canım endişelenme keseni görmüştün demi sen , belki kese büyüdügü için olmuştur inş deevamı gelmes allah korusun düşük olsa sular seller gibi kanarsın ben öle olmuştum bi ıslaklıkla wc gitmiştim sonra su gibi kanamıştım korkma bu öle bişi degil içini ferah tut canım agrında yokmuş kesecigin büyüyodur o kadar çabuk büyüyolarki:))
bu gün ebruların günü heral hg ebruşko1982
benden 6 Gün sonra vurulmuşsun o zaman sabırsızlıkla bekleyeceğiz ben inanıyorum var kıpırtılar delikafadulden bugün üstünden 12.günüm 16.günü bekliyorum Hayırlısı güzelim nekadardır bekliyorsun
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...anlarin-paylasim-alani.html#post5300965:1hug:
1 buçuk seneden beri bekliyorum belirti falan varmı hamileliğe işaret neler
Zeyno55 korkma sen yinede dr.git ama bence endişelenme işten yorulduğundan ötürü
tubacik aras iyi olsun bizi düşünmesi annesi düşünsün o yorulmasın yafrum..
evet yeganecim, teshis konuldu zaman gosterecek gerisini bakalim
ee guzel anne adayi, sende durumlar nedir bakalim..gobisine kocisine ii bakkk
canım kasıklarımda ağrılar var hele dün ayaktayken bir sancı girdi nefesimi kesti ara ara belim ağrıyor gögüslerimde hiçbir anormallik yok hsg çekildinmi peki 1.5 sene de neden aşılamaya geçmedi ki???Sorun ne acaba ??
anam ceylanımm bu tubikk arasa dicekti arkadaşlarına söle kızların karnına gelsinler diyeee:1shok: sölemedi heral kız bu zillii :1shok::1shok: unutturdu görüyonmuuuuu :mymeka:
arass yawyuu kuşummm sana sesleniyoyumm teyzemmm, bize bi güsellik yap ta söle şu arkadaşlarına be gelsinler bizedee hemii arasss, bu anandan hayır yok bize kaydirigubbakcemile3
tedaviye yeni başladım daha bu ilk benimde kasık ve bel bölgemde feci bir ağrı var iğnenin etkisinden mi acaba
merhaba bende yeni katılanlardanım yazdıkalrınız çok hoştu bende 3,5 yıllık evliyim kısmetse artık bizde çocuk düşünüyoruz ama hiç doktora gitmedim ndk yazdığın beliritler bu ay sanki oldu gibi ama adette vardı bu arada halsizlik uyku mide ağrısı kasıkta batma adetle birlikte ishal ama yinede umutlanmıyorum havalarında etkisi var gibi
Herkese merhaba. Fatima38 tebrik ederim canım. Allah bizlere de nasip etsin, bizim için dualarını eksik etme, bebişini buldun diye bizi unutma sakın :))
Kızlar benim moralim bozuk bugun, desteginize ihtiyacım var, 3 gün gecikti reglim, ilk defa oluyo böyle, tam kan testine gitmeye karar vermiştim ki, sabah kanama oldu, ama miktarı az ve kırmızı renk, ağrımda çok fazla değil, bu neki şimdi yaaa...? Ben yinede doktora gitmeye karar verdim, çok üzüldüm, sabahtan beri yüüzmden düşen bin parça, toplayamıyorum kendimi bir türlü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?