halim gayet iyi..tekrar aranızdayım,.herkesi öpüyoruma.s.a.s.
öncelikle herkese selamlar arkadaşlar,.bilmiyorum beni hatırlayacakmısınız,.bi ay öncesinde kürtaj oldum,.çok kötü günler geçirdim,.daha yeni yeni toparlanmaya çalışıyorum,.ama ruh halim gayet iyi..tekrar aranızdayım,.herkesi öpüyoruma.s.a.s.
ruzgarcım alınma simenaya yoğunlaştık hepimiz
zeyno55 kızz hamiş oldun sesin soluğun çıkmıyo hain insan nası gidio bakim bebişkoo
gene kimse bana cevap vermio bidaha yazmıcam üf üf üfff
fatıma gözün aydın canımmmmm tebrik edrim
Bence daha erken canım gitme hemen bekle zaten gitsende birdaha gün verecek kalp atışı duymak için 1-2 hafta sonra git
Kese için çok erken fatıma38 ama erken gidersen progestan verir doktor düşük içn ben hemen gitmiştim
ruzgarcım kanaması başlamıştı şimdi artmış kanaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?